090730

Torsdag idag och jag börjar jobba nästa onsdag. Fast jag ska inte klaga jobbar onsdag o lördag. Lyxschema, fast det beror på att vi ska på 30års fest på lördagen, så jag är ledig på söndagen, annars så skulle jag jobbat då med. men sen är det tillbaka till dom gamla rutinerna. Ett tag iaf, sen är det nytt schema igen pga ändrat jobb förhållande. men det kan jag stå ut med. Jobbar ju bara till mitten av oktober om allt går som jag vill.

Var i stallet idag, men det sket ju min älskling i. Figge brydde sig inte för att jag var där. Snällt, det ska jag komma ihåg när han vill ha mat på lördagmornar. Hehe


Fick några av mina kläder som jag beställde förra veckan. Blev riktigt nöjd, men jag hoppas byxorna växer, dom var tajta men jag hoppas det går bra ändå. Tog ändå str 42. Brukar bara ha 40 annars. Men min tunika blev bra iaf. Så nu kan jag gå på kräftaskiva, och en massa kalas som vi har inbokat framöver. Alla 0:ar eller 5:ar iår i vår släkt och vänskapskrets.

Var inne och beställde barnvagen idag också. Vagn inkl sittdel, liggdel och skötväska. Ska lägga till mer, men det får jag efterhand som jag har råd. Dessa dagarna har blivit dyra så det räcker och blir över. Men vem har sagt att allt ska vara billigt, tur man delar upp alltting under alla månader.

Nä, nu ska jag diska. Så blir det städning imorgon, hoppas på dåligt väder då, så känns det inte dumt och vara inne, riktigt jobbigt när det är 25-30 grader varmt och vara inne och städa.

090729

Blev ingen träff med Ingela idag. blir imorgon ist. Körde till Ystad ändå och shoppade lite. Blev en del bebiskläder. 2bodys, 2 byxor, 2 pyjamas och 2 strumpor. Så nu har vi så vi klarar oss lite iaf. Får så mycket sen ändå. Är bara overall och mössa som jag ska köpa sen också. Det kan verkligen behövas.

Köpte Wallander filmen idag, så den blir det ikväll.



Bilbarnstol

Har varit inne och beställt en bilbarnstol idag. Så nu kommer vi hem från BB iaf. Ska fixa med vagnen en dag också, nu har vi kommit överens om färg och modell.
Aldrig fel

Har haft en riktigt trevlig dag i malmö. Var och hälsa på Håkan o Ida. Alltid trevligt, gick ut och käka lunch. riktigt gott.

Imorgon så ska jag träffa Ingela i ystad, var längsen vi sågs. Så det ska bli trevligt


Den kan dom ha från nyfödd till 4 år. Helt perfekt

Typiskt

Fan har varit vaken sen halv 5, och är inte ens trött. Sjukt jobbigt.

Ligger på soffan oxh kollar på svensson svensson. Vill inte störa M, han sover gott. Tur att någon av oss gör det.

Det blir han som får köra till Malmö idag när vi ska träffa H& I hemma hos dom. Har aldrig varit hemma hos dom, så det ska bli trevligt.

Nä, nu ska jag nog försöka få i mig lite fruksot iaf.

Halvatiden

Halvatiden har gått idag. Och med facit i hand så har det gått fort. Så tyckte man inte riktigt i början. Fram till v 12 så gick det i snigelfart tycker jag.
Upptäckte en rolig grej innan, när jag låg på soffan på rygg och kollade på min mage. Jag håll andan och såg hur hela magen rörde sig, riktigt häftigt.

Imorgon ska vi iväg och köpa bilstol ska även beställa barnvagnen då. Likabra och få det gjort. Har sådan tur att det kan stå i butiken i deras källare så länge. Så kan M hämta vagnen sen när bebisen har kommit och betala allt då. Helt perfekt!! Så slipper vi ha det att ta plats i vår lilla lägenhet. Har kollat på lite andra grejor också, ska nog köpa lite mer sånt nu när jag har fått lön. Får passa på då ju.

Nä, nu ska jag göra lite nytta här


090725

Har beställt lite nya kläder från HM. Känner att det verkigen kommer behövas.












070724

Suck, ringde till MVC innan jag gick på semester för att få mitt moderskapsintyg. Men det har ännu inte kommit,så jag har precis ringt till dom, så jag ska köra in och hämta det i receptionen nu på f.m. Kan ju vara bra och ha det när jag ska skicka in alla papper till försäkringskassan och ska ha möte med chefen på måndag, hon vill också ha en kopia på det.

