Slappedag

Jag och sessan har hat en riktig slappedag idag. Härligt härligt. Varit ute på 2 promenader och bara myst. Så skönt i detta vädret. Sista rundan gick vi bort till macken och hämtade böcker som jag beställt. Bilder kommer imorgon LOVAR!!!!

Har storstädat köket nu ikväll, ska ta resten imorgon, så skönt att få lite av mina kvällsrutiner gjorda. Ska jobba igen nu 3 nätter. Ledig fredag sen jobba igen lördag. har 2 veckor kvar att jobba nu, sen är det semester och sen mammaledig igen.

Kram från sessan och mig

Äntligen

Nu ska vi äntligen leva som en familj igen, några dagar iaf. Vi har sovit på 3 olika ställen ni i 2 nätter. Jag på jobbet, sessan hos mormor och morfar och älskligen hemma. Nu ska vi köra och hämta vårt älskade lilla busfrö. Kommer ett kängre inlägg ikväll.


100714

Nu ska vi 5 års kalas. Ska bli riktigt trevligt.

Sessans nästkusin fyller år idag.

Vill även gratta sessan kompis lille Liam som blir 1 idag.

Grattis grattis på er båda


100709

Usch vad jag varit dålig på att uppdatera blogg, ska försöka bättra mig. Men har haft fullt upp, jobbar mycket mellan varven. Jobbade senast inatt. Och ska jobba igen på söndag men då mellan 13-21,15. ska bli kul och jobba lite gamla vanliga tider igen.

Vi är ute och njuter i solen och värmen varje dag, så härligt. Men sessan tycker det är jobbigt i värmen, preis som så många andra små älsklingar.

Har även haft lite problem med sessan och hennes hosta, så nu har vi fått pulmicort och airomir som vi ske ge henne 2 gånger om dagen. Det är mycket skrik och protester men tyvärr ett måste för henne.

Idag så har vi varit i ystad och och myst hela dagen, sessan fick leka lite med Malwina det var riktigt kul.

Igår hade vi mamma-barn fika här hemma vi var ca 12 st var riktigt trevligt. Vi invigde poolen på rikitgt också som sessan fått.

Kram kram från sessan och mig


Olivträdet som sessan fick i 6 månaderspresent









RSS 2.0