Ett litet

Får slänga iväeg ett litet inlägg.
Känner mig på så dåligt humör idag, (igen ska jag kanske tillägga).
Har en del att ta upp med chefen efter semestern, ska ja vara kvar där är jag är så är det saker som måste ändras och det är fort. Känner mig fruktansvärt kränkt. Men jag står nog ut idag o imorgon, har inget val egentligen.

Är hemma på lunch pytt i panna m stekt ägg

Ikväll blir det smörstekt spätta. Jag gillar inte fisk, men får ju prova.

sitter och funderar på en liten sak, efetrsom dom säger att det ska vara fint väder hela augusti, så vill man ju till stranden, och då är det inte så kul och ha röda veckan, så jag ska nog hoppa över den denna månaden. Tiden går ju fortare då oxå ju.

nä, ska äta nu

♥Anna


Planer

Nu har vi satt upp lite planer till semestern.
* Helsingborg
* Blekinge
* Köpenhamn
* Hven

Nu ska vi bara komma iväg oxå. Lite dagsutflykter som inte kostar så mycket.

Bara man kommer hemifrån, det är det viktigaste för mig just nu.

M frågade mig igår kväll vad jag ville ha i födelsdagspresent, och som vanligt kommer jag inte på något. Vill ha en ny soffa men den jag vill ha kostar 17000. Och det känns inte som det är läge för den just nu hehe.

Men jag kom på att jag hittade något snyggt på en sida på internet som heter my first room.

Hittade en "väggtavla" där som jag vill ha, men jag vet inte vilken jag ska välja, kan ni hjälpa mig och säga vad ni tycker

NR 1

 
Bild från www.myfirstroom.se

NR 2


Bild från www.myfirstroom.se

Alltid så svårt och veta vad man ska önska sig.

Har ju inte så stor plats här heller, vill ju inte ha något som jag sen får lägga undan för att vi inte har plats till det.

Nä, ska fixa mat nu Vera kommer sen

♥Anna

Varför

Är det alltid VI som ska sköta allt här hemma. Har slitit som ett djur här hemma, och sagt till M att han får ta resten här på torsdag. Men det kunde inte han, för han skulle till stranden han var ju ledig. Men ja då, jag är ledig idag, har varit kanon väder och jag har inte kommit till stranden. För jag har fixat här hemma. Men ska sluta med det nu och göra det jag vill när jag är ledig, så får vi se hur det går här hemma sen. Vad tror ni???

♥Anna


Jävla skit

Är så fint och varmt väder idag. Och jag som vill till stranden. Men NÄ, måste tvätta. Hade ingen kvällstid, ska tvätta 12-16. Och hoppas jag blir av med det mesta, M ska tvätta på onsdag igen.

Har fått riktiga munsår /soleksem. På överläppen och runt munnen, så nu behandlar jag med salva.

Helgen har varit lugn, lördagen blev jobb och sen filmkväll. Igår jobb och grillning. Så idag ska jag städa och tvätta. Sen jobbar jag igen tis-fre. Sen är det entligen semester.

Ska bli riktigt skönt.

♥Anna

Gullig

Denna är bara så gullig, skrattar med själv

Kajan

Denna är en av mina favoriter i Hipp hipp

Dead terrorist


Denna är så jäkla bra, låg dubbelvikt i soffan och tårarna bara sprutade på mig

Lyckad

Blev en lyckad kväll igår, god mat och bra sällskap. Aldrig fel, måste ju göra något nu när det går så långsamt till semestern. Vet inte vad som händer ikväll, men det är rätt skönt det oxå, blir nog en film och lite popcorn. Sen sängen tidigt, är svintrött idag.

Jag o M pratade om en sak häromdagen. Om 2 månader så är det dax. Fortsättning följer.

Nä, nu ska jag ta min mat i micron och ta lite innan det är dax att jobba igen.

♥Anna

Varmt

Usch, det är riktigt varmt idag. Men vi ska inte klaga. Är ju aldrig nöjda med vädret.

