torsdag

Har hittat ett riktigt snygg hus, hoppas vikan kolla på det. Tyvärr så är det min jobbhelg, men det ska man nog kunna fixa ändå. Får kolla om vi kan komma på visning en annan dag.

Har varit hos Emily idag. Riktigt trevligt.

Nä, nu ska jag gå och lägga mig, jobb igen imorgon

Ska jobba extra på lördag f.m. Det ger bra klirr i kassan

idag igen

snöar idag igen, och jag som skulle på shopping runda idag. Får väl ta det en annan dag ist. det enda som är kul med att det snöar nu e att det ligger kvar, det regnar inte bort med en gång. Det enda som är positivt med det är att det ligger kvar denna gången iaf, och inte regnar bort direkt.

Skulle till ystad idag och shoppa, men när jag vaknade och såg hur vädret var så blev det inte, känner inte för att köra min egen bil i detta vädret. Varit en sväng på Boan ist, köpte en film och lite godis. Mums mums.

Har suttit och framkallat bilder idag oxå, hittad en massa gamla roliga bilder, alltid kul. Alla fylor, alla hångel och alla skandaler. Jag ångrar inget av det jag gjort, men det jag ångrar är att jag inte varit ute på så många ställen, får ta det nu som äldre ist. Det ända är att när klockan blir 00:00 så är jag så trött, och det är ju då som det roliga börjar. Får ta lyckopiller nästa gång som jag ska ut.

Har tagit av mig häftan som jag fick efter min operation idag också, så nu har jag bara stripes där ist. Ska till vårdcentralen på onsdag och ta av dom, känns bättre att ta av dom där, då ser dom om det ser konstigt ut. Dom vet ju hur det ska se ut och inte se ut.

Nä, filmdax

ha det bra

Filmkväll

 
Var och hyrde film ikväll, blev denna med Mandy Moore.    
Riktigt bra faktiskt. skulle sett den på bio,
men den kvällen vi skulle se den så visade dom
den inte, vilket var synd, men det blev en                                                                               
fest kväll ist. Och det var lika roligt det.
God dricka med bra sällskap, inte fel en    
fredagkväll.

                                                                                                                

Sjukstuga

     Japp, och jag som inte har råd att vara hemma, jag hoppas jag klarar mig från det. Martin har kräkt sen 07:00. Stackaren, ska jobba nu i e.m., men jag får ta hand om han idag. han tog ju hand om mig förra veckan. Har precis varit nere på coop och handlat till han, så behöver inte han springa och handla om han vill ha något.
Annars så händer inte så mycket idag. Ska nog träna i kväll, min kropp behöver det. Var ju 2 veckor sen jag tränade sist. Har man väl börjat träna så vill man ju fortsätta.

Nä, ska göra lite till innan jag ska till jobbet

Snöar

Jaha, nu snöar det igen. Vill inte ha detta vädret, men vad har jag för val???? Inga!!!! Har varit på möte idag med nattvandrarna, tyvärr var vi inte så många. Men får hoppas det blir fler nästa möte, men då jobbar jag, som vanligt. Får ju gå på dom mötena som jag kan. Ska jobba igen på e.m. morgon, får nog bli inne imorgon om vädret ska fortsätta så här. Inte kul att dra runt en tung rullstol i stora snödriver.

Var på släktmiddag igår hos farmor och farfar, riktigt trevligt. en lugn kväll med god mat och trevligt sällskap.  Har blivit mycket släkt nu i påsk, blir till att träffa dom igen på lördag. Överlever säkert hehe!!!

Så här ser man ut efter operationen, svullen och blå. Den tutten är dubbelt så stor som den andra. Men det är inte så länge till.
 

