Ändrade lördags planer

Usch, detta är verkligen inte roligt. Skulle varit hos Johanna nu ikväll. Var redo för allt, betämmt vad jag skulle ha på mig, köpt present m.m. Och vad händer?? Jag gör ett dåligt lyft eller rörelse skit samma, men det smällde till i axlen, nacken och skuldran. Hurra där var den lördagen förstörd. Och detta var innan middags rasten. skulle sen jobba några timmar till med den smärtan. Och köra rullstol på det. Behöver jag säga att det gjorde ont??? Gick direkt hem och bädda ner mig, likabra eftersom jag ändå skulle vara hemma. Och jag kan knappt röra mig, gör riktigt ont överallt.
Får ringa massör på måndag. kan inte gå så här. Det får göra hur ont som helst, men måste få höra vad dom säger.

Såg idag på Österlenhems hemsida att dom hade en 4 ledig på 2 plan. Var och tittade på den i e.m. när jag jobbade. Såg riktigt bra ut. Lite framsida och lite trädgårds täppa. Helt perfekt faktiskt. M och jag ska ner och kolla lite mer imorgon, ska ev ner till Österlenhem på måndag och säga att vi skulle vilja titta på den. Hoppas det går fast man inte lämnat in någon intresseanmälan. Får kanske skriva ut en nu när jag ändå tycker synd om själv här.

Nä, dax att gå och lägga sig i sängen

♥XOXO

Present

 Har varit och köpt presnt till Johanna idag. Var inne i min stambutik här i Tomelilla.
Var inne och tog en fika och alltid skönt att lära känna några nya
här i byn. Vänner kan man aldrig få för många av.
 bild google
Kom precis på att denna veckan har jag varit slö med att träna,
måste bli skärpning till nästa vecka,
kan inte sitta här hemma och uggla när jag måste ut och röra lite på mig.
 bild google


Blir så trött på mig själv!!

Igår när vi skulle till IKEA så kolade jag om jag hade min dosa till hjärtat i min väska, men nä där var den inte. Då ligger den väl i bieln då, var ju i Ystad i söndags, så jag kollade i bilen. Inte där heller. VAR FAN har jag då lagt den?? Hade ite tid och leta efter den, så vi fick köra utan den, ringde till mamma och frågade om hon skule vandra i veckan?? Men det skulle hon inte, om jag kanske hade glömt det i västen i fredags. Hon skulle köra ner och kolla, men den var inte där heller. Ringde till Maggan och frågade om den var hos dom, eftersom jag passade Sofie i lördag, men den var inte hos dom i heller, och inte i deras bil. Och när man letat runt lägenheten på 66kvm 4 ggr så blir man knäpp. Var ute och gick i lördags, tänkte att jag kanske tappat den, och hade fått gå in till polisen idag och kola om dom fått in den. Men jag tog en chansning och skickade ett sms till min kollega som jobbar idag, om hon kanske hittade den idag. Fick ett sms 8 imorse, dom hade hittat den i fotöljen. OOOHHH vad skönt, hade inte varit kul och ringa in till Lund och säga att jag blivit av med den. hade nog kostat multom att ersätta den.
men det behöver jag inte nu, riktigt skönt.

Ja, just det vi var ju på IKEA igår, blev dyrare än vi räknat med, men det brukar det ju bli.

Blev en ny tv-bänk     DVD-hylla  Kökslampa                   Bord till mina högtalare

och lita annat smått och gott

Nä, dax att glra lite nytta

XOXO

Tja, vad ska man skriva

Har fullt upp i helgen, tar ett litet break nu så länge, så jag andas lite. Igår så var jag först och jobba, sen var det till att köra till Sjöbo, vandra. Sen körde jag hem till maggan och martin och snackade lite skit, sen var det dax att vara fylletaxi, skulle hämta jennie i Veberöd, dansgalan där. Så man var inte hemma förän vid halv 3, sen innan man kommer i säng och kommer till ro, så hinner klockan bli 3 halv 4. Så idag så har jag varenda minut inbokad eller någit som måste göras, skulle varit i malmö idag och ridit hästen, men hon lätt rätt så sur för att jag inte kund ekomma, så då tycker jag det kan vara. Jag ringde vid 10:30 skulle varit där 14:00. Så det var liksom inte i sista minuten jag ringde heller. Men då får det vara så. Har varit och handlat min vecko matsedel oxå, får se hur det går om den kommer att hållas eller vi kommer på något annat att äta. Men det finns hemma till en annan gång iaf. Imorgonkväll ska vi iaf ha afrikansk kyckling med couscous. Låter riktigt gott.
Ska till sjöbo sen och passa Sofie, ska bli intressant och se hur det går. Men det ska nog inte vara några problem.
Har precis varit ute i skogen, blev en liten jogging tur idag, kroppen orkade inte så mycket, men resten blev powerwalk iaf.
Nä, dax att fortsätta