Ska iväg och grilla kväll, ska bli trevligt. M jobbar som vanligt, men det går utan han oxå.

nä, ska ta lite och äta, börjar bli hungrig.

♥Anna

Stranden

Japp, blev stranden idag. och det syns, har fått fin RÖD färg. Haha, men det gör inte ont sådet är nog ingen fara, får bara hoppas jag inte börjar fjäla, inte så kul.

HAr precis suttit och räknat på mina räkningar. Vet inte hur jag ska göra, för det går inte runt här hemma. Får nog flytta ut i tält i skogen. Men när jag blir av med alla småräkningar så ska det nog lösa sig tillslut ändå.

NÄ, nu måste jag fixa lite här, så vi kan ha grillkväll här sen.

Kram

♥Anna

Barnvakt

Sitter barnvakt nu, eller barnvakt o barnvakt, Kollar så inget händer. Har varit fullt upp hela dagen. Vi skulle kört kl 9 imorse, men vi orkade inte upp ur sängen, så vi körde vid halv 10 ist. Hämtade upp Jennie, sen skulle vi hämta släpet. Men vi kunde inte köra med M´s bil, av någon konstig anledning så lös inte släpet. Så fick låna svärfars King Cab ist. Och när väl allt flöt på så gick det fort. In på IKEA och ta det vi skulle, sen betala, lasta in och köra hem. bära upp det nya och ut med det gammla, allt fick åka till tippen allt var mögligt. Vi har vädrat sovrummet inatt och det behövdes. Lämnade släpet igen, sen hem och sätta ihop sängen. Jag ver med och satte ihop en del, sen fick jag köra. M tog resten själv, riktigt duktig. Walle var på väg och skulle hjälpa han men M är otålig så han gjorde allt själv, la i resårbotten och allt.

Nä, nu får underhålla henne lite.

Ha det bra

♥Anna

Ett tips

Skaffa aldrig vattensäng. Skulle börja tömma den igår, och ska suga ut vattnet så det går längs vattensslangem och ner i badkaret. Och där kommer inget vaten hur mycket jag än suger (tro nu inget dumt hehe). Så jag väntar tills M kommer hem, ska plocka lite i sovrummet när jag hör att droppar, och det droppar från sängen ner på golvet, har runnit runt hela sängen, så det blev till att lägga ut handdukar. Ska ta resten av vattnet när jag kommer hem sen, så jag kan torka och dammsuga riktigt. behövs verkligen. Just nu så sover vi på en luftmadrass i vardagsrummet. Ser riktigt stökigt ut, ska in till IKEA imorgon och köpa den nya sängen.

Förlåt Jessica, men jag vsste att du inte var hemma, såg bilen på Rusta. Men jag kommer ut och snackar skit och husesyn en annan dag. Har snart semester

Nä, får äta färdigt min lunch

Hörs senare

♥Anna

Helgen

Blev ingen träff med Håkan o Ida. Men vi var en sväng inne på IKEA och provade sängar. Var ett måste, dom jag vill ha var riktigt sköna, ska bara se om M ändrar sig eller inte. Blev middag på hotellet ist, entrecote m bearnesås. VAr gott, har ätit godar förvisso, men dom hade en ny tjej i köket, det gör ju sitt.

Igår så var vi Ystad djurpark, bara jag o M, var riktigt mysigt. Behövde en dag ihop, var längesen. Blev en sväng till svärfar o "svärmor" oxå, han tvättade taket på huset så hán o M tog en runda i liften och kollade byn, jag håller mig på marken, är så frukansvärt höjdrädd. Sen blev det kaffe och allmänt snack.

Kvällen avslutades med middag på Skogshyddan. Jag, M, Josse, My, Walle.

Har bara 2½ månad kvar nu, sen fr vi se vad somhänder.