Minna på dåligt humör, inte alls kul att mamma och pappa går i från mig
image21

Lördagkväll

Får se vad som händer, ska lägga mig nu iaf, har ont som F*N nu. Får se vad klockan är när jag vaknar och vad jag känner för just då, inte så kul att sitta hemma och uggla när man jobbar, men måste ju prioritera jobbet ju. Inget jobb, inga pengar, inga pengar, inget kul. Så jobba måste man ju tyvärr göra, även om de är påsk och allting. Finns inte så mycket att göra åt det.


Var riktigt mysigt att vakna imorse och se hur det snöade och hur mycket det kommit under natten. Har varit inne hela dagen så man känner sig lite små seg pga det oxå. Hade besök på jobbet idag, alltid trevligt, då går tiden lite fortare och det blir annorlunda än det vi brukar göra. 

Släkt

Japp, har varit och träffat Martins släkt idag, Agneta var oxå med. Martin jobbar som vanligt. Men men, sånt är livet. Var riktigt trevligt idag, lagom många, inte kul när det är för många. Fick påskpåse av svärmor, alltid kul, en massa grejor från oriflame, och en liten burk med godis. Hon hade lagt ner mycket energi på godiset, kollat riktigt så det inte innehåller nötter tack tack.

Jag och Agneta pratde lite om morgondagen oxå, ska kanske ut till svärfar och "svärmor" och äta påskmiddag då. Mums mums. En lagom lugn kväll eftersom jag ska jobba sen igen på söndag, så jag kommer upp då. behöver ju inte försova mig pga att jag varit iväg.

Jag hoppas att jag klarar av att jobba imorgon och på söndag, så jag inte får så ont. Men det ska nog gå bra, får ju ha använding för mih höga smärttröskel nångång ju. jag är inte den som gnäller för smärta i första taget, tycker det är så onödigt. men alla är vi olika. Och det är ju bra

XOXO//


Hemma igen

Nu e jag hemma igen, har varit och hämtat Agneta på Svågertorp. och givetvis så skulle det vara båda snö och halt, men jag kom i tid, fick vänta på henne. Alltid skönt, bättre jag vöntar som kan sitta i värmen i bilen, än hon som får stå ute och frysa!!

Nä, dax att fixa lite

Har haft en heldag med Agneta idag och den kommer fortsätta. var inne i den ljusbutiken här i tomelilla, där är riktigt fina grejor, till bra priser. Sen skulle Agneta ha jobbskor, så vi var inne om på Gustav Olssons skor, och hon köpte två par (dom rike dom kan)hehe!! Sen lämna vi dom här hemma. En sväng på boan blev det oxå, en massa godis och smycken. Och kollad runt på alla andra grejor, hittade några snygga kläder och sånt, men har inte råd just nu. få ta det en annan gång. Nu är vi här hemma igen, ska se vad som händer resten av dagen. Kl 18:00 så är det kalas för mig iaf. Så jag ska duscha och göra mig färdig om en stund.

Ska nog lämna Agneta i Äsperöd innan jag kör vidare sen, kör nog dit lite innan så man kan prata lite med svärfar och "svärmor"), alltid trevligt. Dom bjöder på middag ikväll, men jag kan tyvärr inte joina, ska ju på mitt håll. Det ska bli trevligt det oxå.

SKATT

En kompis frågade mig igår: - Hur mycket betalar du i skatt? Ja, 30%. och det sa hon var för mycket. Fick skattetabbelen av henne från skatteverket. Och precis som hon sa, så var det för mycket.

Så jag ringde skatteverket och kollade en extra gång med dom, och dom sa samma sak. Det var bara till att ringa lönekontoret och säga till dom. Anledningen till att jag betalade så mycket var att när jag var timanställd så satte dom 30% på mig, men har inte ändrat sen jag fick månadslön. Men det var inga problem, det ordnade hon direkt, så jag får betala mindre skatt nu. Riktigt bra.

Resten får jag väl nu när jag får min deklaration, inte helt fel det heller. Fick tillbaka förra året oxå, ja tack säger jag. Det behövs alltid mer pengar.

