31/8


Grattis Grattis

Till mig. Fyller år idag. 24. Nästa år blir jag halv kärring hehe.
Haft fullt upp hela dagen, kalas sen 14:00.
En massa förberdelser innan dess.

Nu ska jag hitta sängen, jobb imorgon

Stallet

En stor klapp på axlen till mig. Har varit i stallet och ridit. 1½ timme ute i skogen. Var riktigt mysigt. Figge trivdes som fisken i vattnet. Ska ta en runda på fredag oxå. Ska bli riktigt skönt.

Dagens horoskop

Jungfrun 24/8-23/9

Nymånen ger dig chansen att hitta ny insikt eller ny förståelse.
I övrigt en ovanligt stillsam lördag.


Angel

Blev film ikväll
Angel med Helena Bergström



Den var bra, har sätt bättre filmer med henne, men även sämre.

Fredag kväll

Mina planer för ikväll har blivit ändrade. Vad ska jag gör nu då???? Får väl bli mat, en power walk och film. Får väl städa lite oxå. Så slipper jag lite av det imorgon. Har fullt upp att göra ändå imorgon. Ska till Willys och handla imorgon, både till söndag och för resten av månaden. Sen ska jag ut till stallet oxå. Måste hinna med Figge oxå.


Har bestämmt mig för att jag ska skärpa mig med både mat och träning nu i höst. Ska in till Rehabhuset nästa vecka och boka en individuell träningsgenomgång "kostar fyra gånger på mitt friskvårdskort". Men det får det vara värt. Och då har jag ingen undanflykt eftersom det är inomhus. Men man känner ju sig själv så väl, så man lyckas säkert komma på flera anledningar till att inte gå dit, men det ska jag ändra på.

Usch, börjar bli riktigt hungrig. Fisken står i ugnen, så det tar väl ca 30 min tills maten är färdig. Hurra för mig, fisk 2 ggr denna veckan. Men sen kommer dte nog inte bli nåhon fisk på länge, om inte M gör något. För jag ställer mig inte och tillagar det själv.

Har hittat en fin lägenhet på hemnet i Ystad. Dom nybyggda vid gamla vattentornet. 5 rum o kök. Kostar många pengar, men att titta kostar ju inget. hehe. Måste ju få drömma lite. Vill inget annat än att komma ifrån denna lägenheten. Trivs verkligen inte, men får väl stå ut. Har inte mycket att välja på just nu. Får sitta och titta och se om jag hittar något som hade passat oss båda två. Tar nog lite tid, men ska nog bli bra till slut. Känns bara ibland som att alla förslag jag kommer med inte är bra. Men M kommer ju inte själv med några förslag. Allt blir bara fel.

Alltså detta är helskumt, ena dagen har man hur många kommenetar som helt, sen vissa dagar har man inga alls.

Men men

Ha en fortsatt bra fredagkväll, för det ska jag ha♥

Snart

Nu är det snart helg. Riktigt skönt. Jobbigt att komma tillbaka efter semestern,men jag kan inte gå hemma och dra. Det blir man inte fett på. Men jag överlever ändå. Nu när man börjar jobba ännu mer så  är dte likabra att vänja sig direkt.
Har fått ett papper från DHL idag, dom ska hämta min kamera och köra den till Kodak. Men när jag ringde dom, så kunde dom inte hjälpa mig, får det fattades tydligen papper. Så typiskt, men det ska väl lösa sig det oxå till slut. Får väl ta tag i det på onsdag när jag är ledig, mellan frissan och doktorn, sen är det dax för Center syd. behövs verkligen, har knappt några kläder att ta på mig.

Sitter och tittar på Skrållan, Ruskprick o Knorrhane. Hasse o Tage. Den är bara så bra.

Nä, ska tillbaka till jobbet nu

Överskottsenergi

Det måste jag verkligen ha idag. Var uppe kvart i 9. Sen var det frukost knäckebröd m philadelphia ost, 1 kopp te. Sen gick jag ner till Expert för att köpa batteri till min kamera, men min kamera funkar inte för det. Så det blev till att ringa till NetonNet, men dom skickade mig vidare till Kodak center. Så det var bara till att prata med dom. Och dom hjälpte mig, han var jättetrevlig att prata med, dansk. Så jag ska skicka den till Kodak, så dom kan kolla vad felet är. En kamare ska ju inte gå isönder efter 2 månader. Tycker jag iaf. Sen var det dax för lunch, blev resterna av fiskgratängen från igår. Gott gott. sen var det dax för jobb. Blev en långrunda på e.m. en sväng uppe hos chefen oxå, kolla och fixa lite till mötet nästa vecka. Behövs verkligen. När jag satt på jobbet så blev jag bara så akut hungrig, så när jag sltade så sprang jag in på Niklas och köpte mjölk. Så jag kunde göra pasta sås m kyckling o pasta. Så nu är klockan snart halv 8, och jag har hunnit diska, laga mat o duscha. Har nog aldrig hänt förut. Hade behövt gå en långrunda, men eftersom mina gummistövlar är 20 nr för stora, så kan jag inte ha dom när jag ska gå en lång runda, dom duger bra i stallet. Så får fixa gummistövlar oxå. Usch bara utgifter, men det kommer väl till pass om vädret ska hålla på så här länge till. Blir så trött på detta vädret. Måste verkligen röra på mig. Måste bli av med min tjocka mage. Men den kommer nog försvinna så småningom. Måste kolla om någon vill följa med på box. Får se om jag fixar det denna gången, hade varit riktigt bra, step up kommer jag inte kunna gå på, då ska jag jobba, är ju ledsagare oxå, hon ska simma, så då ska jag joina henne 1 ggv. Alltid bra. Får betalt för att träna, inte helt fel faktiskt.