Jogging

Japps, jag kom i skorna idag efter jobbet. Var riktigt skönt att komma ut en sväng. Var ute 1 timme. Jag tog på tjocktröja, mitt dumma nöt, det blev ju hur varmt som helst efter ett tag. Så den fick jag knyta runt magenoch gå vidare, Det blev inte mycket bättre, blev ju svitt där med. Men det är skönt när man blir riktigt svettig, då kännerman att man gjort något bra.

AMS + A-kassa

Blir så trött på ams o a-kassan. Min handläggare från ams ringde mig innan idag. Dom har fått ändrade regler, så alla ungdomar under 25 som är deltidsarbetslösa som är inskrivna på ams måste delta i ett ungdomssökarjobb. Och det vill dom att jag ska göra bara för att få min ersättning från a-kassan. Det innebär att jag ska söka jobb, och gå in till ams och säga det och ha en närvarolapp med mig som dom sen ska skicka till försäkringskassan. och efter det ska jag få mina pengar. Nä, tror inte det va. Så jag har beslutat att jag ska skriva ut mig från ams. Har sagt till chefen att jag vill ha 20% till, så jag kan ju hoppas jag får några extra timmar lite då och då. Och sen har jag ju mina bekanta som vill ha assistent till sin dotter, så där kan man kanske få lite timmar till.


All for love

Denna är bara så jävla fin
 

Jennie let me love you

Denna låten gillar jag starkt
 

Ledig

Ledig idag, riktigt skönt. Var ledig igår oxå, tog en semester dag!!! Har ju massor att ta ut. Fast helg känns lite mer i plånboken. Men att gå bakisoch full till jobbet är inte riktigt min melodi. Fast det var bara huvudvärk jag hade igår, men 1½ liter vatten när jag vaknade, sen var det borta. Var på möte igår med nattvandrarna, känndes inte så kul och köra, men dom tur var så var där inga poliser ute.

Har precis varit inne i duschen, inte helt fel, då vaknar man till liv riktigt. HAr precis haft hyresvärden här (glömde helt bort att han skulle komma) Och kollad lite på lägenheten. Han ska se om han kan fixa med skåpsdörrarna under vasken, fönsterna behövs målas, listerna likaså. Dörrklockan funkar inte som den ska, ytterdörren är sned och lite sånt smått. Men några nya tapeter tyckte han inte behövdes, fast vi fick måla om i sovrummet om vi ville. Jag som hade hittat snygga tapeter till köket på rusta. Men men, får leva med ändå.

Nä, dax att fixa lite lunch, får se vad det blir för nyttigt idag.

 

Fredag

Har varit riktigt varmt och skönt idag!! M e ledig hela helgen. Det var ett tag sen. Vi körde till Kåseberga idag och skulle köpa makrill och ha till sallad, men dom håller fortfarande på med hamnen, så där finns inga parkeringsplatser nånstans. SKIT BRA nu när semester börjar. Vi körde och åt glass hos josse ist i Nybrostrand. Och fick lite skitsnack på köpet oxå.
M ville bada,men vi hade inte badkläder, så vi körde hem och hämta dom och sen körde ut till svärfar och bada i hans pool, BBBBRRRRRRRRRr vad kallt det var. Men skönt att svalka sig lite.

Sen var det dax att fixa lite mat, var inne och kollad present till morgondagen, men blev ingen just då, visste inte vad den andra kom att kosta.
Har tyckt att telefonen varit tyst, inte så konstigt vajsing med nätet, märkte det när maggan skickade messatt hon inte kunde ringa mig. När jag och maggan fixat ena presenten så gick jag och köpte den andra, kan inte säga vad det blev, får ni veta en annan dag.

Nä, nu ska vi köra och hämta svärfar och "svärmor" dom ska på vinprovning. Ska se om Hansson e hemma sen, våldgästa han lite

Ha det bra


Strumpan??