Nä, nu ska jag äta färdigt min lunch, rostebröd

Ska träffa hon jag ska vara ledsagare till efter jobbet idag oxå. En liten liten stund, vi ska gå och ta en fika

Ha det bra

♥Anna

Min älskling



Min egen lilla älskling. Ska köra ut och pyssla om han en dag, ver ett tag sen jag var där ute, har haft fullt upp med allt annat  tyvärr, måste bättra mig FY på mig

Lördag

Ja, då var marknaden över för denna gången. Den var inte så mycket faktiskt, lite folk och allmänt rörig tycker jag. Tror inte Sjöbo marknad kommer vara i så många år till, blir mindre och mindre folk för varje år. Men vi får se.

Som sagt jag vandrade igår, lugnt o stilla. Vi m Röda Korset fick hjälpa till att tömma parken på folk, och det kan man ju diskutera vidare. Men vi fick beröm för vårt jobb iaf. Och vi tackar och bockar. Var tillbaka i lokalen vid 01:00, sen var det lite nattamad och sen var det hemkörning, var hemma vid 02:45 TRÖTT. Så nu har jag fått 6 timmars sömn.

Ska in till Malmö idag till Håkan o Ida. Ut och äta och snacka lite skit, sen sova över i en av deras lägenheter, (nä, dom är inte sambos). Vad som händer resten av dagen vet jag inte, får se när M behagar gå upp ur sängen idag.

♥Anna

Marknad

ja, då har man varit på Sjöbo marknad för detta året. Ska förvisso dit imorgon, men som nattvandrare. Har köpt körsbär. Fan vad det låter lite, åt förvisso en taco tallrik oxå. Den var riktigt god. Den rekomenderar jag verkligen.

Nu återstår det och se om jag ska jobba imorgon. Får se om Annica ringer mig halv 7 eller inte.

♥Anna

Dagens lunch

Filmjölk med kanel o socker. Inte jättenyttigt, men det enda vi hade hemma. Får ta vad man har.

Snart dax att sticka till jobbet igen, får se om det blir en sväng på marknaden till eller vi ska fika med barn, svärdotter o barnbarn.

Ha det bra

♥Anna

Godnatt

Nä, nu ska jag lägga mig. Får se om jag kan hålla mig vaken till M kommer hem. Annars så får han väcka mig.

Har diskat färdig, tvätten får jag ta imorgon, innan marknaden, men efter jobb o dusch.

Ha det bra där ute

♥Anna

Diska

Nä, nu måset jag tag i disken och tvätten här hemma. Finns ju tyvärr ingen annan som vill göra det. Så jag kan lägga mig och läas lite mer ur boken som jag läser nu.

Kronprinsessan, handlar om en dansk kvinnlig politiker. Den är bra, fast den handlar om politik.

Har varit i Ystad idag, hittade inte det vi letade efter men det blev present iaf.

Ska på markande i både Tomelilla o Sjöbo imorgon. Tomelilla får bli med jobbet, men det går det med, då går tiden lite fortare iaf.

Har lämnat Molly nu, vilket var bra på ett sätt, fick kvällsmat på samma gång.

Får se om jag hinner blogga imorgon, annars så skriver jag så fort jag kan.

♥Anna

Onsdag

Onsdag idag, och fullt upp hela dagen. Har varit och träffat min som jag ska vara ledsagare till. Verkar bra. Ska träffas igen på måndag och ta en fika. Var inne om en sväng hos Jenny oxå. Ska äta nu, sen till tandläkaren. SKa en sväng till Ystad till Olssons Basar. Sen är det städning som gäller här hemma, ska träffa Malte oxå. Sen ska jag köra och lämna Molly. Ska jobba imorgon.

Ha det bra

♥Anna

Iväg

Ska snart köra iväg, ska på möte med nattvandrarna nu inför marknaden. Ska bli kul och träffa alla igen, var längesen jag vandrade. Måste komma igång igen. Men snart är det semester, och då ska jag bara vara, inte göra så mycket. Det känner jag att jag behöver just nu.

JA, det glömde jag säga, jag ska träffa hon som jag ska vara ledsagare till imorgon 10:00. Ska bli trevligt. TAr och träffas och sånt imorgon + några gånger till, sen ska jag ha semester och då har jag iaf träffat henne, så kan vi köra igång med det vi ska ordrentligt direkt efter semestern.