Nä, nu är det vänner på tv

Dagens horoskop

Jungfrun 24/8-23/9

Onsdagen bjuder på värme och gemenskap.
Det handlar om kärlek, relationer, delade framtidsplaner.


Första dagen

JA, idag var det första dagen att jobba efter semestern. Kändes att man varit ifrån ett tag, trött i benen och alltsånt. men det ska nog vända innan jobbveckan är över. Hoppas jag iaf.
Det var skönt att komma tillbaka till jobbet, känna att man behövs. Men klart det hade varit trevligt och vara hemma oxå. Men man kan inte få allt.
From idag så jobbar jag 96%, riktigt skönt, behövs verkligen. Känner mig fattig som en kyrkråtta och detta innan ens lönen kommit, eller lön o lön, bidrag kan man väl kalla det. Men skit samma, känns riktigt skönt att veta att jag jobbar och sliter så svett och tårar rinner och jag får betalt för det. Det stärker ens självförtroende riktigt mycket. Kommer vara rent slut och på dåligt humör nu ett tag, men när jag kommer in i mina nya rutiner så kommer det bli riktigt bra allting, även här hemma och alla små problem som vi har just nu. Men med tiden så löser dom sig oxå.

Nä, om man skulle ta och diska lite så man slipper det sen

Väntar på min fisk som står i ugnen. Skulle haft lasagne, men dom hade ingen i affären så det fick bli fiskgratäng ist.


Dagens horoskop

Jungfrun 24/8-23/9

En härligt romantisk tisdag väntar, en med riktig sommarkänsla.
Lite finkultur kan ge en extra nivå.


Äntligen

är ridningen igång. Gick riktigt bra idag.
Figge gick som en prins, kändes riktigt bra.
Var så härligt att bara sitta på hästryggen och känna att han gick riktigt bra i form.
Men nu är jag rent slut, ska gå och lägga mig så fort M kommit hem, vi ska ner och kolla på min bil, det gnisslar om mina bromsar, inte så bra.

IKEA

Har precis kommit hem från IKEA. Blev en snabb runda där.
Dagens inköp:
*Dörrmatta lite större nu till vintern
*Servetter, tills på söndag
*Ljusstakar tills på söndag

Hittade sängkläder som jag vill ha



Så får se vad jag bestämmer mig för att köpa.

Ska strax börja på maten
Dagens rätt
*Stekfärdiga schnitzel
*Kokt potatis
*Gräddsås
*Sallad
MUMS MUMS

Måndag

Sista semesterdagen idag. Ska bli skönt och börja jobba igen, komma in i sina rutiner, men klart jag gärna hade varit hemma ett tag till. Men man kan inte få allt.
Tvättdag idag. Ett måste tyvärr, ingen annan som gör det. Ska till IKEA sen idag. Men måste vara därifrån senast 4.
Ridningen börjar idag, så jag hinner hem, få något i magen byta om och bara mysa med Figge innan jag ska rida. Har varit slarvig nu i sommar med att vara i stallet. Men nu när jag kommit in i mina nya rutiner så ska det bli ändring på det.

Hittade en häst igår på blocket 5000 för ett halvblod, ska skriva ut annonsen och ta med den till stallet och se vad Maria säger.

Nä, ska springa net i tvättstugan och lägga om tvätten

Dagens horoskop

Jungfrun 24/8-23/9

Måndagen handlar mycket om relationer och gemenskap.
Bra dag, men du känner dig en smula sliten.


Dagens horoskop

Jungfrun 24/8-23/9

En rolig och lovande lördag, men den blir bäst om du avrundar kvällen ganska tidigt.
Innan elva helst.


Lördag

Riktigt trött idag!! Har varit en jobbig natt. Gick och la mig vid halv 2. Och kollade på Två ägg i högklackat. Riktigt bra
 
                                        

M kom hem vid halv 3, fattar inte hur man kan sitta på Celtic till halv 3 när dom stänger 1. Men men. Får ju tro på vad han säger, men han var rätt så full när han kom hem, så något annat hade han inte varit kapabel till ändå. När M kom hem så fick jag besöka toan lite. Talade med poralins guden hehe. Ska dricka ikväll oxå, men inte lika mycket, det kommer jag inte orka, kommer ju en dag imorgon oxå. Nu är det M som mår dåligt. Och han som ska med Johan till Willys och handla idag. Blev aldrig igår.

Hade riktigt trevligt igår. Blev en god Taco, med bra sällskap, efter hotellet så gick vi en sväng till Celtic, blev en 6:a RedBull vodka där för mig GOTT GOTT!! Sen gick vi hem här och spelade Monopol, riktigt trevligt. Det ska vi göra om fler gånger. När Johanna o Danne hade kört hem så gick vi en sväng till Celtic till. Blev en RedBull till då.
Träffade några kändiar riktigt trevligt.

