Barndomsminne

jag bara älskade denna när jag liten. Kunde varje replik utantill

ska se denna

en dag. Kom och tänka på denna filem innan idag. Måste bara se den. Nog den bästa disney filmen som gjorts

Föll ihop

igår i stallet. Blev riktigt rädd. men som tur var så hann jag av Figge. Höll i tyglarna när jag satte mig ner, och figge stod vid min sida undertiden. Gjorde inte en tillstymmelse till att gå därifrån. Ingela kom direkt och satte sig hos mig. Hon kände på min puls men den var så snabb så hon kunde inte räkna den. Tog min bandspelare så jag fick aktiverat hjärtrytmen. Ingela hoppade över sin ridning, hon vill inte lämna mig efter det. Och det tackar jag för.  Martin kom och hämtade mig sen, så vi har hämtat min bil idag. Maria sa idag att jag får inte lov och rida om där inte är någon i stallet, för vem vet vad som kan hända nästa gång. Och hon har rätt.
Ringde in till Lund idag, fick tid igår till 14 maj. Men den blev ändrad till 5 maj ist. Nu i och med att jag blev dålig.
Hoppas att dom kan hitta något så jag får svar på vad det kan vara.
Pratade med chefen idag om det oxå. Och det var tur att jag sa till henne, hon tyckte jag skule bli hemma om jag kände mig dålig på morgonen, för ingen vet ju vad som händer när vi är ute och går i byn. Fast det kan komma även på e.m. Men det får vi lösa då, chefen vet hur det ligger till iaf. Nästa gång så SKA jag in till Ystad direkt ist. fast dom inte kan läsa av bandspelaren ändå.

Ridning

Ridning ikväll igen. Ska bli skönt att få svettas lite. Blir nog inte Figge ikväll, maria tyckte jag skulle vara med och byta häst nu. Och varför inte?? Alltid bra träning att rida någon annan. Jag och Figge känner varndra utan och innan nu efter 9 år ihop. Usch, känns inte så länge. Men det är sanningen.
Jag letar för fullt efter ny häst men inte hittat någon. Så jag får hoppas att någon har kontakter eller någon som vill låna ut sin häst, som hör av sig. Gärna ett halvblod.

Nä, dax att göra lite nytta innan jag ska köra igen

♥Anna

Ont ont ont

FY F*N vad jag har ont i ryggen idag. Var nere i tvättstugan imorse, då kände jag ingenting. Men sen när det var dax att gå ner nästa gång så gjorde det ont i ryggen, men M gick ner och tog det. När han ändå var uppe så gick han ner och köpte frukost. Men jag kom inte ur sängen, gjorde riktigt ont. Så M har tvättat hela dagen, riktigt duktig. Kom ur sängen vid 11, med hjälp av M. Har varit ner på Rosengren´s och köpt present till ikväll. Sen var vi på Boan och köpte tvättsvampar till bilen, spolarvätska, nya skor till M.
Blev så sugen på mjukglass, så jag har varit nere på Bertils och köpt det. Var riktigt gott.



Igår så var jag o M ute och åt. Var på Bröderna M med Johanna och Danne. Var riktigt gott och trevligt. Ska vi göra om fler gånger. nästa gång så ska vi till hotellet och äta tacos. Alltid kul och variera sig, man kan ju inte gå till samma ställe alltid och äta samma sak varje gång. Fast det var ju inte så länge sen jag var och åt tacos på hotellet. fast nu e det ju med helt olika personer alla gångerna. 

Nä, om jag skulle ta och vila ryggen lite. Känns som det behövs.

Ska på kalas ikväll så då blir det mycket sittande där oxå.

♥Anna 

Det gick

Sa till mig själv igår, att jag ska skärpa mig när det gäller att gå upp på morgonen. har ALLTID varit seg och svår med att gå upp på morgonen. Så idag så satte jag klockan på 6 ist 5:30. Känns lite mer stressande. Och det gick riktigt bra. Det var ett tag sen jag satt hemma och åt frukost innan jobbet. Brukar till 99% alltid bli att jag äter frukost på jobbet, just för att jag inte kommit ur sängen. Sitter här med min gröt, ett glas oboy och mina vitaminer. Hör surret från datorn och pumpen till akvriet. Riktigt mysigt. M ligger och sover. han är ledig änna framtill torsdag nu. Vi kommer gå varandra på nerverna innan dess. Men det får jag väl stå ut. Skönt att ha han hemma för en gång skull. Nä, dax att göra det sista innan jobbet.