Har börjat bli pengagalen, men vi har ju oxå ett mål som vi vill upfylla så då får man ju spara till det. Finns inget annat man kan göra.

Nä, nu ska jag snart iväg. Ha det bra


Banankaka...

... sitter och väntar på att min banankaka ska bli färdig. Det luktar så gott här hemma nu.

Sitter och tittar på miss secret agent, den är bara så bra och så rolig.

En av dom roligaste filmer som finns, gillar Sandra Bullock                           

Hemma idag

Japp, jag får bli hemma ida och imorgon. Kan ju inte knappt klä på mig själv, då blir det svårt att jobba oxå. Med tanke på det jobbet jag har.
Det är så typiskt, det snöa igår, men det är i stort sätt borta nu, då behöver det inte komma något heller. blir så trött på det.

Var en sväng i stallet igår och snackade lite skit, det var verkligen behövligt.
Har hittat ny häst, vntar bara på att dom ska svara på mitt svar på deras annons, riktigt fin var hästen. Så jag hoppas på det bästa.

Nyopererad

Usch, sitter här nyopererad, kan knappt röra min vänster arm. Ska vara hemma från jobb imrogon med, får se hur det blir på onsdag om jag jobbar då. Mne i helgen måste jag jobba, har inte råd att missa två dagar OB. Nä, dax för lite mat och sen sängen.

Kram

Denna jobb veckan slut

Skönt, måste jag verkligen säga. Är hur trött som helst. Kanske inte så kul att läsa om man inte har något jobb iof, men det är så det är. Kan faktiskt inte göra något åt det.
Förmiddagen idag gick segt, hade vikarie sim var där idag, och hon skulle ju självklart göra så mycket som möjligt själv. och då blev det för mig at bara sitta och titta på. Det är rätt drygt om man är van vida tt göra allt själv. Och eftersom det regnat för ovanlighetens skull, så satt vi inne och kollade på en wallander film. och det blir man inte så mycket piggare av. Men men,hellre det än och bli genomblöt.

Var på möte igår på jobbet, riktigt roligt.

nä, nu ska jag iväg och vandra, i detta underbara vädret.

kram kram

Ännu mer jobb

Jaha, jag trodde det var denna veckan oxå som jag skulle jobba som F*N men när jag gick upp till chefen idag så blev det även nästa vecka. Ska ev ha en vikarie aspirant som går sidan om tor-fre. Skönt faktiskt för då går tiden lite fortare. Så det blir nog bra. Ska jobba igen nästa onsdag oxå. Men det blir pengar av det, och det behöver jag, får inte ut så mycket denna månaden. Så nästa blir nog bättre, då får jag mitt storhelgs OB oxå. Hurra hurra. men jag jobbar ju som vanligt påskafton och påskdagen, så det blir inget festande för mig denna påsken. Men jag överlever. Dör jag av det, så låt mig då göra det. Dax för träning igen ikväll, ska bli så skönt att riktigt göra kroppen riktigt trött, det behöver jag. 
Ridningen igår gick bara så jäkla bra, efter en kvart så hade jag fått Figge i form och sen gick han som en prins hela passet. Och det kändes i min kropp oxå efteråt. Men när jag sklle av hästen så kom jag nästan inte av så trött jag var.

Nä, nu ska jag diska och sen är det träning. Efter träningen så är det dax för gossip girl. Det är ett måste på tisdagar.


Fan vad allt

ska bråka med mig. Jättebra början på denna veckan ju, eller inte. Men det gå det oxå. Eftersom jag inte jobbar 100% bara 74% så måste jag ju vara inskriven på arbetsförmedlingen, ska lämna in underlag till min handlingsplan senast nu på fredag, skulle sätta mig och göra den imorse, och kan inte logga in. Jippie or not. Så det blev till att springa ner till arbetsfrmedlingen, jag jobbar ju ända fram till fredag så jag hinner ju inte ner och prata med dom om vad jag skrivit i min handlingsplan. Och hör jag inte av mig så lämnar dom et meddelande till a-kassan och sen får man inga pengar därifrån. Och dom måste jag ju ha. Så jag fick 2 papper där nere som jag ska fylla i och lämna på deras låda senast fredag. Och det ska jag hinna.