Nä, nu får jag gå upp ur sängen, får göra lite nyttigt.

Onykter

Är frukansvärt onykter. Har blivit en lyckad kväll. 2 rundor på Celtic

Återkommer med mer imorgon

Fredag

M är ledig idag. RIktigt skönt faktiskt. Har precis varit i Malmö.
Träffade Jenny, alltid lika trevligt.
Tog en fika med henne på Gustav Adolfs torg. Riktigt skönt.

Nu är M iväg och ska köpa paket till mig, så jag får hålla mig hemma o inne. Bäst jag lyder för en gångskull. hehe

Sen ska vi hämta upp Johan och köra till Willys.

Sen måste jag städa lite här hemma, så vi kan ha gäster här ikväll!!!

Dagens horoskop

Jungfrun 24/8-23/9

Din fredag kan se ut på många olika sätt.
Du har tur i kärlek och dessutom medvind på många andra plan.


Dagen idag

Har gjort lite allt möjligt idag. Började med att tvätta halv 8 imorse, fram till 12. Sen har jag plockat och fixat lite här hemma. Träffade Johanna sen vid 16 i Ystad. Alltid trevligt. Bara synd vi inte hinner träffas oftare. Men vi får träna ihopa nu i höst. Alltid lättare när man är två. Toge en liten runda på stan, bokia, h&m, chrispa m.m. Sen tog vi en middag på Skogshyddan. Blev det vanliga för mig vitlöksbröd, pasta med kyckling o curry o en stor coca. Måste ju få synda nån gång. Vi ska kanske in till hotellet imorgon och käka tacos, jag, m johanna, danne. GOTT GOTT

Ska in till Malmö imorgon med. M ska på intervju och jag ska möta upp Jenny en sväng, var längesen jag träffade henne oxå. Behöver snacka av oss lite vi med. Får kolla in Malmöfestivalen i år oxå ju. Ska bli kul.

Sen är det en sväng till Ystad o Willys och handla inför kräftskivan.
 
                                                                         

Jag äter inte kräftor, men man måste ju gå på kräftskiva ändå, det hör ju till. Kräftskiva är ett bevis på att hösten kommer snart. Och det känns helt ok, gillar hösten med alla dess färger så länge det inte regnar och blåser o är ruskigt ute.

Vi snackade idag oxå om att sticka till Ullared. Både handla julklappar och höstkläder. Känns som det behövs. HAr knappt några "privata" kläder, men en massa jobbekläder. Och det är inte så kul.

Nä, nu ska jag fixa med mina oriflame grejor och sen in i duschen.


MÄN

Varför har killar så svårt för att göra klart nånting, saker bli ju bara halvfärdiga.

För att män är bara halvfärdiga, kroppen fungerar fint, men det är vi kvinnor som får tala om för dom vad dom ska göra med den.

Fladdermusmannen

En ung norska, känd från tv, hittas död i Australien.
Harry Hole skickas till Sydney för att bistå den australiensiska
polisen i utredningen av mordet. Trots att han
blivit tillsagd att hålla en låg profil hamnar Harry ändå
mitt i händelsernas centrum. Snart förstår han och
hans kollega, aboriginen Andrew Kensington, att de
har att göra med en seriemördare.
Efterforskningarna kring fallet öppnar Harrys ögon
för landets rika historia och urbefolkningens fascinerande
legender. Samtidigt leder sökandet honom till
ett Sydney som aldrig omtals i turistbroschyrerna:
den undre världen med dess tvivelaktiga figurer och
omoraliska äffärer.


Dagens horoskop

Jungfrun 24/8-23/9

En riktigt fin dag för gemenskap, med antingen gamla vänner, kolleger eller familjen.
Mysig afton.


HUS

Har hittat ett underbart hus ligger i Sjöbo. Har älskat det huset sen dom byggde det 1999. Och nu när jag såg att det var till salu blev jag så glad men 2 650 000, känns för mycket. Men där finns ingenting att göra om, knappt några tapeter. Får se om vi har tid att titta på det iaf, så jag kan få drömma lite mer. För det måste man ju få göra. Får se vad M tycker.
Jag hoppas han vill följa med och titta på det iaf. Känns som det inte finns några hus här i Tomelilla som passar mig. Men ska nog hitta något tillslut. Alltså jag har lite svårt att bestämma mig, klart jag vill ha hus, men det kostar en del. Har vi inte råd med nu, men chansen finns ju. Bostadsrätt är ju inte så dyrt, men inte så praktiskt kanske när man får barn. Får se vad tiden utvisar. Jag vet att vi hittar något, är bara så rädd att jag ångrar mig när vi väl köpt huset. Usch, vad detta blev jobbigt.

Fördriver tiden med Svensson Svensson o te. M är på väg hem. Ska bli skönt, rätt så tråkigt att vara hemma själv en hel dag, känns inte lika jobbigt när ma jobbat en heldag. För då har man lite att göra när man kommer hem och då går tiden fort. Men jag ska nog klara morgon dagen med. På måndag så jobbar M igen och då får jag vara här hemma själv, Ska nog träffa Emily på måndag. Det var längesen.