Ha det bra

♥Anna

Torsdag

Kommer inte på någon annan rubrik just nu!! Får bli en liten blogg idag. Kan ju inte sitta inne i detta vädret.
Ska sticka till skogen och röra lite på mig. Har jag gjort inte gjort på jobbet idag ju. Ska jag vara ärlig så NÄ, vi har suttit på torget och läst tidningen nu på e.m. Riktigt skönt

Hej hej

Japp, då var man klar

Äntligen färdig med städning, tvätt och fönsterputsning. Känns riktigt bra. Har hållt på och plockat och städat hela dagen. Har även fixat med mina CD-skivor, hade skivor överallt. Så nu har dom kommit i rätt fodral eller i en CD-väska. Fattas några skivor, men eftersom jag hade inbrott i min bil i somras och hade skivor där, så är dom nog tagna, eller så var det dom som låg sönder brutna överallt på hela parkeringen. Tur i oyuren så var där inget annat som gick sönder då.

Var hos bill handlaren idag med den nya bilen (jag som trodde jag skulle slippa problem med bil på ett tag) märkte i måndags att det klickade och lät konstigt i bilen när jag blinkade, eller när blinkersen gått tillbaka. och det försvann inte. Kom ner där idag och visade dom, det är en ny blinkersspak som behövs, och det betalar bilfirman. Har ju inte haft bilen en veckan ännu, så det tycker jag verkligen dom ska betala till mig.

Nä, nu ska jag göra mig färdig, ska till Sjöbo på möte och sen vandra lite. Ska till boan först och köpa ny duschmatta, dom andra fiskaran vi hade var rktigt uppslitna. Sen ska jag köra till PeGes och äta. Gott Gott. Passar på när jag ändå är i Sjöbo.

Ha det bra
♥Anna

Långtid, fast ändå inte

Jag o M har varit tillsammans 1 1/2 år idag. Tänk att tiden går så fort. Och jag vet att det kommer bli många fler år tillsammans. Har äntligen hittat rätt i mitt liv. Även om jag tvivlar ibland när vi bråkar. men det gör väl alla.



Martin jag älskar dig

Lite då och lite då

Har suttit hela morgonen och försökt ändra lite på bloggen. Gick så där, men jag blev inte nöjd med allt, så jag fick ta en vanlig design tills jag vet hr jag ska göra. är lite marigt att komma på. men det ska nog gå så småningom. Så länge jag inte raderar hela bloggen så ska det nog gå bra, hoppas jag iaf. Men envis som jag e så ska det lösa sig så småningom.
Nä, dax att äta innan jobb.


Ändrar

Sitter här och försöker ändra min blogg så gott det går. tar lite tid, men det går nog så småningom!! Har fått dit klockan iaf.

Nä, dax för sängen
Ska mysa med M nu innan han somnar

Kärlek

Denna låten är riktigt fin, ska jag gifta mig så ska någon sjunga denna låten i kyrkan!!

Duktig Anna

Ja, jag har varit riktigt duktig idag. Putsat fönster, ska ta dom sista imorgon el på onsdag. beror på när jag vaknar imorgon, ska jobba 13:30-16:30 imorgon. Vill inte stressa när jag gör det heller, då blir jag bara så sur på mig själv efteråt. Sen körde jag till mormor och snackade lite skit, alltid kul. Sen var det dax att köra till mamma och tvätta bilen, den blev riktigt snygg. Den var inte så skitig eftresom jag inte haft den 1 vecka ännu, men jo oftare jag tvättar den, desto mindre är där och tvätta. Känns roligare att tvätta denna än saaben, den blev ju aldrig renare eller snyggare ändå, men denna ser man det på direkt, kul kul. Har varit rätt så lat ikväll, skulle gått en runda nu ikväll, men kom aldrig iväg. men var ute ca 3 timmar igår på jobbet + en timme i kronoskogen efter det. Riktigt skönt. men sen somnade jag också kl 8 igårkväll, på soffan, och M fick inte liv i mig när han skulle lägga sig, så jag fick ligga kvar på soffan. kom in och la mig vid 3 inatt. Bättre sent än aldrig.  Och vi som skulle ha myskväll igår. Får ha det i kväll ist. Ska ju inte upp tidigt imorgon, då orkar man vara vaken lite längre.
Sitter och syndar i soffan, har inte drukit Coca-cola på nästan 4 mån. var beroende av det. Hade abstinens om jag inte fick coca. Men jag var ner på Niklas och skulle ha en pepsi, men det hade dom inte, fick bli coca ist. Men en gång var 4:e mån e väl helt ok att synda eller???