Nä, nu ska jag byta om så jag kommer iväg och kommer hem igen.

Jag ångrar att jag glömde kameran innan, var nere på Bertils och skulle kolla om Annette skulle jobba imorgon, och när Molly såg att det var annette som stod där så blev hon helt galen. Hon ställde sig på bakbenen  och med huvudet och frambenen in i luckan. Vilken syn hehe. Men vi bestämmde att vi skulle träffas imorgon så Molly o Malte får träffas. Dom är ju faktiskt syskon. Kommer bilder på dom imorgon.

♥Anna

Mer %

Jahapp,nu har jag fått mer procent på jobb. Riktigt kul att folk litar på en. Har även fått lite info om att där finns nytt jobb pG oxå. Får se hur det blir efter semestern. Men vi ska köra på som vanligt from 1 September med det vi kommit överrens om. Känns som det ska bli kul och jobba igen. HAr tappat gnistan lite, men det kan oxå bero på att jag snart ska ha semester.

Får hoppas jag kan hitta ny energi efter det, Ja kanske inte första dagarna, för då vill man ju gärna ha mer semester,men sen ska det nog bli bra.

Nä, dax att fixa lite med tvätten.

♥Anna

Molly

Har Molly här hos mig.  Alltid skönt med lite sällskap. Även om det bara är en hund hehe. HAr precis varit ute och gått en runda, riktigt skönt i detta underbara vädret.



Nu ska jag säga lite om helgen:

I lördags så var jag o M bjuden på grillkväll, men M jobbade så jag fick åka dit själv. Jennie körde. Skönt när man är trött. Det var jag, Jennie, Figge, Ingela, Josse, Walle, My. Lagom många, behöver inte vara så många bara man slipper vara själv. Var hemma vid 23, rakt i säng så jag kom och jobba i går med.

Efter timmars jobb med två extra händer (vilket är riktigt trevligt, när man jobbar själv alltid annars). Så var det hem och sen sticka till Kulla. Vi var en jäkla massa 14 st. Men det blir roligare då. Perikles spelade. Var hemma vid 01:00. Så det var skönt att vara ledig idag. Men M jobbar. Han jobbar mån-tors denna veckan. Själv jobbar tis e.m. och tors. EV fredag, har ansökt om semesterdag, men får se hur det blir med det. Om folk är så snälla så dom går till jobbet som dom ska, så vi som är ärliga kan vara lediga.

Nä, dax att fixa lite käk.

♥Anna

Godnatt

Nä, nu kallar sängen, ska upp och jobba imorgon. Har haft en riktigt trevlig kväll iaf.

Mer info kommer, på måndag. HAr fullt upp hela dagen o kvällen imorgon.

Natt natt

Iväg

Ska iväg och grilla nu.

Ha en trevlig kväll allesammans

Trevligt

Har haft riktigt trevligt idag. Gick riktigt bra på jobbet idag, har sålt lite lite bara, men bättre det än inget iaf. HAr även slagit in lite presenter idag med. Riktigt kul, jobbar där gärna fler gånger, tror nog jag får det oxå. Ska snacka med Jenny på måndag, när jag är ledig. Skönt vara ledig 2 måndagar i sträck, inte helt fel.

Jennie var inne om en runda idag, snackade lite skit. Både vile hitta på något ikväll, så vi kom på att vi skulle äta ihop ikväll och snacka lite mer. Så jag kom med förslaget att vi kunde käka tacos på hotellet. Och sagt och gjort, det var riktigt gott. Inte helt fel, med snabb god mat, och billig. 69:- + dricka. Sen körde vi till Ystad jakten och käkade glass, tog en promenad längs stranden oxå, riktigt mysigt.

Så nu sitter jag här hemma, ska snart gå och lägga mig, jobba hela helgen. Sen ska vi till Kulla på söndag, Perikles spelar.