Ska träffa Johanna imorgon, det var oxå ett tag sen. Behöver snacka lite skit. Får bli lite fönstershopping och fika. Måste komma ihåg hennes Oriflame grejor. Har haft dom ett tag nu.

Ska nog lägga mig och läsa lite. Har inte bestämmt om jag ska läsa Kungamordet, Fladdermusmannen el Gossip girl.

Första valpkullen 20060818


Mor och dotter Indra o Allina
Bild:privat

   


Molly o Allina


Allina

ALLA BILDER ÄR PRIVATA

????

Kommer inte på någon bra rubrik idag. Så det får bli så. Är frukansvärt trött idag oxå. Mår mycket bättre, men trött. Men det får jag leva med. Har kommit in en lite deprission, ingenting känns kul. Vill mycket men ändå inte. Får hoppas det blir bättre nu när jag börjar jobba igen. Ridningen börjar igen på måndag, ska bli kul. Behöver verkligen komma upp på hästryggen igen. Har inte ridit på hela sommaren. Men ska bli skönt att komma igång igen. Saknar ridningen, fast jag har egen häst, så har det inte blivit någon ridning, av olika anledningar. Men men.

Har precis pratat med Ingela (som jag rider ihop med), var längesen vi pratade, skönt att få prata lite skit med henne. Ska bli kul och träffa henne och Åse igen på måndag.

Har varit uppe och pratat med chefen oxå, det var givande. Ska ha möte om 2 veckor, så vi får se vad vi kommer fram till. Pratade om detta jobbet jag har nu, om nya jobb och framtiden och lite så. Så jag hoppas på ett bra möte och ett bra beslut från båda håll. Tur man har en bra chef, kan inte få en bättre.

Har lite problem med hur jag ska klippa mig, ska in till frissan och klippa mig. Men vet inte hur. Skulle vilja klippa mig kort, men eftersom jag har tjockt hår och själv lockigt så blir mitt hår inte så lätt att få ordning på. Har liksom inget sånt jobb som gör att jag måste se perfekt ut varje dag heller, så att stå med plattången varje morgon är jag inte så pigg på. Så jag får se hur jag gör när jag går dit.

Dagens horoskop

Jungfrun 24/8-23/9

En trevlig dag, kanske inte så märkvärdig, men trevlig.
 Du vill gärna förändra någonting i ditt hem.


Uppe med tuppen

Idag igen. Helt otroligt, ska tvätta imorgon, men ska lägga mig 1 timme när jag varit nere och stoppat i dom två första maskinerna.

Ska snart köra till mamma, ska bli kul och se om där är några valpar. Hoppas på det.

Ska lägga in bilder sen på förra kullen, dom är ju så bedårande söta.

Frukost är det som gäller nu, 2 knäckemackor med philadelphia (ursäka stavningen) och Te

Är inte människa om jag inte får frukost, men är det sent fent för tifigt så kan jag inte äta för det, 8 är lagom. fast när jag jobbar så börjar jag halv 8 så då får jag äta 7, det går ibland, ibland inte.

Nä, får äta nu

Återkommer senare


Negativt

Det var negativt. fast det är klart. Hade inte skrivt det här ändå. Inte ännu iaf.

Nu har M kommit hem.

Ska iväg med mamma imorgom till dalby och göra ultraljud på Indra, så får vi se om där finns några valpar. Dom är ju så söta.

Gravid

Nä, det är jag inte. Men det sägs att man mår konstant illa, trött m.m. Och så känner jag mig just nu. Vet inte vad det är. men ska iaf iväg och köpa ett gravtest för att vara på den säkra sidan. Vet inte vad det kan vara annars.

Har iaf varit i Lund idag, dom hittade ingenting idag heller, vet inte vad jag ska tro och tycka längre. Blir så trött på alla som inte kan engagera sig i saker och ting. Men så är verkligeheten idag, tyvärr.

Fick reda på att en nära vän ska ha barn, riktigt kul. Så om några måndader så har kanske mitt liv förändrats en del, får se får se. Men det hade varit kul iaf.

Nä, får göra lite nytta här nu, ser ut som 3 världskriget här hemma.

♥Anna

Måndag

JA, då har snart denna dagen gått. Känns deprimerande att ha semester i detta vädret. Men vill ju självklart ha mer semester. Inte lätt och veta vad man vill.

Har varit hos mormor idag och hälsat på, vi körde en sväng till kvantum och handlade. Fick två nya blommor till köksfönstret. Tack tack. Det blev riktigt snyggt, tänk vad lite nya blommor kan göra för trivslen. Har varit inne på Boan oxå och köpt två plastblommor, dom blev snygga ihop med dom andra nya i köket.

Ska strax laga middag, blir korvstroganof m ris. Gott gott.

Har hittat en snygg lägenhet, visst tapeternagillar jag inte riktigt, men det kan man leva med. Ska se vad M tycker om den.

Vad tycker ni???