Har suttit och kollat på resor, jag o M ska åka i januari. Blir nog inte Malta. Tittade på 2 veckor i Egypten, inte så farligt dyrt, men dom hade tyvärr inte minikyl på något rum. Blir rätt så jobbigt i den värmen, begär ingen sprit men iaf sp man kan ha kallt vatten dygnet runt, men det ska nog lösa sig ändå. Ska diskutera det med M sen när han kommer hem.

Har fått min semester beviljad, längtar redan, känner att jag behöver ha semester nu, men får väl vänta till Augusti. Fast åker vi sen i januari så är det inte så många månader emellan. Känns mer motiverande.

Nä, dax för lite tv nu
♥Anna

Hemskt

Hittade denna på en kompis blogg, fattar inte hur man kan göra så mot ett barn

Linda

Gillade denna i melodifestivalen

Bra träning

Denna låt är bra. Lyssnar på den när jag tränar

Vilket väder

Det har varit fantastiskt väder idag!! Har precis kommit hem från jobb. Har varit ute i 2½ timme idag.
När vi var ute nu på em, så gick vi till Bertils och köpte chocklad milkshake och hon jag jobbar hos köpte hallon milkshake. Vi satt ute en stund i solen och drack det. Sen gick vi hem och åt kaka och drack kaffe. Undertiden jag var på jobbet så fick jag sån huvudvärk, och nu sitter jag här hemma och försöker bli av med den. Inte det lättaste, men man måste göra så gott man kan.



Har köpt min nya bil nu. Den går riktigt bra och är riktigt snygg. Nog ett av dom bästa köp jag gjort i mitt liv. 

nä, nu måste jag lägga mig en stund, så huvudet får vila. Måste det, så jag kan plocka och städa här lite sen. Ser ut som 3:e världskriget ägt rum här hemma. Trivs vekligen inte med det. Men vi har haft fullt upp hela veckan, så man har inte hunnit ta tag i det ordrentligt.
♥Anna

Äntligen

har jag köpt ny bil. Ska nog hämta den redan imorgon. Ska bli skönt att kunna köra utan att tänka på om bilen går sönder eller stannar på vägen!!
Längtar redan tills jag kan köra "kungligt".
Härligt härligt

Träning

Dax att träna igen ikväll, ska bli riktigt skönt. Är redan slut i kroppen, så jag kommer slockna så fort jag duschat sen. Men då kan man iaf, somna med gott samvete. Har haft svårt med motiveringen hela dagen, men nu är jag på G, så det ska bli trevligt. Hade ridning igår kväll, det känns i rumpanoch magen idag, och då har jag gjort rätt då oxå. Vad duktig jag e. Nä, dax att göra mig färdig för träning.

Ja, just det. Alicia har blivit storasyster. Blev en lillasyster idag. Hon är stolt som en tupp.
Ska in och hälsa på imorgon.

♥Anna

R.I.P

Engla. Hur kan man vara så känslokall och göra något sådant. Jag fattar det inte. Finns liksom inte i min tankebild överhuvudtaget. kan tänka mig att trots detta hennes föräldrar är lättade ett hon är hittad, att leva med sådan ovisshet måste vara hemskt. Jag hoppasatt jag föralltid kommer slippa det. men det är en sak jag inte fattar, hur kommer man bara på att köra ut på en skogsväg på det viset, och hur visste han att hon skulle komma där???

Pernilla. Måste vara skönt för hennes föräldrar att dom kommit fram till vem som mördade henne, även om det är många år sedan, så är det bättre sent än aldrig. Att nu kunna släppa taget på ett annat vis. Måste kännas bättre

♥Anna

Lördag

Var uppe 07:15 idag. Hästarna ville ha mat. Klart dom ska få det. Har stallet ver 6:e helg, så det känns helt OK. Är kanske sista lördagen jag hade nu också.  Ska ha stalltjänst i Maj, men då är dom förhoppningsvis på sommar bete, så jag inte har det då.
image18 Såg på Figge idag att han verkligen ville ut i sommarhagen nu. Han ställde sig vid stora porten och skulle gå ut den vägen. Men han är ju också lika förvirrad som jag. Så det kan vara det också♥

Sitter och tittar på lyxfällan, jag fattar inte hur man kan sätta sig i en sådan situation. Men alla är vi olika. Och det är ju tur det ?.

