Onsdag 20090422

Blev inget hus, när budet var uppe i 1,5 miljon så var vi inte med mer, lite väl mycket pengar tycker jag.
Men det kommer fler hus, ska nog bli något så småningom. Det värsta är ju att vi vet vad vi vill ha, då är man mer kräsen, men det ska nog gå det oxå.

Jobbar och sliter dagarna i ända, men det är skönt och ha något att göra. Hade fått panik av att gå hemma och uggla, men det kommer nog fortare än man annar. Ska nog överleva fast det blir jobbigt, får våldgästa lite folk under tiden hehe Se upp Johanna!!!!

Annars så är allt riktgt bra här, livet rullar på.

Jag o älsklingen har varit ihop i 2 1/2 år idag, fattar inte var tiden tagit vägen. Men det har varit en bra tid iaf. För det mesta, ibland är dte klart jag skulle vilja strypa han, men det ingår i paketet.

Nu ska vi snart köra till Sjöbo och kolla på en ny tv, det behöver vi, dvd;n funkar inte till denna tv:n vi har nu och fjärrkontrollen har slutat fungera och en ny har inte funkat heller. Så det kan inte bli sämre iaf.

Ha det bra så länge


090414

Usch, vad det var längesen jag bloggade, har varit mycket som hänt här hemma just nu, och det kommer fortsätta vara så ett bra tag till. Kan inte avslölja allt nu, men ni kommer bli uppdaterade om vad som händer hos oss efterhand som jag kan del ge er information om det. 

Har jobbat nästan hela påsken pust, men det ger en massa klirr i kassan, det kommer verkligen behövas. har en del att införskaffa. Men nu har jag som sagt fått nytändning på jobbet, aldrig helt fel. Synd bara att man ska jobba med en massa som tror dom vet och kan allt, men tyvärr är det så inom dessa jobben, får bara stå ut och hoppas att jag slipper bli inblandad i det så mycket. Orkar inte.

Idag har jag bara slappat och tagit det lugnt, det behövdes verkligen, blir fullt upp sen hela helgen, ledig men ska iväg. Så man får se till att vara i toppform då, ska sova länge på lördagmorgon. Hehe har jag sagt länge men ändå vaknar jag halv 8 varje morgon och kan inte somna om. Men det går det också, fast när jag ska upp 06,00 så är jag inte lika pigg, kunde ju vara tvärtom tycker jag, men nä icke.

Imorgon ska jag vara i Ystad 09,00. Sen hem och tvätta lite, se ska vi kolla på hus på kvällen. Vill verkligen ha det huset, riktigt fint. Vi ska ev lägga ett bud på det och se om dom går med på det. Kan ju hoppas på det. Sen ska jag stressa iväg och vara på möte med nattvandrarna. Alltid kul och träffa dom.

          

                         


Detta huset ska vi kolla på
Bild: www.hemnet.se




Ha det bra så hörs vi kanske senare

Torsdag

Riktigt fint väder te idag, nu är det synd att man bor i lägenhet. Hade varit mysigt att vara ute och pilla i trädgården annars. Men det får jag överleva ändå.

Ska storstäda idag. Vi ska ha gäster på lördag, så likabra att göra det idag, så får jag det som jag vill ha det. Ska jobba lördag och söndag. Det behövs alltid lite extra klirr i kassan. Så man kan leva lyxliv Hehe!!!

Ska träffa Johanna imorgon, ev ska vi till Nova. Alltid trevligt.
Ska nog inget handla men alltid trevligt att komma dit, blir säkert en fika iaf. Brukar vara tradition när vi e ute eller hur Johanna???

Nä, nu får jag ta tag i saker och ting här hemma, så det blir gjort.

Ha det bra

RSS 2.0