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/150323

nä, magen skriker efter mat nu, får fixa det

♥Anna

Dagens lunch




Ostsallad

Ost, gurka, paprika, äpple, vindruvor. Med en sås på gräddfil, majonäs, senap , salt

Gott gott

Låda Italiano



150-200 g Spaghetti alt Tagliatele


Stuvning

100g bacon
1 burk tonfisk alt ½ falukorv
1 gul lök
½ dl klippt persilja
3 msk vetemjöl
2 dl mjölk
1½ dl grädde
1 ägg

Tillbehör

2 tomater
1-2 dl riven ost

Koka speghettin knappt mjuk, spola den i rinnade vatten och låt den rinna av. Dela bacon skivorna i mindre bitar och gör det samma med tonfisken el falukorven. Skala och finhacka löken. Hetta upp en stekpanna. Lägg först i baconskivorna, när det blivit hett i pannan lägg i tonfisk/falukorv, lök och persilja. Fräs alltsammans en stund.
Strö över mjöl och späd med mjölk och grädde. Låt koka 3-5 minuter. tag kastrullen från värmen och rör i ägget. Lägg den kokta spaghettin i en smord form. Häll stuvningen över. Skär tomaterna i skivor och lägg över. Strö riven ost på toppen och sätt formen i 250 grader i ugnen i ca 15 min. Strö klippt persilja över anrättningen.

Smaklig måltid

♥Anna

Söndag

Hade inte ork att skriva något igår. Så det kommer idag ist. Vaknade vid 8:00. Fattar inte varför, när man är ledig. Men iaf, det blev en liten frukost,macka m te. Äter aldrig när jag är sjuk. Hade överskotts energi när jag vaknade, en dusch, kände mig inte fräsch när jag läggat till sängs hela lördagen, sen tog jag disken och kollade upp vad jag skulle handla till middagen. Sen körde vi till mamma och hämtade min bil, M hämtade mig i Sjöbo ifredags, kände mig inte så säker bakom ratten, så mamma körde hem min bil till dom. Sen var det till att köra till Jet och tanka, sen till Kvantum och handla. Sen blev det en snabb sväng till Johan, blev lite prat om kräftskiva, så det blir av på lördag, ska bli riktigt kul. När vi kom hem så var det dax att laga mat. M tog en runda i skogen, och jag fixade maten.

Vi landade i vars en soffa sen, rent slut båda två, blev film och mys

♥Anna

Dagens horoskop

Jungfrun 24/8-23/9

Du känner dig energisk, inspirerad och djärv under måndagen.
När du satsar så händer det stora saker.


Bättre

Mår mycket bättre idag!! Efter X antal piller och mycket dricka, Big Mac;co så somnade jag till slut. Vaknade imors och mår mycket bättre. Fortfarande ont i halsen, men det kan jag leva med, snuvig och lite ont i huvudet. men Febern har släppt iaf. Riktigt skönt, nu känner man sig som en mnniska igen. Nä, nu ska jag ta lite och äta

Hörs sen

♥Anna

Dagens horoskop

Jungfrun 24/8-23/9

Du är impulsiv, inspirerad och intensiv.
Runt dig händer det hela tiden spännande saker.
Härlig dag.


Räknas inte

Blir så trött på att alla tar en för givet. Har bokat upp kräftskiva till nästa lördag. Men nu fick jag reda på att det inte blir något. Visst helt OK, men frågan är om jag hade fått veta något om jag inte frågat. Tror inte det. När man framför allt fått ta ledig och behövt dom dagarna längrefram. Om jag fattade allt rätt så skulle dom flesta dit, men bara dom som är med i gänget, och det är tydligen inte alla av oss. Snällt!! Får se om vi kommer på något annat at göra den dagen ist.

♥Anna

Dagens horoskop

Jungfrun 24/8-23/9

Du får en väldigt trevlig lördag som blandar nytta med nöje.
Någonting gynnar av en slump din karriär.


Sjuk

Fan gar gått och blivit sjuk. Väldigt roligt och inleda sista semester veckan i sängen. Var ute och vandrade igår, men jag hade nog både feber frossa och ont i kroppen pga att febern var på väg. Ont i halsen, ont i huvudet m.m. Så nu ligger/sitter jag i sängen och tycker synd om mig själv. KAn inte ligga ner då får jag inte luft, har blivit riktigt föryld oxå. M ligger här sidan om mig och snarkar. Det gör han rätt i, han har varit sjuk innan i veckan och då har inte kunnat sova.

Får fördriva tiden idag med tv. Hade tänkt kolla in tennisen sen, såg slutet på matchen igår, riktigt spännande.

♥Anna

Mobil

Nu har jag lämnat in min mobil, dom hade ingen låne mobil till mig, men jag får ta min gamla mobil. Batteriet håller bara några timmar, så det blir till att alltid ha laddaren med mig när jag är iväg.

Ska iväg och vandra ikväll, ska bli riktigt skönt

Nä, nu ska är det dax för lite kålpudding gott gott

♥Anna

Hur naturlig är du???

Hur naturlig är du?