♥Anna


Nya jobbet

Nä, nu ska jag göra mig färdig för jobbet. Känns lite pirrigt, men det kommer säkert gå bra. Vad skönt det hade varit om jag varit ute i likagod tid när jag jobbar annars oxå. Har hunnit läsa bloggar, äta frukost, duscha och bara vara. Men det ska nog gå bra. Är ju mycket piggare nu än på vinterhalvåret, men det är ju inte s konstigt, ljuset gör ju en mycket piggare. HAr ni inget för er så kom in och shoppa en runda idag.

Ha det bra

Jobb

Jahapp, då ska man jobba imorgon. Men dock inte där jag brukar utan hos Jenny. Ska bli kul, var inne och provade lite idag, det gick bra så det ska nog inte vara några problem imorgon.

Har varit en lugn dag idag, varit i Brösarp och fikat på M:s gamla kollegas café. Riktigt mysigt o gott, det rekommenderar jag verkligen Café Smulan.

Sen har vi varit och tvättat bilarna hos svärfar, det ver behövligt.

Resten var en lugn kväll med lite skitsnack här och var

Nä, nu ska vi kolla färdigt på Mordkommisionen

Hus

Har hittat 2 hus eller iaf 1 hus och 1 bostadsrätt. Så nu ska vi räkna lite på det och se vilket det blir, om det blir något. Vi kan ju inte bo i denna lägenheten hela livet. Men man ska ju inte ta första bästa heller. Ska ju bo i det i många år.
Har jobbat hela dagen idag. ledig imorgon, sen ska jag jobba hos Jenny på fredag, ska bli riktigt kul. Ska in om där imorgon och lära mig lite mer. Så du får handla imorgon Johanna så jag kan "sno" dina pengar hehe.

Nä, nu ska jag o M mysa

Hörs imorgon 

Säsong 3

Dax att se Svensson svensson säsong 3.


Får bli mitt kvällsnöje, eftersom regnet det bara öser ner hela tiden. Men det är helt ok, skönt med en lugn kväll efter jobbet. Ska ju jobba imorgon med.

Har fått ny tid till sjukhuset, får hoppas att jag kan komma dit denna gången. Slipper byta tid och arbetsdag denna gången, har fått tiden när jag har semester.

Har fått fråga om extra jobb, hos Jenny. Jag hoppas jag kan jobba där så mycket som möjligt. Plus att jag ska på intervju som ledsagare på tisdag. Ska bli kul och få ännu mer jobb


Alltså

Det är ju hemskt vad folk kan missuppfatta saker och ting. Men men

Helgen

I fredags så var jag hemma, kände att jag behövde det efter veckans helvetesschema!! Men klart har själv valt det. Man jag har blivit bortskämd riktigt. Hade en kväll med godmat och film och bokläsning. Riktigt skönt.

I lördags så var jag på HLR utbildning. Det var riktigt bra. Lärde mig mer nu denna gången än alla andra gånger jag gått. Dom ändrar ju något vart år, så vi ska försöka få så att vi kan gå en sån utbildning varje år. Eftersom man lider av dåligt minne, så kan det vara bra att friska upp minnet.
Sen körde jag hem till mamma och duschade, det var skönt att jag slapp köra hem och sen till vomb, känns lite onödigt. På kvälen så var det som sagt fest i Vomb, med Johanna o Danne. Det var en lyckad kväll. Blev tillslut landning på Björka Loge. Hade aldrig varit där innan, och där var riktigt kul. Så nu har vi ett ställe till att festa på eller hur Johanna??? Jag körde, jag har lika kul nykter som full, fördelen är att man slipper må dåligt dagen efter. Var hemma vid 03:00, dök direkt i säng, då var jag trött.