Har kollat runt på olika alternativ till boende köpa hus givetvis. Men frågan är bygga nytt eller köpa "begagnat".

Detta är mitt dröm hus. Men priset är inte lika drömande helt klart 3 miljoner. Och dom har inte jag under min madrass.
image25

 

Detta hus är från samma företag, och detta kostar 1,9 miljoner med oinredd ovanvåning. Den kan man ju faktiskt ta efterhand som man har tid och råd.

image30

 

Får se vad vi kommer fram till tillslut. Hoppas vi blir nöjda båda 2 iaf
ha det bra ♥ Anna



Sjukhuset

Har precis kommit hem från sjukhuset. Det gick förvånansvärt fort faktiskt. KOm dit vid 21:50 och körde hem 22:30. Har haft problem med mitt sår, har haft typ en sårskorpa där, den lossande lite idag när jag duschade, så jag tog och lyfte lite på den, och då kom det ett stygn ut ur sårskorpan, inte alls kul. Men jag stack och åt tacos först, var riktigt hungrig och snackade lite skit. När Josse, Walle och mysan skulle köra hem så stack jag oxå. Körde ner till ystad då.
Ska se om jag hittar nån bra film nu, väntar på att M ska komma hem. Ska bli skönt att mysa riktigt med han. Var ett tag sen, han jobbar igen imorgon.

Jagade hon på banken oxå idag, men hon har suttit i möte hela dagen, och när jag ringde efter 14:00, så hade hon gått hem för dagen. Får jaga henne imorgon igen, måste ju ha min bil. Och det e fort.

Nä, nu ska jag hitta på något tills M kommer

Fredag

japp, denna fredagen blir med god mat och bra sällskap. Ska bli skönt och träffa lite "konstigt" folk hehe. Ska till hotellet ikväll och äta tacos, Gott gott
Jag, josse, walle, figge, ingela mfl. Vet inte hur många vi blir medn det spelar ingen roll. Man kommer ut och får göra nånting iaf, det e det som räknas.
Har stallet imorgon, ska vara där 8. Sen e det fullt ös hela dagen. Ska hinna lägga mig en stund imorgon när jag kommer från stallet, känner att min kropp behöver det, eller jag inte kroppen men knoppen. Huvudet är rent tungt på mig, har varit det länge nu, vet inte varför.

Var på möte igår med ungdomsgruppen med nattvandrarna, vi planerade lägret som vi ska ha för ungdomarna i Sjöbo på hemlig ort. Hoppas nu bara vi får fint väder och bra sammanhållning på samma gång.
Jag ska vara med fram till 00:00 på fredagen, måste hem och sova sen, jobba igen 07:00 på lördagen. Ett måste tyvärr.

Min duktigthet med maten funkade fram till igår, så nu äter jag rostade mackor med marmelad till lunch, ska jag äta ordrentligt sen ju.

tjoho

ny bil. Nu e det bestämmt. Ska köpa ny bil nästa vecka. Hurra vad bra.
Ska bli skönt att slippa den gamla saaben sen
nä, nu ska jag iväg
kram kram

Ny dag

Och nya bekymmer.
Sitter här och försöker lägga upp min dag så gott det går, ska bara skriva här, springa ner i tvättstugan och lägga om i maskinerna. Sen in i duschen, springa ner och göra ärende. Hem och äta, sen till banken. Och sen relaxa lite innan jag ska ut och vandra ikväll. Fast jag kanske tränar ist för relaxa, har inte riktigt bestämmt mig ännu. Hade tänkt köra till stallet, men mina stallkläder ligger i tvättmaskinen och dom hinner inte torka, så det får bli imorgon ist, efter jobbet.

Nä, dax att göra lite nytta
hej hej


Ännu mer jobb

Usch, när jag sov som bäst imorse eler jag för 1 1/2 timme sen, så ringde telefonen, trodde den var runt 10 iaf. Det var chefen, hon hade skrivit nytt anställningsbevis till mig, så nu har jag fått ännu mer timmar att jobba och det innebär ännu mer pengar, inte helt fel faktiskt. Så det var till att gå upp och ta på sig och köra dit, det e egentligen till att vara lat, tar max 5 min att gå, men jag körde ändå. Skriva på pappret och sen hem igen. Har ätit frukost redan och är påklädd. M gick precis och la sig igen. Så vad jag ska göra nu vet jag inte. Vi ska städa balkongen idag iaf, så vi kan sitta där ute när våra möbler är färdiga.