(alla tjejer måste göra det här)

Du har:
[#] En plattång
[ ] En locktång
[#] Designparfym
[#] Mascara över 100 kr
[ ] Fondation över 200 kr
[#] Ögonfransböjare
[#] Olika borttagningsmedel
[ ] Speciell hårbalsam i en sprayflaska
[ ] Läppglans över 100 kr
[#] Hårinpackning
[ ] Bodybutter
[#] Bodylotion
[#] Parfym över 300 kr

Totalt: 8


Du .
[ ] Använder locktång/plattång varje dag
[ ] Använder fondation varje dag
[ ] Använder mascara varje dag
[ ] Använder kajal varje dag
[ ] Avänder läppglans varje dag
[ ] Använder bodybutter varje dag
[ ] Använder bodylotion varje dag
[#] Använder ansiktsrengöring varje dag
[ ] Använder hårinpackning varje dag
[ ] Använder hårspray varje dag
[ ] Tränar på Gym
[ ] Klipper dig varannan/varje månad

Totalt: 1


Du har.
[ ] Tonat håret
[#] Färgat håret
[ ] Hårförlängning
[ ] Piercat dig
[#] Tatuerat dig
[#] Tagit hål i öronen

Totalt: 3


Totalt: 12 ....
0-10 naturliga tjejen !
10-15 konstgjord behandlad blomma
15-20 kanariefågel i nordisk miljö

Dagens horoskop

Jungfrun 24/8-23/9

Just nu har du verkligen vind i seglen, du kan lyckas med nästan vad som helst.
Tur i kärlek dessutom.


Tidigt

Uppe idag, vanade av M´s klocka 06:00. Sen desshar jag inte kunnat sova. Men det är skönt att bara ligga och dra sig lite sängen oxå.

Har hunnit med lite telefonsamtal nu på morgonen med, till sjukhuset i Lund, blev dålig förra veckan. Och till vårdcentralen får se om dom hittar någon förklaring till min ständiga huvudvärk. Börjar bli riktigt tröt på den nu.

Sitter och käkar frukost havregrynsgröt och te. Gott gott

Nä nu ska jag se om mamma svarar om hon ska med till Lund idag eller inte.

♥Anna


Power walk

Idag blev det en power walk, på 1½ timme.  Var riktigt skönt, men det kändes verkligen i benen efter halva rundan, men det vara till att bita ihop och gå vidare. Och som vanligt så blev jag snacks sugen nu när jag sitter i soffan. Det blev krossad ananas, gott men lite drygt. Få nog köpa hem en massa sånt gott nyttigt. har en massa frusen frukt i frysen, ska ta upp lite varje dag så ja har om jag skulle bli sugen. Får se hur länge detta håller, det måste hålla.

♥Anna

Uppdatera

Går detta och uppdatera???

10-13 barn

Såg precis ett program på TV4 om 5 familjer som alla hade 10-13 barn. Alltså jag tycker det är rent sjukt, man ska ju kunna känna nångång att nä nu klarar sig barnen själva så nu kan vi börja tänka lite mer på oss själva.

1 familj var jättebesviken och lite upprörda för att läkaren sa till dom att dom inte kunde få fler barn. Då slår mig tanken direkt, tänk på dom som aldrig kan få några egna barn. och dom som redan har 10-13 st blir besvikna och upprörda när dom inte kan få fler. 

Visst jag  kan visst förstå att om man vill ha fler barn så blir man klart ledsen om man får ett sånt besked, men tänk på att man iaf är lyckligt lottad som redan har så många barn

 Vad tycker ni???

♥Anna 

ARN

Ska boka biljetter till Arn idag. Den går på söndag 21.15 här i Tomelilla. Vill ha 2 biljetter längst bak, riktigt härliga fotöljer där.



Typiskt

ringde till telia, köpte min telefon där via internet. Fick bara svaret att jag skulle in till en återförsäljare och lämna in min telefon, sagt och gjort jag går in till den mobilåterförsäljare här i Tomelilla. OCh det ända jag fick av dom var att visst dom kunde ta telefonen och sen skicka den vidare men då skulle det kosta 5-600 kr. Nä tack. Annars så skulle jag köra in till en Telia butik och det finns i Lund, Malmö, Burlöv. Och det kostar ju en del. Jävla skit, ska köpa ny telefon i närheten nästa gång iaf. Blir nog här i Tomelilla. Så jag får köra in till Lund imorgon, nån som vill joina?? Fick veta vad felet var på mobilen iaf. Minneskortet glappar och det ska inte kosta något att göra vid. Jag kan hoppas jag får en ny telefon att låna så länge dom har denna isf!!

Så, nu har jag min morgondag bokad iaf.

Ska ut och vandra imorgon oxå

♥Anna


Jobbigt

Nu när vi var iväg på semester så var vi uppe i Blekinge hos min släkt. Har inte varit där uppe sen min gamlamormors begravning. För snart 2 år sen. Och det kändes jättejobbigt att vara där uppe, även om hon inte hade bott hemma dom senaste 6 åren, så hade hon iaf varit där. det var bara till att köra upp till Olsgården och prata med henne innan. Men det gick inte nu. Men som vi satt och diskutera man ska inte tänka på sig själv i dom lägena, hon hade cancer och en tant på 85 år orkar ju inte bekämpa den, så det var det bästa som kunde hända oss allihop. Men jag är glad att jag orkade vara med under begravningen iaf. Det var den jobbigaste begravningen jag varit på.





Nä, nu får det bli lite bättre stämmning tycker jag.