I söndags så sov jag till 12, var rent utslagen, hörde inte ens att M gick upp, brukar jag göra annars. Vi hade planer på stranden, men eftersom jag sov så länge så blev det aldrig. Skulle kört till Äsperöd och badat ist. Men det var tur att vi inte hann köra, för sen kom regnet. Och som det regnade kom lite åska oxå. Då blev jag lite nervös faktiskt, eftersom vi skulle iväg och se diggiloo i Kristianstad. Men vi hade fruknatsvärd tur med vädret, det började regna precis när dom började med sista numret. Blöta blev vi iaf!! Men det var riktigt bra.

         

      

   


BILDER: PRIVATA

Helgen

Nu i helgen är det fullt upp. Ska på HLR med nattvandrarna ska bli intressant. Var många år sen jag gick en sån utbildning. Var nog när jag gick på högstadiet, då vi hade HLR med vattenräddning på Färsinga. Var riktigt kul. Kommer nog inte bli vattenräddning, men ska nog lära mig något iaf. Har hört att det är nytt nu oxå, så då måste man verkligen lyssna. Det ska vara ända till halv 5. Sen ska jag till Björka Loge på kvällen med Johanna, ska ta en dusch och äta hemma hos mamma, så slipper jag köra till Tomelilla och sen till Vomb. Känns lite onödigt. På söndag ska jag o M till stranden, om vädret tillåter. Sen ska vi på Diggiloo i Kristianstad. Hoppas verkligen det blir bra, ser fram emot det.
På måndag är ledig, har bytat med Ingela. Skulle till Sjukhuset egentligen, men dom ringde innan idag och frågade om vi kunde avboka den. Dom frågade om det var jag såom själv hade ringt in och fått tiden om det var för att jag haft problem med hjärtat. Men det har jag inte, det är dom själva som bokat in mig, så jag ska få en tid nu igen om några veckor. Kan ju hoppas det är på min semster så jag slipper ta ledigt. Annars så är vi rätt så flexibla och kan byta dagar med varandra. Känns dumt och ta semesterdag för en sån sak, men ett måste. Måste ju in och kolla mitt hjärta varannan månad.

♥Anna

som sagt

Jag anser att ingen har råd att förlora en vän. Men vill man det så får dom gärna göra det. För jag har inte gjort några val, det har dom själva gjort. Men jag klarar mig, gör ni det?? Jag har liksom framtids utsikter och ser att den kan jag dela med dom som är mina vänner. Och har märkt att jag är "omtyckt" fick höra idag när vi var uppe på möte med jobbet att jag har sagt till att om dom nya tjänsterna kommer ut efter jul så är jag intresserad, och en av dom som jobbar där gärna ville ha mig där. Alltid skönt att höra. Det visar att så länge man lär känna andra och lägger ut lite trådar och inte är rädda för nya människor så kommer allt lösa sig. Men det har jag märkt att alla inte förstått. Men det är upp till dom. Jag orkar inte sitta och fråga längre om folk vill följa med och lära känna andra, men det är ju så farligt. Nä, dom får gärna sitta där och umgås med sina gamla vänner, medan jag skaffar mig nya hela tiden. Och det är nog det bästa jag gjort på länge. Kommer inte ångra mig. Som sagt, jag vet vem som vill umgås med mig och vem som inte vill. Och ni slipper. Jag överlever. Har jag gjort så här långt.

Men nä, nu ska jag inte tråka ut er med detta längre. Men ni gamla vänner tack för denna tiden. Ny nya, vad kul vi ska ha.

