-17

Usch inatt var det minus 17 grader!!! När M kom hem inatt, så hade låsen på båda ytterdörrarna fryst igen. Och när han ringde på dörren för att jag skulle öppna, fick jag inte upp dörren. Jag fick puta innefrån och M dra utifrån för att komma in. Lite jobbigt

Har haft en lugndag här hemma idag, har haft några kompisar på fika, som ska ha barn till sommaren. Så hon fick låna mina mammakläder. Behöver ju inte dom just nu. Bjöd på kladdkaka, snabbt och lätt och gott givetvis!!!

Nu är det mys i soffan med sessan och älsklingen

Snöstorm

Nu är det snöstorm igen!!! Visst det är jättehärligt med snö, men nu tycker jag det får räcka. Kommer ju knappt ut med vagnen ens. Grymt jobbigt.

Fick mina pengar från FK, hjälpte och skälla lite på dom.

Gårdags kvällen var vi hos Angelica & Koffe, dom bjöd på tacos, var riktigt trevligt. Tack tack

Idag var planen att vi skulle till Nova Lund, men innesnöade och lite sjuka så får vi ta det nästa helg ist.

Ska försöka ta oss ner till ICA sen och handla lite sen, blir med vagnen, bilen känns meningslös att ens försöka ta ut!!!

Kram kram

100127

Just nu är jag så förbannad på försäkringskassan. Dom har lagt in fel uppgifter på min angående mina mamma dagar och utbetalningar, så jag har bråkat med dom igår och idag, så n väntar jag och HOPPAS att mina pengar kommer i veckan annars så kan vi inte betala räkningar, handla mat till oss och sessan!!! Så jag ska jaga dom imorgon med om dom inte kommit då. För nu är jag riktigt förbannad.

Sessan är på bättringsvägen så skönt!!!

Har rensat lite bland sessans kläder idag, lagt in str 56 och sorterat upp 62!!! Så nu är det fixat, skönt och bli av med lite kläder från golvet. Ska lägga ner alla hennes 50 kläder i en låda som sen ska upp på vinden.

Har haft en kompis och hennes barn här en runda i fm, dom hade en massa leksaker med sig till sessan. Det tackar vi jättemycket för!!!

Har varit hos BM idag också på efterkontroll, gick hur bra somhelst.

Har snöat hela dagen och ser ut att fortsätta så hela kvällen. Är trött på det nu!!!

Kram kram

100123

Sitter med en förkyld sessa i knät!!! Inte alls kul att hon är krasslig. Men med lite saltlösning så har det blivit lite bättre.

Ska iväg på kalas/fest ikväll, med en massa goa vänner, ska bli super trevligt.

Ha en trevlig lördag

Kram kran

Sköna tisdag

Denna dagen har gått i lugnets tecken. Vi har bara slappat och myst hela dagen. Blev en runda med vagnen vid lunch tid, så skönt!!!!

Älskar verkligen att vara hemma med sessan, det är så härligt. Kan göra precis vad man vill och när man vill.
Synd bara att tiden går så fort, kan inte fatta det. Men som tur är så är vi bara i början på året, ska ju inte börja jobba på riktigt förän jan-feb. Blir sommarvik till sommaren men det blir sovande natt, så jag missar inget av sessan och jag sparar mina mammadagar!!!

Nu ska jag försöka plocka undan här hemma lite innan sessan upptäcker att jag är borta från soffan :)




Snöig måndag

Hmm, jag undrar hur länge denna snön ska ligga kvar. det snöar idag igen. Börjar bli trött på det nu. Nu vill jag ha vår, har hittat många fina vårkläder till både mig och sessan.

Idag så har vi varit på öppethus på församligshemmet. Vi var 4 st med december barn 17 dagar som skiller mellan den äldsta och yngsta av oss, rikitigt kul.

Nä, ska se om jag kan flytta min sovande sessa från soffan till vagnen och försöka vila en stund

100117

usch vad jag är uttråkad idag. Får se om jag kommer på något att göra. Men tyvärr så är det söndag, finns ju inte så mycket att göra då.

Igår så kände jag mig flitig, städat och ätit frukost innan 10,00!!! Inte ofta det händer!!!!

Hann även med och fixa lite med presenterna till sessan blivande gudföräldrar. Ska bara få tid till att göra färdigt dom helt och hållet.

Nä, får fixa lite lunch iaf.

Kramar från mig och sessan

1 månad

Tänk att sessan varit hos oss 1 månad redan. Kan knappt tro det själv iblnad, har gått hur fort som helst.