Har haft målaren här idag. Han tog lite på våra fönster och lister, det är det lilla som gör att det ser illa ut här. Men det ser redan bättre ut. Han ska fixa lite på tapeterna i köket oxå, kommer igen om 10-14 dagar, ska bli skönt att slippa se fettfläckarna som finns på väggarna. Ska ringa om min mobil sen oxå, den bytar ringsignal, bilder och helt plötsligt så finns där inget minneskort i telefonen fast det sitter i. Jävla telefon helvete. Har hittat en ny telefon som jag vill ha. Men har ca 1 år kvar på denna telefonen jag har, och vill inte betala för 2 telefoner.



Så jag får hoppas det inte kostar så mycket för att få den jag fixad. Då får jag ha min gamla telefon så länge och ända betala för den jag har. Betalar liksom inte hur mycket som helst för att få den att funka. Men det ska nog lösa sig.
 Blir så irriterad på grannen, råkade glömma att jag hade tvätt i maskinen. Första gången det har hänt sen jag flyttade hit, men enligt henne så har det hänt 3-4 ggr/månaden skitsnack säger jag bara. Jag hann inte göra rent maskinerna efter mig, och det har hon alltid fått göra dom andra gångerna visst säkert. Men när vi tvättat efter henne så har vi fullt med hundhår i alla kläder och allting, så hon gör ju verkligen inte rent i maskinerna efter sig. Blir så jävla lack. Vill bara komma härifrån. Men men. Ska komma ihåg det till en annan gång.

♥Anna

Dagens horoskop

Jungfrun 24/8-23/9

Kanske måste du välja, för det blir svårt att hinna med allt.
Bra dag för sport, kärlek, nöjen och affärer.


Motionera

Har sagt länge att jag skulle börja cykla, ett annat alternativ till motion. Så sagt och gjort gav mig ut på cyklen. Blev inte så lång runda men ändå något. En runda varje dag, så blir det nog bra. Kändes i benen att vi var ute och cyklade i måndags på Hven!!! Har tänkt ta runda ut ur tomelilla, benestad mot toselilla och sen tryde och in i tomelilla igen. SKamden som ger sig. DET SKA GÅ!!! Nä, nu ska jag in i duschen. Det behövs verkligen är svettig rent igenom.
 
♥Anna 

Tillbaka

Nu e jag tillbaka efter några dagars semester. Blir bara ett litet inlägg detta, har och göra nu när man varit iväg.

Har haft det riktigt skönt, lite stel i kroppen efter många mils bilkörning/åkande.
Men det får det vara värt ibland, bara man kommer hemifrån lite.

Nä, ska ta en svängom med dammsugaren

vi hörs sen

♥Anna

Dagens horoskop

Jungfrun 24/8-23/9

Du föredrar en avkopplande onsdag.
Du har inget emot att saker händer, men du vill inte ordna dem.


Färdig

Nu har jag bakat färdigt min tårta. Får hoppas den blir bra oxå. Kan ju inte provsmaka heller, hade sett något ut om det fattats en bit av tårtan när man ska bjuda på den. Men den ser god ut, ska ta bild på den innan den åker in i frysen. Står i kylen nu och stelnar, gelantinen måste ju stelna, annars så hade där inte varit mycket tårta kvar.

Bild och recept kommer. Lovar

♥Anna

Baka

Nu har jag köpt hem alla ingredienser till tårtan som jag ska ha när jag fyller år. Hade tänkt göra den nu i e.m. Men mamma ringde och frågade om jag ville med till Malmö. Och det är bättre än att sitta hemma och uggla. Så jag får göra tårtan sen och frysa in den. Så är den färdig tills jag ska ha kalas. Nu är det bara maten som ska beställas, blir från Ingelsta kalkon. Även om det blev lite dyrt men vi slipper stå med det själva. Ska bara fixa sallad och bullar eller om jag beställer painrich eller hur det stavas. Det är riktigt gott till. Nä, ska göra mig färdig så jag kommer iväg.

Ha en bra dag

♥Anna

Dagens horoskop

Jungfrun 24/8-23/9

På kärleksfronten fungerar det mesta riktigt bra.
 Du känner dig dessutom väldigt kreativ just nu.


Usch

Sitter hemma en fredagkväll. Men jag är rent slut i kropp och knopp, så det är skönt. Men att sitta hemma och titta på tv fredag lördagkväll, är förbjudet på någotvis. Då ska man enligt en oskrivenregel vara ute och festa eller något sånt. Men det får vara så då. Man kan inte orka alltid.

Kom på att jag glömt ge er bilder. Men jag har inte hållt på med kameran idag, så det får bli imorgon, får lägga in dom på skiva först innan jag kan göra något annat med dom. Har blivit mycket mer invecklat sen jag köpte min nya kamera. Men det får jag ta, får ju mycket bättre bilder nu än innan.

Nä, nu ska jag slöa lite innan jag ska hämta "svärmor" och svärfar

♥Anna

Blogg design

Har bestämmt att jag vill ha ny design till min blogg. Men jag kan inte själv. Så hjälp hade varit riktigt bra. Ideér finns, frågan är bara om jag själv kan bestämma mig hur jag vill ha det.