Ha det bra

Väx upp

Jag blir så trött på dom som kallar sig mina vänner. Men dom senaste veckorna har jag fått veta vem som är mina vänner. Och det var inte dom jag trodde. Nämer inga namn, men frågar ni så svara jag!! Så ärlig är jag iaf. Jag anser att man kan aldrig få för många vänner, men nära vänner är lite svårare, vill ju känna att man kan lita på dom. Och dom som en gång vara mina vänner ska veta att allt det dom sagt till mig, stannar hos mig. jag hoppas jag kan känna likadnat när det gäller dom. Men det lär jag ju snart märka om det är så. Jag är glad för dom vänner som jag har nu, visst fler kan man alltid få, men man vill inte känna sig påflugen heller. Att man glider ifrån varndra finns alltid, men jag förstår inte varför man inte kan säga till personen i fråga att nä, jag tycker vi har glidit ifrån varandra eler precis vad som helst så att man inte går och tror att den andra tycker det funkar. Och att man liksom vill lära känna andra, inte så lätt och vara kompisar om den ena är livrädd för att träffa nya folk och den andra vill. Då kan det likabra vara så. Jag tycker att den dagen man inte har några vänner kvar, vad ska man göra då???? Eller när det tar slut med killen, tänk lite längre fram en bara på morgondagen. Men visst man kan inte tvinga folk att träffa en om dom inte vill, men det vet jag som sagt nu vilka som vara mina vänner och vilka som inte vill det. Tänka att det tagit så länge att komma fram till det. men bättre sent än aldrig.

Nä, dax att sticka tillbaka till jobbet, 3 timmar tills jag slutar, inte helt fel.

Ska ut imorgon till Björkaloge med Johanna, har aldrig varit där, bara utan i bilen med Emily, fy fan vad kul vi hade den kvällen eller hur???

Kram på er

Återkommer med mer om mina "vänner" senare

Motion

Har precis varit ute och gått, 3:e dagen i rad, och det känns i benen. Plus att jag sen är ute och går på jobbet med. Men det behövs, alltid bra med lite motion. Måste ju börja skärpa mig. HAr lagat middag idag oxå, blev lasagnette, den blev riktigt god för att skryta lite över mig själv. Ska ha korvgryta imorgon, måste komma ihåg och ta upp korven innan jag går och lägger mig. skönt och veta att det är fredag imorgon och sen är man ledig i helgen, har 2 jobb helger till, sen är det semester från dom i 3 veckor. Alltid skönt. Har räknat och kollat lite lite på schema, tror jag lyckast få ihop det på något sätt. Bara bra då ju. Ska skriva om det på lunchen imorgon och lämna det till chefen när vi ska upp där imorgon och instruera om den nya rullstolen.

Jag o M satt och räknade lite på resan i Januari, flyttar kanske fram den till Mars-april ist. Får se hur vi gör.

Nä, nu ska jag in i duschen, sen ska jag kolla på mordkommisonen, riktigt bra serie. Har börjat köpa dom med Aftonbladet. Alltid kul när man kan få bra filmer/serier till bra priser.

Ha det bra

Varmt

FAN vad det är varm idag. Trodde inte riktigt på dom när dom sa att nu skulle värmen komma igen, men denna sommaren kanske allt stämmer som dom säger. Man kan ju hoppas på det iaf. Bara jag får fint väder när jag ska ha semester så blir jag glad. är "bara" 4 veckor kvar. Pust pust. Vet inte hur jag ska klara det, men det får gå.

Ska sitta och knåpa på nytt schema till oss oxå, vi fick själva sätta ihop ett schema till hösten. Alltid kul när chefen litar på en. Har lite funderingar på ett schema, ska nog bli bra. Tur man har flexibla arbetskolleger. Min arbetskollega gick på semester idag. Blir riktigt avis. Men jag har ju faktiskt många lediga dagar. Nä nu ska jag frysa in köttbularna som blev över, ska ha den i pytti pannan på lördag.

Mat i stora banor

Mums, va min mat blev god idag. Har länge funderat på att göra köttbullar, men det har aldrig blivit av. Men idag så bestämmde jag mig för att göra det. Eller rättare sagt i söndag så gjorde jag upp veckomeny, Så det stod köttbullar m potatis på menyn idag. Och sagt och gjort jag ställde mig och gjorde köttbullar efter jobbet.

Gjorde även i ordning köttfärsen till lasagnetten som vi ska ha på torsdag.
Så, denna veckan ser ljus ut i mat väg!! Får hoppas det blir så i fortsättningen oxå.

Men det ska nog bra.

Skulle laga upp bilder på mina köttbullar men det gick inte så bra, det kommer nog en annan dag.

Kram

RSS 2.0