Tänkte skriva en liten förlossningsberättelse:
Allt börjar redan på fredagen 11/12 hade grym huvudvärk hela dagen som inte ville släppa och inte hjälpte panodil heller. Så på lördagen 12/12 ringde jag till BB och fick komma in direkt för att kolla upp så det inte var havandeskapsförgiftning. Men allt var bra, pratade lite om igångsättning om inte huvudvärken släppte. Dom gjorde en undersökning och gjorde tappen irriterad, samt satte CTG. Sen var det bara till att åka hem, men skulle ringa dom igen om det inte blev bättre.
Gick hela söndagen med huvudvärk och ingenting hjälpte. På måndagen 14/12 så var jag jättetrött på att ha ont, så jag ringde in igen. Och jag fick komma in direkt igen. Kollade med CTG-kurva igen och det var bra denna gången med, lämnade urinprov med det visade inget denna gången heller. Dom gjorde en undersökning denna gången med och jag var öppen 1,5 cm. Tjoho, men det kunde jag vara länge sa dom, men dom irriterade tappen även denna gången och sa att ikväll så kommer du ha lite smått mensvärk, men det är vanligt efter en sådan "hjälp". Blev det inget eller huvudvärken släppte så bokade vi en ev igångsättning fredagen den 18/12!! Men jag hoppades jag skulle slippa det.

Kände inte så mycket skillnad på kvällen, men tog en promenad på 1 timme i -5 grader på kvällen. Mest för att hålla igång och fortsätta hoppas.

03,00 på tisdag morgon så vaknar jag som vanligt att jag är kissnödig, ska gå upp på toa, och ställer mig upp. Då går vattnet, går in på toa och gör det jag ska, sen ringer jag till BB, fick bara order om att gå och lägga mig och försöka sova. Men 03,30 börjar värkarna, 06,00 så ändrar värkarna form och blir kraftigare. Ringer in till BB vid 07,00 och säger att nu åker jag.

08,00 är vi inne på BB och kommer in till rummet vid 08,30. Sen går det fort, vid 11, blir lustgasen min bästa vän och får kvaddlar, gör skitont att få dom, men dom hjälpte verkligen. Vid 13,45 så sätter jag mig på förlossningspallen och 14,18 så är sessan hos oss. Skriker innan hela hon kommit ut. Rikitgt skönt och höra.

Ska erkänna att det gjorde ju självklart ont, men jag ska absolut göra om det om några år. Glömmer smärtan så fort sessan ligger i mina armar.


ZZZZZZZZZZZZZZZZ

Min duktiga sessa har slutat äta vissa nätter. Igår åt hon 22, somnade 24, vakbade imorse 07,00. Varannan natt har vi det så. Riktigt skönt faktiskt. Ska verkligen inte klaga. Ibland har hon bara svårt för att komma till ro.

Nä, nu ska jag göra oss färdiga, blir en tidig runda med vagnen idag

100112

Har varit jättedålig på att blogga och svara på era kommentarer, men ska försöka bättra mig.

Allt flyter på här hemma, jag och sessan har börjat komma in i våra egna rutiner. SKÖNT!!!!! Det går hur bra somhelst.

Skriver mer under dagen, för nu kallar sessan på mig

100102

Godfortsättning till er allihop!!

Som ni ser så har jag inte hunnit med någon resume för 2009!! Men det kommer!!! Kan ju bara säga att detta är det bästa året i hela mitt liv, inget slår när jag fick veta att jag var gravid med min prinsessa och sen hale den underbara resan fram till den 15 dec, när hon kom till oss!! Har haft dom 15 bästa dagarna i mitt liv nu i dec. Härligt härligt!!

Vet att jag skrivit mycket klagade om graviditeten här i bloggen, men det var en underbar tid, det som var jobbigast var dessa j*vla förvärkar/pinvärkar som jag hade sen jag var i v 32. Men om det stämmer att det ger en lätt förlossning så stämmer det nog, för jag ska inte klaga på min!! Snabbt och lätt gick allt!!!

Hade en underbar nyår hemma med underbara vänner, vi körde knytegille. Skönt med tanke på sessan som tar tid och det var svårt och hinna med allt själv. Valde och vara hemma hos oss med tanke på sessan, då kan hon lägga sig som vanligt i sin säng och jag kan lägga mig med henne på ett annat sätt om det skulle behövas!!!

Har varit iväg och köpt ett babygym till sessan idag som hon ska ha när hon sitter i sin babysitter. Så når hon det lite lättare. Får hoppas hon gillar det, för armar och ben går som tusan här hemma på henne!!!


Bild:google

RSS 2.0