Jag trodde liksom att dom skulle skicka hem dom när man ringt och bett om det, men icke. Jaja, bara jag får det så allt blir klart i tid, så jag kan vara hemma och ta det lugnt innan det är dax att få min lilla bebis

Magbilder





Har spisen till hjälp, verkligen inte lätt att ta bebismage bilder själv. Men jag känner mig som en riktigt tjockis. Men vad gör man inte för sin älskade bebis. Trivs verkligen med min mage

Vagn




Emmaljunga_ligg_1.jpg

Så här ser vagnen ut, överst City cross
Bilden under City cross m city korg

Snart

Snart halva tiden gått, vecka 20 eller 19+3 om allt ska vara rikitgt. Har varit på semester ni i några dagar, riktigt underbart. Har gjort stockholm en dag och sen Nynäshamn, tog en skogsdag också när vi plockade lite färska kantareller, riktigt gott. så dom har vi här hemma nu och ska göra paj på en del av det iaf.
I onsdags morse vid halv 7 så vaknade jag av en riktig spark, i nedre delen av magen, gjorde skit ont, kändes som hela magen knöt sig. Jäkla galning som jag har i magen. Vänta bara tills du kommer ut, då ska jag hämnas hehe!! Nä, verkligen inte, underbart att känna att du finns där men det finns gränser även för dig.
Nästa vecka så ska vi köpa bilstol, sen är det barnvagn och allt det andra som ska fixas. Kommer gå en del pengar men det är du värd.
Eftersom vi inte vet vad du blir för något, så får vi planera och tänka för båda möjliga.

Barnvagn blir en emmaljunga City cross m city korg. Perfekt en sittvagn som vi med en liggkorg gör direkt till liggvagn. Riktigt smidigt.

Nu är det Wallander som gäller

090712

Imorgon så börjar min semester på riktigt. Ledig denna helgen enligt schema. Så det ska bli riktigt skönt imorgon. Ingen klocka att ställa och inga tider att passa. Skönt.

Har en hel del som ska göras innan vi sticker på en mini semester till Stockholm.

*Marknad
*Netonnet
*Media Markt
*Städa
*Tvätta
*Rensa bilen
M.M.

Så underbart söt

Har hittat denna underbara overall. den ska bli min. eller min o min, bebisens.


Ska beställa den så fort som möjligt så den inte tar slut. Vill verkligen ha den. Den passar ju både flicka o pojke eftersom vi inte ska ta reda på vad det blir.


Man slutar aldrig att förvåna sig

"LONDON.
En polsk kvinna stämmer ett egyptiskt hotell efter att hennes dotter blev gravid i hotellpoolen. Kvinnan tror att dottern fick i sig sperma efter ett dopp i poolen eftersom hon var gravid efter semestern, skriver The Sun.

En källa säger till tidningen att mamman är säker på att dottern inte träffade några pojkar under semestern och därför tänker driva saken vidare."

Det har jag helt missat, då får jag stämma tivolibadet i Kristianstad Hehe


090707

Snart semester, jobbar till fredag. Ska bli riktigt skönt. Det behöver jag verkligen, ska inte ställa en klocka förän tidigast onsdag. NICE!!
Har jobbat idag i värmen, usch usch usch, men man får betald solbränna iaf hehe.
Fast som jag ser ut just nu, så hade jag verkligen behövt vara inne, har fått soleksem och blåsor runt hela munnen, tur det hjälper med munsårs salva. Det bästa dom uppfunnit.

I lördags så var jag i vomb och solade och träffade Johanna, min tanke var att jag skulle köra hem tidigt efersom dom skulle på bio, men dom struntade i det, så jag blev kvar en stund. Körde vid halv 11. Hem och lägga mig coh sen upp och jobba. På kvällen var det dax för Diggiloo och det var riktigt trevligt. Blev förvisso blött, men det fick det vara värt. Ska dit nästa år oxå.

I morgon så är det dax för ultraljud, ska bli riktigt spännande och mitt lill* liv i magen. Ska inte ta reda på vad det är för något, det får bli en överraskning i nov/dec. Längtar så

Har varit på häst jakt idag oxå, Figge har blivit flyttad till annat sommarbete, och jag hittade inte han, så jag fick ringa hon som har stallet så hon fick köra och visa mig. Är smått förvirrad. Hehe

Nä, nu ska jag käka lite nachos och kolla på tv, får se om jag hittar något bra, får bli vänner annars.

090702

Nu har sommaren kommit. SKÖNT!! Men jag hoppas att jag får likabra väder när jag har semester. Annars så blir jag riktigt besviken. Nu har man gått och svettats som fan på jobbet och sen kan man nyttja solen när man är ledig. Men visst jag har redan blivit solbränd, men det är bara på armarna och benen, vill ju ha lite på resten av kroppen oxå.
Nä, nu ska jag snart hitta sängen, är riktigt trött idag.

Ska till IKEA imorgon med mamma, ska kolla på lite bebis saker där, när vi ändå är där. Det kostar ju inget att kolla.

Nä, nu duschen och sen sängen. Blir nog några vänner avsnitt oxå innan jag somnar (om jag har tur iaf)

RSS 2.0