Rasande tempo

Denna veckan har gått hur fort somhelst tycker jag. Men det är skönt på ett vis, för då kmmer vi närmre jul. Förstår inte hur jag kan ha börjat längta så mycket efter julen, när jag inte vill att tiden ska gå så fort, för då blir sessan 1 mycket fortare. Lite delade tankar och viljor där.

Igår så började dagen med träning halv 7, sen blev det till att gra efterrätten till kvällen. Körde upp till däckfirman och lämande min bil så jag kunde få på mina vinterdäck, ner till byn igen, möta upp söta Malin och Liam och Johanna, en fika på bullen och bönan. Sen körde Johanna mig tillbaka till däckfirman så jag kund ehämta min bil, undertiden så var sessan hos Malin och Liam. Gick upp på en liten lekstund och sen hem och byta om för knyddegille med arbetskollegerna. Rikitgt trevligt, skrattade så jag fick ont i magen och tårarna rann. Mannen kom och hämtade sessan när han kom hem från jobbet (och det var tur), jag kom hem kl 3 inatt. Tiden går sjukt fort när man har roligt.

Idag så var mannen snäll och tog sessan kl 5 och kl 8,00 så jag fick sova till halv 10 när han skulle till jobbet. En runda på boan och köpte födelsedagspresent till mannen kusin som vi har varit på kalas hos idag, hem äta sessan och lägga henne för middagslur och själv in i duschen. Sen raka vägen till Revinge. Haft en härlig och lugn eftermiddag. Nu leker sessan på golvet, gungar på gunghästen, tar själv fart. Så härligt och se allt nytt som hon lär sig.

Nu blir det snart sängen för både sessan och mig, jag är jättetrött och ska jobba 7,30-21,15 imorgon också.

GLÖM INTE ATT VI SKA STÄLLA TILLBAKA KLOCKAN 1 TIMME INATT



Dagens mammabild: klänning hm



Dagens sessa bild: klänning Name It, bolero Polarn O Pyret, strumpbyxor Bo Ohlsson

Massa godnattkramar från sessan och mig

Mysig torsdag

Haft en supermysig torsdag. Började dagen med en promande med Malin och hunden. Sen hem och byta om och träffa Malin igen för en fika på boan. Blev en grillmeny för min del, sessan fick smaka lite korvbröd innan hon somnade gott i vagnen. Köpte märkespennor, en farsdag present till mannen, 3 pyjamser till sessan, bild kommer när dom kommit från tvättmaskinen, blev även en ny julgransmatta.

Efter det så hem och sen iväg till Madde och Linnea med Malin och Liam på en liten fika och lämna pengar för mina tupperware grejor jag köpte i söndags.

Nu ikväll så har jag myst med sessan och lagat middag, är mycket roligare och laga mat när amn har sessan som sällskap, mannen jobbar hela helgen så honom har man inte som sällskap. Men ska förvisso iväg till en arbestkollega och jobbekompisarna imorgon kväll och sen på släkt kalas på lördag och jobb på söndag. Så hela helgen är fullbokad. Alltid kul


Tisdag

Äntligen är sessan på bättringsvägen. Så skönt. Dax att komma tillbaka till det gamla vanliga igen.

Idag har vi varit på föräldragrupp, den näst sista. I eftermiddags så gick vi till boan och handlade lite julgrejor. 2 datumljus och sen ett ljusfat med siffror.

Imorgon så ska jag på föreläsning med jobbet, ska bli intressant.
Då är mannen och sessan själv hemma under tiden.

Massa kramar från sessan och mig



Inte som planerat

Dagen idag blev inte rikitgt som planerat. Jobbade till 16,00 och se skulle jag hem och göra mig färdig för mannen och jag skulle till Malmö och äta. Men sessan har haft feber sen i onsdags, och har fortfarande. Så det blev en hemma kväll ist med kinamat. Inte fel det heller. Får försöka komma iväg en annan gång.

Nu blir det sängen för min del, blir nog ytterligare en jobbig natt för oss alla 3.

Massa kramar


Underbar höstdag

Har haft en underbar höst dag med marknad i byn. Då är där folk i lilla Tomelilla. För mig blev det nougat godis, och ett paket servetter till sessan 1 årskalas, som redan är bokade och börjat fixa inför.

Började med att Helena och hennes söta Albin kom hit, och sen gick vi ner till marknaden och möte upp Malin. Blev en fika på bullen och bönan och lunch för sessan. Så med god mat i magen på oss allihop tog vi oss bort till marknaden, var en del man kände där (inte så förvånande egentligen tomelilla är ju inte så stort). När vi var nöjda så gick vi till ica och handlade, sa hejdå till Helena o Albin och gick till dagis och hämtade Malins sötnöt Liam, fick hör att dom sett sessans papper till dagis, så vi hoppas på att hon får plats där hon med. Vill verkligen. Efter dagis blev det mellanmål hemmes hos Malin oh Liam. Så har haft en härlig dag i den underbara solen och med härliga vänner och små gangstrar.

