091231

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA MIN BLOGGLÄSARE!!!

Tänkte jag skulle skriva en tillbaka blick imorgon om jag hinner!!!


091229

Ojoj, här blir det långt mellan blogginläggen!!! Men har fullt upp med prinsessan här hemma. Nu har M börjat jobbat igen så nu är jag själv hemma. Funkar toppenbra!!! Skönt att vi ska få komma in i våra egna rutiner. det behövs!!!

Prinsessan ligger just nu här i soffan hos mig och myser med nappen och mysfilten
Hon sover redan i sin egen säng, har förvisso gjort det sen hon var 5 dagar, men nu är utan protester, bara om hon tappat nappen som hon säger ifrån. Är stolt över min lilla prinsessa!!!

Nä, nu ska jag ta tag i disken och få ordning här lite, sen blir det nog sängen tidigt, känner mig sliten idag fast jag får sova bra under nätterna.




091225

Vill passa på och önska er en fortsatt bra jul


091221

Ojdå!!! Ställde mig på vågen hos mamma innan ikväll, har gått ner 11 av mina 17 graviditetskilo!!! testade för att se om mina jeans passade igårkväll, fick dom på mig, men gick inte och knäppa!!! Så snart ska jag börja gå långa rundor med vagnen, så fort den mesta smärtan har släppt!!! Vissa dagar kan jag gå hur bra som helst, och sen vissa kan jag kanppt lyfta på benen ens!!!

Hmm, men det blir ju bättre ändå för varje dag!!!

Nä, nu har Hjärtat somnat har testa en ny grej ikväll/natt. Så jag hoppas det funkar kanon.

Så jag också kan få lite sömn om nätterna.



SNÖ SNÖ SNÖ

Usch vad det ska snöa. NU tycker jag att det räcker med snö. Bara den LIGGER KVAR TILL JUL OCH NYÅR!!!! Sen är jag nöjd.

Ska försöka sova lite nu och hoppas på lite sömn innan hjärtat vaknar igen och vill ha mat och sina nattliga rutiner som tyvärr innebär vaken!!!!


20091215

Kom vår älskade Olivia!!!!

En underbarkänsla. Jag hoppas att alla får vara med och uppleva den någongång.




20091215 4330g o 48 lång

Välkommen älskling

BF

Idag är det BF!!! Men tror inte det kommer någon bebis idag!! Tyvär, för sen i fredags morse har jag levt på panodil, har fått tillbaka min migrän och eftersom jag inte kan ta min migränmedicin nu, så får jag leva på panodil.

Var på BB igår och fick allt kollat, men allt var bra. Ska ringa dom igen imorgon om det inte släppt, men det tror jag inte. Har inte sovit inatt, ont i huvudet, ont i höften, ont i axlen och allt!!!

Får se vad dom säger på BB imorgon när jag ringer till dom. Har ingen tendens till havandeskapsförgiftning iaf. Allt var exemplariskt som läkaren sa igår.


091211

Usch, mår inte alls bra idag. Känns som jag ger upp alt i mitt liv snart.

BLÄ, säger jag bara. Men ska försöka hitta tillbka till mig själv så gott jag kan och så fort som möjligt.


091209

Fast jag bestämmde att detta skulle bli en lugn dag, så blev det inte riktigt så hmm, var gick det fel????

Jaja, jag gick upp och åt frukost vid 7, sen fick jag kalla på min trötta sambo som skulle köra till jobbet. hade redan gjort kaffe till han, så han fick en bra morgon.

Stoppa i 1 maskin tvätt också, inte så ansträngade faktiskt hehe, så skönt och ha egen tvättmaskin nu, kan tvätta när man vill och hur man vill. Lite lättare och tvätta samma färger nu än innan.

Sen blev det soffan resten av förmiddagen, och en lunch på det. Gott gott.

Sambon fyller år imorgon så fick köra och handla till han, blev nog hur bra som helst, får en dyr julklapp, så det blev billigare födelsedagspresent detta året. Vår julklapp kommer ju förvisso vilken dag som helst. men något lite får han ju ha ändå.

När jag ända hade energin uppe så körd ejag och handla lite mat med. Så det blev korvstroganoff till middag ikväll, och nu har jag snart bakat färdig. Blir fika bullar, står nu på sista jäsningen, sen är det ugnen som gäller, luktar redan gott här hemma, och mer kommer det bli.

Så nu har jag gjort frukost till sambon imorgon som han ska få på sängen 7 imorgon bitti. och han är verkligen ingen morgon människa, ska se hur det går hehe!!!

