26 år

Ja, då blir man 26 idag.

Haft en mysig morgon och fm med mina älsklingar. fick frukost på sängen. Sessan hjälpte till och äta upp den :)

Kommer med bilder när jag fått alla mina presenter, väntar på att den ena ska komma med posten.

Kram på er

Höstterminen

Nu har höstterminen börjat. Var på babymusik idag, och sen ska vi på öppethus på onsdag. Sen ska vi ev iväg och bada 1gg/veckan också. Men det har vi bara pratat lite löst om.

Hade en trevlig dag igår med släkten. Blev presentkort på Bo Ohlsson ska köpa ute möbler till uterummet. Har tittat på konstrotting, så vi får se vad dom har för något.

Körde lite hemma träning nu ikväll också. Skönt när det är gjort. Ska på spinning på torsdagkväll. Första gången jag provar det, ska bli kul och se hur det är. Måste bara in och förnya mitt friskvårdskort innan. Så tränar jag gratis.

Tränar ni något??



Kram från mig och min underbara sessa

100828

Fullt upp hela dagen. Skönt faktiskt. Ska ha kalas imorgon, så jag har bakat lite till det.

Blev chokladskorpor, kärleksmums, kolakakor och har gjort botten till efterrätten.

Sessan har varit jätteduktig hela dagen och lekt själv. Men ugnen har varit jättespännande hela tiden.

Nu försöker jag få henne till att somna vill inte alls ikväll. Hon har kämpat heöa dagen med att ställa sig upp mot sofan, och nu ikväll så lyckades hon äntligen. och det leendet man fick av henne var oslagbart, hon var så stolt, ja, jag med naturligtvis.

Nä, nu får jag försöka få henne till att sova, blir en intensiv dag imorgon.







Kram rån sessan och mig

100827

Dagen började med att ställa klockan så vi kom till Willys och storhandla. M körde därifrån direkt till jobbet, har mikelimarknad i Trelleborg denna helgen så det blir inte mycket jag ser han denna helgen. Sen ska vi fira min födelsedag för närmaste släkten på söndag.

Har varit och köpt namngivningspresenter också idag. Förvisso inte bjudna, dom ska bara ha det för släkten. Men sessan fick jättefina doppresenter av dom, så därför får deras lilla prinsessa presenter av oss.

Nästa vecka så börjar höstterminen för oss. Måndagar 13-15 babymusik och Onsdagar 13-15 öppethus. Skönt och ha något planerat nu igen.

Har beställt en ny bok idag, velat ha den länge, så nu blev den beställd

A piece of Cake - Leila Lindholm

Kramar från mig och sessan

Ta tag i bloggen igen

NU SKA JAG VERKLIGEN SKÄRPA MIG MED BLOGGEN

Kommer ett litet inlägg nu. Men imorogn så ska jag börja igen med bloggen. Har saknat bloggen, men inte hat tid och blogga.

Kram på er

Semester

Nu har jag semester. Var hur kul somhelst och jobba nu isommar, men samtidigt skönt och vara hemma och ledig, får då får man lite gjort och har sina vanliga rutiner igen.

Idag har jag redan hunnit med att dammsuga, torka golv, tvätta bilen och plocka undan. snart lunch för sessan, blir korv stroganoff med ris för hennes del.
 
Älsklingen har också semester denna veckan, så det blir en massa mys och inga måsten.

Kram kram

Krypa

Nä, sessan tar sig fram via att hassa sig på gumpen. Men bara hon kommer fram så spelar det ingen roll hur hon gör. Nu har hon verkligen fått rätt på tekniken hur man gör, så hon tar sig fram mer för varje dag. Älskade bus unge.

Beställde vinterkläder till sessan igår, blev jacka, vinterbyxor, 2 mössor, 3 vantar. Ska köpa en overall till henne också som hon ska ha på dagis.

Nu sitter sessan på golvet och leker med sin snigel, hon bara älskar den



Fick den av gudmor Johanna och danne på sitt 6 månader kalas.
Nä, nu ska jag mysa med sessan innan jag ska till jobbet. 4 nätter kvar sen är det semester.

Kram på er

RSS 2.0