Ridning ikväll, ska bli riktigt skönt att komma upp häst ryggen. Fasr satt ju där senast i fredags. jaja, nu ska jag äta färdigt och sen tvätta. Ett måste tyvärr.

kram

Wallander

 

Det är Wallander dax ikväll, har blivit tradition nu på söndagar, tur då att dom är bra. jag tycker att denna är en av dom bästa wallander filmen dom gjort.



                                                                    DVD Thriller/Deckare, Wallander/Mastermind (K Henriksson/97) 
Har just nu skrivit en ny beställning från Oriflame, alltis skönt att få en bra bställning så man kan tjäna lite pengar på det hehe. Nä, nu ska jag tillbaka till filmen.

lördags mys

Har precis kollat på denna filmen, riktigt bra. Tårarna rann på mig hela tiden.

                      DVD Komedi, Kärlek på menyn (Catherine Zeta Jones/99)  
Nu ska vi kolla på denna
              

        DVD Thriller/Deckare, I know who killed me (Lindsay Lohan/dts/105)

Sen är det sängen, jobb igen i morgon

Lugn dag

Lugn dag idag.  Martin e hemma idag, så det är mat, städ och mycket mys idag.

Återkommer om några dagar

Älskar dig

Jag �lskar dig                                                                                                                   


I figured it out
I was high and low and everything in between
I was wicked and wild, baby, you know what I mean
Till there was you, yeah, you
Something went wrong
I made a deal with the devil for an empty I.O.U.
Been to hell and back, but an angel was looking through
It was you, yeah, you
It's all because of you

You are the reason
You are the reason I wake up every day
And sleep through the night
You are the reason, the reason

In the middle of the night
I'm going down 'cause I adore you
I want to floor you

I'm giving it up
No more running around spinning my wheel
You came out of my dream and made it real
I know what I feel
It's you
It's all because of you

You are the reason
You are the reason I wake up every day
And sleep through the night
You are the reason, the reason

In the middle of the night
I'm going down 'cause I want you
I want to touch you
I want to floor you
You are the reason, baby

You are the reason
You are the reason I wake up every day
And sleep through the night
You are the reason, the reason

Säger det varje dag, men man kan aldrig säga det för många gånger

Martin jag älskar dig


Onsdag

Ja, då är dessa 3 arbetsdagar slut. Skönt, rent slut i kroppen. Jag fattar inte hur jag har kunnat jobba 5 dagar i veckan innan. Men skulle jag bli tvungen att göra det igen, så skulle jag nog fixa det oxå kan jag tänka mig. har iof inget annat val. Man blir lätt bortskämd.

Har precis varit och tränat, blev besviken, men får testa några gånger till, ska ju inte dömma efter bara en gång. Problemet är att när jag tränade aerobic innan i Ystad på YES, så hade jag en riktigt bra instruktör, och man jämför ju tyvärr olika instruktörer. Men hon jag hade idag är säkert oxå riktigt bra.

När jag var uppe hos chefen idag så frågade båda, (hehe, inte dåligt att ha 2 chefer, sen dessutom ha bra kontakt med båda) om jag inte visste nån som vill ha jobb. Dom letar folk med ljus och lykta. Visste tyvärr ingen på rak arm. Men dom hittar säkert någon.

Nä, dax att fixa lite mat och sen diska, duscha. Sen blir det mys framför tv:n.

Ja, jag och martin satt och diskutera nu en kväll, och det är dax detta året.

Nyfikna, hehehe. Det får ni vara ett tag till.