Ska göra mig färdig för sängen, för det blir en intensiv dag imorgon med.

Massa kramar från mig och min underbara prinsessa









Massa jobb

Hade möte på jobbet idag. Alltid skönt och bli lite uppdaterad om vad som händer och ska hända.
Fick 2 nya dagar att jobba, alltid kul. Så nu ska jag jobba 3 dagar. På lördag blir det 9,10-16,00.
Nästa söndag 7,30-21,15 och sen den 6 nov 15.45-21,15. Lite blandade skurar men det är bara kul.
Att komma ut och jobba lite och hålla igång jobb lite aldrig fel.

Den 6 ska underbara Geli passa sessan så jag kan jobba då, tack igen gumman.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan, med min chailatte

Massa kramar från mig och sessan


Intensiv vecka

Rikitgt tråkigt väder ute, visst vi behöver lite regn, men det är tradigt ändå.

Denna veckan har vi fullt upp, alltid kul.
Igår var vi på babymusik och körde även en rikitgt storstädning här hemma, sessan är duktig och hänger efter :)
Idag skulle en gamal klasskompis kommit med sin son och hälsat på och köpte ett babygym som sessan hade nör hon var liten, men sen lile prinsen hade haft en jobbig natt så dom var trötta, vet precis hur det var så detgjorde dom rätt i. Snart kommer min "moster" med sina bustjejer och fikar, ska köpa jultidningar av den äldsta och sen ska vi köpa en gåvagn av dom, så nu har sessan 2, ska låna en gunghäst av dom också.

Imorgon var min tanke att gå till öpethus, men har möte på jobbet, så det blir det ist. Alltid trevligt
Torsdag så ska jag på medarbetarsamtal, sen
r det marknar i byn så ska gå med en kompis och hennes son, och sen en annan som passar på när hennes lille ganster är på dagis.

På fredag är mannen ledig så då ska jag träna på morgonen, sen iväg och fixa present till min bror som fyller år på fredag, sen kalas på fredagkväll.

På lördag så ska jag och mannen till Elysse i malmö och äta, ska lämna sessan hos ett par kompisar, dom blev jättegada när jag frågade o dom ville passa sessan, har passat deras prins några gånger. Ska bli konstigt att äta utan sessan, men det behövs ibland det med, ska hämta henne sen när vi kommer hem igen.

På söndag så ska vi på tupperware party. Ska bli supertrevligt

Fullt upp, men bara kul.

Har även börjat på lite julklappar och julkort. Alla paket är planerade, bara inköp och inslag som fattas.

ÄLSKAR JULEN

Kramar från sessan och mig



Lördag

Och inget planerat, lite tradigt, men skönt ändå på samma gång.
Sessan sover middag, försöker få henne till att sova middag. Det är lättare när inte M är hemma. För när han är hemma så ska hon INTE sova, och det blir så drygt, för sen vid 3 är hon så trött så hon somnar och sen är det svårt och få henne och somna på kvällen.

Gjorde en rensing i min gardrob igår, så nu har jag plats till nya kläder, men det får vänta lite. Nu är det julklappar som ska köpas och presenter till sessan. 

Har gjort inbjudningar till sessans 1 årskalas för släkten, och för hennes kompisar. Så det blir intensivt i december. Men det är bara kul :)

Sessan är på bättringsvägen med sin hosta också, nu tar vi inhaleringen 2gg/dag ist för 3 och det ska vi göra i 4 veckor. Rikitgt skönt att besöket på barnmottagningen hjälpte.

 Nä, nu ska jag plocka undan lite innan mitt lilla yrväder vaknar och plockar fram allt igen

Kramar från oss


Det var längesen

jag skrev något här, så jag ska försöka komma igång igen. Har inte känt för att blogga. Så då har jag struntat i det. Måste börja med att tacka för alla grattis på min födelsedag.

Har en halvdålig sessa hemma, var på barnmottagningen med henne igår och fick inhalera. Så nu är hon lite bättre iaf, men ska ringa direkt och komma in om det skule behövas igen. Tur man har fått bra extra hjälp till henne.

Min duktiga sessa står själv och tar lite steg själv, så jätte kul, men vill ju självklart att hon ska vänta lite också. Hon är ju min lilla älskling.

Har börjat träna spinning, rikitgt kul och grymt härligt, äntligen hittat något som passar mig.

Nä, nu blir det sängen, har sömn som jag ska försöka ta igen.

Kramar från mig och sessan

RSS 2.0