Nä, nu ska jag ta bullarna och sen duschen och mysa ner mig med lite nybakade bullar och en kopp te innan det är dax för sängen.


091208

Har varit hos BM idag. Allt såg bra ut, hjärtat slog somd et skulle och den växer som den ska. Fick en ny tid den 22 dec, men jag hoppas jag inte behöver gå dit. Då vill jag helst ha kommit hem igen också.

Faster Agneta kommer hem den 16, så det hade varit supermysigt om bebisen varit här då, så kan vi mysa medan M hämtar henne på Svågertorp.
Sen åker hon igen den 25, så vi vill gärna att hon ser vår lill* älskling innan hon åker hem igen.

Nu har vi snart fått rätt med allt här hemma, så skönt. Får panik av att leva i en stor enda röra hela tiden. Bara 2 fönster kvar att sätta upp gardiner i sen är dom också färdiga, ska ta tag i det NU.

Måste bara sända ett STORT GRATTIS till Helena o Koffe som fick sin pojke idag. 3 veckor efter BF. Det gör att man längtar ännu mer efter sin egen nu.


Här kommer alla gissningar om när ni tror min älskling kommer

Emma: 15 Dec pojke

Linda: 14 Dec pojke

Tina: 23 Dec

Jessica: 15 Dec flicka

Emily: 16 Dec

Marita: 15 Dec pojke

Angelica: 14 Dec

Jenny: 17 Dec flicka

Biatch: 18 Dec

Eva: 12 Dec


När kommer hjärtat???

Tänkte ha en liten gissningstid här på bloggen!!

När kommer mitt hjärta och vad tror ni det blir???

BF 13 Dec


091205

8 dagar kvar till BF. Tiden bara springer iväg. Längtar så efter mitt hjärta. Vill inget hellre än att mysa bebis nu. Ska bli underbart.

Idag så är det 70 årskalas som gäller, ska bli super trevligt. Alltid kul och träffa folk och snacka skit. Vi är även bjudna på 15 års kalas och sen är det lucia i stallet. Fullt upp hela dagen, men det blir bara 70 års festen för min del idag. Orkar inte köra runt och stressa idag. Har ju och göra ändå, så jag behöver inte mer bry.

Här kommer lite bilder, ni får ursäkta röran på bilderna



Bebissängen, spjälskyddet var inte torrt när jag tog bilden, men nu är det också på plats



Barnvagnen, var snyggare än jag trodde när vi fick se den. Perfekt!!!!



Sittdelen



Bilstolen


Detta fick vi i present av bebisaffären!! Tack tack



Avslutar med en bild på mig!!! Känner mig stor som ett hus just nu.


projekt vräkning pågår

Japp, nu är det projekt vräkning som pågår här hemma. Jag gör allt för att försöka få ut min älskling nu.

Visst här är fortfarande jätterörigt här hemma, hitrar ingenting. Men barnvagn, bilstol, säng och allt står redo och väntar. Så nu får du komma ut mitt hjärta.

Har slitit som ett djur hela veckan och mer lär det bli, vill ha i orfning här hemma så gott det går tills jag kommer hem från BB. Vill inte känna panik inför att komma hem till en röra och sen inte kunna göra något åt det.

Jag väntar på att M ska hjälpa mig coh flytta runt lite i det ana rummet, så jag kan få upp grejor i bokhyllan och bli av med ännu mer kartonger där inne, och komma rätt där, så vi kan få tömt i vardagsrummet sen. Tvättstugan och köket är fixat. Sovrummet nästan, bara gardinerna som ska upp och några tavlor. "bebisrummet" där står alla bebissaker och väntar på att bli använda förutom spjälsängen. Den står sidan om min säng. Kändes jättekonstigt och vakna i morse och sen den sidan om sig. Men jag vänjer mig, kommer vara ännu konstigare när mitt älskade hjärta ligger där i. Just nu så bor där en krokodil i sängen, så dom kommer få dela plats sen.

Nä, nu ska jag plocka undan efter lunchen och köra och handla det jag glömde innan. Tur jag har bil, för jag hade aldrig gått ner till ICA, tar ju 7 svåra år innan jag kommer hem igen ju. hehe


Flyttar

Idag så flyttar vi!!! Så skönt och komma till större.

Kommer ha dåligt med tid för blogg, men jag lovar att jag ska svara på era kommnetarer så fort jag kan.

Ha det bra så länge

RSS 2.0