Kram

Tisdag

Ja, tisdag idag, tycker denna veckan går så sakta, kan bero på att jag jobbar så många dagar denna veckan. Brukar normalt jobba 4-2 1/2 veckor. Så det är klart det känns dessa veckorna, men jag ska klara det. Ger inte upp så lätt. Älskar att jobba, fast klart man har sitt drömjobb, detta är inte mitt, men man får ta det man får, känns bra att se den 27:e varje månad att man gjort något bra.

Har varit och tränat också nu ikväll, riktigt skönt att göra kroppen helt slut, då sover man riktigt gott inatt, ska träna imorgon igen, sen rida på torsdag och ev fredag, om det inte blir hem & villa mässan. Sen är det jobb igen i helgen. Har bestämmt mig för att jag ska börja träna riktigt och rida Figge som jag ska göra, har varit dåligt med et den senaste tiden. Sen ska jag ta bort Figge från lektioner, så bara jag ska rida han. Ska bli skönt, så man får ha sina grejor som man vill ha det. Vet inte hur många gånger jag får leta reda på saker som ärhans, som ligger på någonannas sadel eller nåt sånt. Blir så trött, det är ju för f*n jag som har köpt alla hans saker och då ska dom vara kvar också, om jag nu inte tar bort dom.

Till helgen, ska vi till hotellet och äta taco buffé, ska bli riktigt roligt att göra det. Jag, Martin, Maggan, Martin, Mamma, Tomas,  Joakim. Sen ska vi hem här och fortsätta. Ska bli kul och se när jag kommer i säng, iom att jag ska upp och jobba kl 7 på lördag. Sen på lördag vet jag inte vad som händer, men Martin e ledig nu i helgen, så jag slipper ju sitta själv för en gångs skull. Men det blir säkert en fest eller nåt sånt, Hansson och Sege brukar inte vara svåra när det gäller fest.

Nä, nu ska jag in i duschen.

XOXO// 

Måndag

Ja, då var denna jobb dagen över, bara 4 kvar denna veckan. Känns tungt att bara tänka på det. Men det blir pengar av det. med tanke på att jag ska bli opererad nästa måndag (17/3), så förlorar jag en dag där, kanske tisdagen oxå, får de hur jag känner mig på måndags kvällen!! Känns dumt och jobba dagen efter en operation om man inte känner sig bra. Måste ju tänka på hälsan, fast det är ju iof därför jag blir opererad, för att dom ska hitta vad som är fel på mig. Ska vara inne på hjärtavdelningen 07:45 på måndagen, sen får jag se när jag blir opererad under dagen. Dom kunde inte sätta en tid om där skulle komma annat emellan. Men jag hoppas det går fort, så jag kommer hem igen, så roligt är det inte att ligga på sjukhus.


Jobbar extra denna veckanoch nästa vecka, som sagt 5 dagar denna veckan 3 1/2 nästa vecka. Får mer timmar sen i april/maj, tack tack säger jag. Vill ha så mycket pengar som möjligt, nu när jag fått fart på mitt sparkonto och sånt så vill jag gärna ha så mycket som möjligt på det.

Just det, har hittat bil som jag ska köpa, får bli till nästa sommar, så jag kan spara lite, kommer ändå att få ta lån, men har man lite på sitt sparkonto, så är det lättare att få igenom ett lån.

 

Skoda Fabia, denna lilla räcker, eftersom vi har en skoda octavia kombi nu, behöver ju inte ha 2 kombi bilar.

Nä, nu ska jag göra mig färdig för stallet.

Ha det bra

Melodifestivalen delfinal 4

Jahapp, då är det dax för den sista delfinalen ikväll. Den som jag tror blir bäst av alla 4.
Dom kallar den dödens grupp och jag kan nog hålla med om.

Jag tror och hoppas att Linda Bengtzing går vidare till Globen



Hennes låt är riktigt svängig. Säg vad man vill om henne, men hon är en tjej med båda fötterna på jorden. Vet att där finns några som inte tycker om henne. Men hon har precis som alla andra fått slå sig fram för att lyckas.

RSS 2.0