Nä, får ta disken så länge.

Ny häst tack

Måndag idag, och inte hänt så mycket. Har varit ledig idag, skönt, behövdes verkligen. Jag och M har varit hos svärfar och målat trädgårdsmöblerna eller ja två stolar och ett bord. Var mycket slitet och skabbigt. Blir mycket bättre nu när det kommer färg på det.
Sen körde vi till Ystad och köpte mat till Pluto, skönt att han inte är så dyr, 145:- månad. Helt rimligt pris. Sen var det dax för stallet och ridning, blev Figge idag oxå, men nästa vecka så ska jag vara med på byte av hästar. Lite blandade känslor faktiskt.

Letar ny häst, hittade en foderhäst på internet, när jag ringde henne så lät allt riktigt bra, hon skulle ringa mig igen förra helgen, och när hon inte ringt så ringde jag tillbaka, ingen som svarade. Har ringt nu i en vecka och fortfarande ingen som svarar, så nu skiter jag i det, tycker inte det känns så seriöst faktiskt om man inte svara när man har en häst snnons ute och dom som e intresserade ringer men inte svarar, e det bara jag som tycker så??
Har hittat en annan, ska ringa igen imorgon till henne, jag hoppas verkligen, den var riktigt fin, vill inte lägga för mycket pengar på en häst. Jag känner inte för att tävla eller nåt sånt, bara skoj/motions ridning där jag känner att jag utvecklas som ryttare. En häst på foder hade varit helt perfekt för mig, får se om det kan lösas. Någon som har en häst som dom vill låna ut, helst halvblod.

Har mått allmänt skumt idag, illamånde, ont i magen, yr m.m. Hoppas det går över. Inre kul och inte kunna göra något när man e ledig. Jag o M har börjar med "diet mat" får se hur länge det håller denna gången. Jag hoppas det löser sig småningom. Ska skärpa mig med träningen också, inte så mycket nytta med att äta nyttigt om man inte tränar på samma gång.

Nä, nu ska jag och M se Svensson svensson

Ny lista

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
Nä, det e Ann min jobb kollega
VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
Fredrik en kompis
NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Min morfar; vet inte
ÄR NUMMER 18 SÖT?
Kan jag inte hålla med om, Folktandvården
VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK AV NUMMER 33 ?
Jessica, en riktig bitch (hehe)
HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
Daniel, en kompis från gymnasiet
HAR DU TRÄFFAT NUMMER 3 DEN SENASTE MÅNADEN?
Caroline, ja sprang på henne här i tomelilla för någon vecka sedan
NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
Figge (fredrik) vet inte
ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 13?
Faster (fredrik) Josses sambo. NÄra vän nä, men vän helt klart
HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4?
MIn chef, nä det har jag inte
SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?
Elin, ja varför inte
VAD PRATAR DU & NUMMER 45 OFTAST OM?
Min andra chef, oftast jobb och hästar
KÄNNER DU NUMMER 1
Agneta, min svägerska, klart jag känner henne
SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 6 EN KRAM?
Emil, klart jag skulle kunna göra det
VAD HAR DU OCH NUMMER 7 FÖR EN RELATION?
Emily, barndomskompis till mig

Lördag

Ja, vad gör man en lördagkväll?? När man ska jobba igen 07:00 på söndagen. Skulle till Tingvalla och vandrat ikväll. Men orkar inte.
Har kommit in i en period där allt e jobbigt just nu, ingen motivation till att jobba, gå ur sängen, städa, laga mat, träna och allt man nu ska göra här i livet. F*N vad man ska vara duktig hela tiden, orkar inte med det hela tiden. Får prova ta en paus från livet, och se hur det blir efter det.
Allt har blivit så här sen jag blev opererad, tappade helt motivationen då. Ska se om jag hittar den igen nångång. Men det känns svårt just nu, men jag ger aldrig upp.
Har verkliegn varit duktigt med träning och mina power walks länge, men nu har det tagit stopp, skulle ner till rehabhuset och tränat nu i veckan, men har som sagt aldrig kommit ner där ännu. Måste verkligen försöka ta tag i det iegn. Likadant med maten. Känns hopplöst, att försöka laga nyttig mat här hemma, jag lagar nyttig mat men sen när M ska laga mat så blir det inte så. Har gett han olika förslag och recept men nä, det blir aldrig gjort. Får göra allt om det ska bli gjort här hemma. Känns ju lagom kul. Det är nog en del av min brist på motivation. Men gör det bästa av situationen. Finns inget annat att göra.