♥Anna

Dagens horoskop

Jungfrun 24/8-23/9

Mest handlar det om kärlek i alla former, från riktigt varm vänskap till äkta passion.
Fredag med glöd.


Alltså

Klockan är halv 8, och jag kan inte sova. Känns förjävligt. Men men, får väl klara det ändå.

Ligger i sängen och kollar på Nyhetsmorgon, alltid något intressant.

Nä, nu ska jag äta frukost, magen skriker efter mat.

Hörs sen med uppdatering om dom senaste dagarna.

♥Anna

Älskar

M Älskar dig av hela mitt hjärta. Har haft en underbar dag med dig, din syster, pappa o "mamma"
Tack för att jag får dela mitt liv med dig




Bornholm

Har varit på Bornholm idag. Är rent slut nu.
Ska till Helsingborg imorgon och träffa svärmor.

Uppdatering och bilder kommer i nästa inlägg.

♥Anna

Hjärtat

Har varit inne i Lund idag och kollat hjärtat. Och det såg bra ut. Vilket var skönt, men samtidigt så vill jag ju veta vad det kan vara som gör att jag blir så dålig. Men jag får leva på hoppet ett tag till.  Vi tog en lite frukost inne på sjukhuset när vi var färdiga. Jag fick en ny patient bricka oxå, fick inte min egen med mig hem sen jag blev opererad, men jag skulle ändå fixa en ny, stod adressen hem till mamma på den andra, och det hjälper ju inte så mycket. Vi körde in en sväng till mormor oxå och fikade. Alltid trevligt. Sen var det till att hämta min bil. Pratade med Agneta innan oxå, hon ska kanske med på bio ikväll, ska se Mamma Mia med Vera. Ska bli kul.

Imorgon så ska vi till Bornholm med Agneta ,Svärfar ,"Svärmor". En liten dags utflyckt är aldrig fel

 Nä, ska ta lite lunch nu, sen ska jag in på boan och handla till mamma.

♥Anna

HJÄLP!!!!!

Någon som har tips om kallskuren mat till bra pris förutom Ingelsta kalkon!!! Hade tänkt bjuda på det när jag fyller år.

Regnet det bara öser ner

Usch, tycker inte alls om att det regnar. Men en fördel är att då få jag gjort en del här hemma ist. Och det behövs. HAr varit på jysk idag och handlat till sängen, två överdrag till resårbotten och ett överdrag till bäddmadrassen. Så nu behöver vi inte mer till den sängen just nu. Har bäddat rent och allting sånt oxå, trodde jag hade tvättid idag, M var nere och flyttade knappen igår kväll och sa att jag skulle tvätta idag 16-20. Visst sagt och gjort jag tog tvätten och gick ner, tur jag kollade,för knappen sitter på tis 5/8 16-20. Så nu vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen. Blir väl till att laga mat, kyckling m ris o currysås. Och läsa lite. Är inget bra på tv heller. skulle vilja ha nya filmer, men ekonomin tillåter inte det just nu. Så får väl titta på några gamla som jag inte sett på länge. Har en helmassa filmer som jag ska köpa, men det får jag ta efterhand som ekonomin tillåter.

Har beställt nya underkläder idag på HM, och det är ett måste, har snart inga BH att ha på mig.  Och det måste man ju ha.

Ska in till Lund med hjärtat imorgon, 08:30. Ska vara hos mamma 7. fast skönt att veta att jag har semester så jag kan sova länge en annan dag.

Inatt kommer Agneta, svärfar o "svärmor" ska köra och hämta henne på Sturup. Ska bli trevligt att träffa henne igen.

Var hos svärfar och "svärmor" igår, skulle bara bli en liten stund, men M kollade bilen och sen badade, när dom skulle äta så blev vi oxå bjudna på mat. Pizza från Piri-piri. Blev en Tomelilla FF för oss allihop. Gott gott, och 2 glas vin. En bra e.m. Sen blev det film här hemma. Eller ja M tittade på film och jag sov, rent slut i kropp o knopp efter denna helgen med mycket vandring.

Nä, ska fixa lite till här hemma innan jag ska göra mat.

♥Anna

Städa

Ja, det får bli min syssla första semesterdagen, vädret är inte på min sida idag. Men jag hoppas det blir bättre under dessa veckorna. Men men, vi behöver regn oxå. Var och vandrade igår på Mossagårdsfestivalen, inte så mycket att göra. En ekologisk festival, där var många hippie och flower power. Så där var många och titta på. Har träffat världens goaste ordningsvakter Kling o Klang. Hade riktigt roligt ihop med dom. Nä, ska äta färdigt min frukost och sen börja städa, ska iväg och vandra ikväll igen på Mssagården. Tomas Di Leva ska spela där då. Det ska jag INTE lyssna på.

Ha det fortsatt bra idag, det ska jag ha

♥Anna

SEMESTER

Nu har min semster börjat. Fan vad skönt. Jaja, jag har inte tid att njuta av min semester idag o imorgon, får göra det på måndag, får då blir det stranden om vädret tillåter vill säga. På kvällen där får det bli nån cider eller nåt sånt.

Nä. nu ska jag fixa lite innan jag ska iväg.

♥Anna

RSS 2.0