Lördag 21/2-09

Usch, det var ett tag sen jag skrev här har jag sett. men har inte haft tid och ork. Men nu ska det ske iaf.

Har varit fullt upp hela veckan, och det har känts i kroppen idag när jag varit ledig. Men de är tyvärr det som är det sämsta med jobet just nu. Men man får ta det onda med det goda. Har hänt en del förändringar på jobbet, och det känns faktiskt riktigt bra. Tror det blir super duper när vi kommit in i det.

Helt märkligt men ändå mysigt att snön ligger kvar efter snart 2 veckor. Riktigt skönt, älskar när det är snö, bara den blir på marken, annars kan den hålla sig borta. Blir bara slask och allt sånt kladd, inte alls kul.

Ikväll blir det melodifestivalen, alltid spännande och se hur det går.

Nä, nu ska jag fixa lite mat innan det är dax för tv.

Är ledig imorgon med, så jag återkommer med mer inlägg då

Blir så

irriterad. Passar inte vårt sällskap så fine för mig. Men hör då inte av er när det inte finns några andra eller för att vi ska vara utfyllnad. Det klarar vi oss utan faktiskt!!!

 Bild: google


Detta med träning

Man har stora planer och mycket förhoppningar. Men hur ofta är det att det stämmer och blir så??? INTE SÅ OFTA tyvärr.

Gott om undanflyckter har man alltid. Det regnar, det är kallt, jag e trött, tiden räcker inte till m.m.
Men allt en stor lögn, 15-30 min har nog alla över. Man ska liksom bara ge sig FAN på det. Att NU SKA JAG gå och träna minst 30 minuter varje dag. Hur spelar liksom ingen roll, bara man gör det. Jag är expert på alla dessa undanflykter. Men det ska ändra från och med NU!!!

Klara färdiga träna

Barn på nytt

Finns det något mysigare än att sitta inne och ha det varmt och gott när det snöra ute. Krypa upp i soffan med en kopp varmchocklad och en god kaka till. En bra bok eller en tidning med mycket insperation är inte heller fel. Hade man haft barn så hade man ju givetvis varit ute och åkt pulka, det är riktigt kul. Man förenar nytta med nöje. Aldrig fel.
Kommer ihåg när jag var liten och bodde 200 meter från pulka backen. Ögonen lyste när jag såg att det snöat under natten, fort som tusan slänga i mig frukost. Sen springa runt och knacka på his alla grannbarnen och fråga om dom ville hänga med och åka. Vi var ett helt gäng som åkte. Mamma kom och hämta en när hon tyckte att jag skulle gå in,(hur taskig var hon inte då) men då hade jag ju åkt i flera timmar. men det tänkte man ju inte på då. Det var hem och äta middag sen orkade jag ine så mycket mer så jag somnade istort sett vid bordet.
Nästa dag så var det likadant.
Tänk om livet kunde vara så lätt och bekymerslöst egentligen.
Vad bra man hade det som barn.
Vill bli liten igen och bara vara.
Härligt

Myskväll

Sitter hemma och har myskväll med mig själv. Riktigt mysigt för då kanman kolla på vad man vill och göra vad man vill. Kvällen blir med vänner, pepsi och chips. Och en massa tända ljus. Myspys.

Ska till vetrinären imorgon med Pluto, klippa klorna på han, inte så lätt på en sköldpadda alltid. Kan kanske få lite tips. Får ta han i en spann med lite vatten i, när jag ska köra upp där, hade det varit varmar så hade jag kunnat gå upp dit, men vill ju inte att han ska frysa ihjäl på väg till vetrinären, hade ju varit något va???

Har börjat slarva igen med matt och träning, så det ska jag ändra på, har hittat en del goda recept som jag ska prova nu dessa dagar. Jag hoppas verkligen jag kommer iform och hittar motivationen igen, för utan den så går inget alls tyvärr.
Måste försöka ta mig till gymmet imorgon, skulle gett mig ut och joggat med en av mammas hundar idag, men det lev inget pga vädret. Ibland så hade det varit skönt med hund som man kan träna med.


Bild från: www.bernbackenskennel.se Allina


Onsdag

Det snöar, riktigt fint, så länge man blir inne iaf. Har ju bestämmt att jag och angelica ska simma ikväll, men fortsätter det så här så får jag se om jag kör.

Var på tivolibadet igår men M´s gudbarn. Hade riktigt kul. Vi var rent slut när vi kom hem. Måns o Simon somnade innan vi kom ut ur kristianstad.  Var riktgit gulligt att se. När vi släppte av Måns o Simon i ystad så var dom nyvakna och mammiga så då var det mycket gnäll. Skönt när man kan låna barn och sen lämna tillbaka dom. Nä, nu ska jag kolla färdigt på vänner.
Bilder från gårdagen kommer senare

Usch illa illa

Detta är riktigt illa. Har verkligen slarvat med mat och träning nu i 2 veckor. Så imorgon känns det som att jag får ta 1 timmes ridning och sen powerwalk med jogging. Men det kommer jag inte orka, men något måste jag ta iaf. För nu har jag riktigt ångest. Men men likabra att käka hela kvällen så jag kan börja om på nytt imorgon.

Ska på tjejkväll imorgon hos Johanna, det ska bli riktigt trevligt. alltid kul och hitta på något, och lära känna andra och träffa nya. Det behövs ibland faktiskt.

Usch ja

Jag är riktigt trött i hela kroppen. Skulle varit ledig imorgon, men vi har vikarie problem så jag får vara så snäll och joba hela dagen imorgon med. Fast sen blir jag ledig på tisdag. Och då får jag 3 dagar ledig i sträck. Inte helt fel. Så mina och Johannas planer på fika får vi försöka ta nästa vecka ist. Går det bra gumman???

Nä, nu ska jag duscha, sen är det pizza dax. Var riktigt längesen

RSS 2.0