Jag hoppas att det slutar regnar tills imorgon, orkar inte sitta inne hela dagen imorgon oxå på jobbet. Usch, vad jag klagar idag. Men man måste ha en sådan dag också. Och detta är min gnälldag. Ni får tyvärr stå ut med mig.

Hittade en annons på utbildning i tidningen häromdagen, tänkte inte mer på det förän jag satt på jobbet idag. Gick in och kollade vilka krav dom ställde på sina sökande Matte C minst VG, och jag som knappt fick G i matte A på gymnasiet. och minst VG på Engelska B, och jag som fick läsa engelska B på komvux men det hjälpte inte till VG ändå.
Ska suga lite på den karamellen och se vad jag tar för beslut, längre fram. Hade varit ett riktigt kul jobb, spännande, utvecklande, bra betalt (ett måste faktiskt), en utbildning på 2,5 år i Malmö. Det är lång tid, men med mycket praktik och allt sånt. Det är sånt jag behöver för att motivera mig till att utbilda mig vidare. men först så måste jag läsa upp mina betyg på komvux, och det kommer bli ett jobbigt steg att ta. Får iaf skicka in mina papper till dom och sen se vad som händer. Det e bara jag själv som stoppar mig, och det känns jobbigt, men då e det som det ska vara.

Jobbhelg

Ja, då e det jobbhelg igen som gäller. Inte kul, imorgon kan det kvitta fan M jobbar ändå, men imorgonkväll e det Öja hade varit riktigt kul och gå dit. Men komma hem vid 4 lägga sig och sen upp igen vid 6, fast knappt lönt att lägga sig, men det hade jag inte orkat. Söndag e M ledig som vanlig så då hade det varit trevligt och vara ledig. Men vi har mån-tis tillsammans. Så jag ska inte klaga. Har jobbat extra ikväll, en bra slant till min plånbok faktiskt, behövs alltid.

Har varit och shoppat idag oxå, blev 2 blusar, 2 3/4 byxor, en tjocktröja och 2 toppar, 1 kjol. Behövdes verkligen. Blev även Linda Bengtzings nya skiva och Svensson svensson säsong 1. En helt toppen serie.

Var inne om hos mamma oxå, snackade lie sktit med henne, bestämmde att jag ska äta där imorgon innan vi ska ut och vandra, e vandring på valla imorgon, ska gå en sväng i Sjöbo innan. Ska vara där en stund, måste få några timmars sömn iaf. Annars så är jag inte roligt att ha med att göra på söndagkväll.
När jag körde hem så blev jag bara så akut trött, så jag fick lägga mig när jag kom hem, jag som skulle lagat god middag. men när jag vaknade halv  så fick det bli till att byta kläder och sen gå ner och köp mat 150gram hamburgare m stripes. GOTT GOTT. Käkade det på jobbet. Var en riktigt lugn kväll, bara jag och damen somjag är assistent för. Kan vara skönt ibland.

Nä, dax att hitta sängen, M kommer snart hem.

Natt natt

Flytta

Har starka planer på att flytta till egen lägenhet. orkar inte ha mer bråk och sånt nu. Och som vanligt så är allt mitt fel, men det är lättare att skylla på någon annan än att säga vad man tycker och tänker själv!! Så alla mina planer blir raserade nu, men jag får ta det med. Finns inget annat sätt nu som jag kan se det iaf. Men vem vet!!

Ett tag sen

Ja, det var ett tag sen jag skrev. Har mycket men allt passar inte i bloggen just nu iaf!! Ni kommer se när det kommer fram. Har haft en lugn helg, jag och M hade ledig helg tillsammans inte så ofta, så det uppskattas verkligen när vi har det. Blev god mat och filmmys här hemma.



Har jobbat mycket nu oxå, jobbar, äter, sover det är det enda jag gör just nu känns det som. Ledig imorgon. men man får ingen sovmorgon för det. Ska vara på vårdcentralen för att ta bort stripsen imorgon, så får jag se hur det ser ut in real. Ska bli skönt att kunna duscha riktigt igen.


Har hittat foderhäst, den är riktigt fin. Håller på att jaga henne med hästen, så jag vet vad hon vill oxå. man vill ju ha ett besked så jag kan säga till om jag behöver boxen eller inte.

Nä, nu ska jag gå en runda med J.

RSS 2.0