Ja, var min ena strumpa är vet jag inte. Är till 99% säker på att den låg i en av tvättsäckarna. men innan när jag skulle vika tvätten som jag tvättat idag, så var där bara 1 strumpa. Har kollat på balkongen, ifall den hade trillat ut, men nä, den var inte vid den andra tvätten, fick gå ner i tvättstugan och kolla i alla maskiner, men icke där heller. SKUMT en strumpa kan ju inte bara försvinna, det är ju lite typiskt, mina favvo strumpor oxå. Men jaja. Hittar den kanske nån gång.

Har varit riktigt duktig denna veckan med både mat och motion.

*Måndag Lunch Sallad, kvällsmat köttfärsås och spagetti (på qornfärs) 1 timmes ridning
*Tisdag Lunch spagetti och köttfärsås, kvällsmat sallad, 1 timmes jogging/powerwalk, lute blandad kompot
*Onsdag Lunch Lunch smottie, kvällsmat blomkålsgratinerad köttfärsås vandring med nattvandrarna
*Torsdag Lunch Spagetti Cabonara på lättmjölk o fullkorns spagetti

Denna veckan än så länge.
Kommer mer sen.
Nä, dax för möte på jobbet

Footloose

måste ju se denna oxå

Denna med

måste ju även se denna

Riktig klassiker

Denna måste jag se så fort som möjligt. Är bara så bra

Ska jag eller ska jag inte

träna ikväll. Känner inte för det, men jag vet att jag måste. Känner ju mig så duktig när jag är färdig. Känner ingen motivation för något idag, inte för jobbet heller, men det fick gå ändå. Nu är jag ledig fram till lördag, men har att göra ändå. Så dessa lediga dagar kommer gå fort. Känns som att jag inte gör något annat än jobbar just nu. Jobbar, äter, sover, tränar + att jag försöker gå ner i vikt. Inte det lättaste. Men det ska gå det med. Någon som har ett bra tips???

Nytt i lägenheten

Denna TV-bänken ska vi köpa. Vi har en TV-bänk just nu, men det är ett gammalt skåp till en bokhylla, så det känns som att det är dax att byta ut nu.


Vaktmästaren ska komma hit på måndag och kolla på lägenheten, har lite klagomål om tapeterna, badrummet och köksluckorna. Får se om vi kan få något åtgärdat. Har hittat tapeter som jag vill ha, men frågan är om vi får vara med och bästa om något sådant, fast det är ju vi som ska bo här, inte dom. Men det får vi se.

Var tog solen vägen???

Ja, idag har det verkligen varit blandat väder, sol framtill middag, sen molnigt och blåsigt. Sen kom regnet, fast det inte var mycket lönt. Och nu blåser det och är molningt. Fast idag kan jag tycka det är bra, ska ju rida ikväll och då är det inte så skönt om det är 30 grader varmt.

Vi var på stranden igår med Josse, Walle, My, Figge, Ingela. Riktigt skönt, jag doppade mig ca 5 gånger, det var inte så kallt som jag trodde, fast efter ett tag så gjorde det ont i fötterna, så då trodde jag att det aldrig skulle gå över, men det gick fort. Sen innan vi körde hem, så sa vi att vi skulle spela minigolf här i Tomelilla, men dom har inte öppnat ännu, dålig stil. Så det blev inget. Blev grillning lövbiff med potatissallad med chili i, och sallad till middag och lite kubb, Vi tjejer vann VI E BARA BÄST!!!

Vi har bestämt/bokat midsommar oxå, blir här i Tomelilla, i stugan på idrottsplatsen. Skönt att man inte ska lång, ska jobba på dagen coh sen inte så långt att gå hem på kvällen hehehe. Kommer nog inte vara i mitt allra bästa tillstånd just då!! Men vem har sagt att man ska vara det på midsommar. Detta året kan man dricka, ska mju inte köra hem dagen efter, ifjol var vi på Öland, och jag fick köra hem. Så det blev en nykter midsommar det året oxå. Men jag valde det själv, i år ska jag inte vara nykter, även om jag får jobba dagen, har ingen vikarie till midsommardag, fast jag är inte schemalagd, så mig "drabbar" det inte så mycket, men klart man ställer upp för sina kolleger.

Har varit duktig idag, köpte en tonfisksallad på Roma till lunch, blir nog en skinksallad imorgon eller en grekisk. Har inte bestämmt mig riktigt ännu, men får se imorgon. Ska bli gott iaf, får se vad det blir för något nyttigt nu när jag e ledig ons-fre.

Dax att göra lite nytta.

♥XOXO 

Det var denna

lördagen!!! Har varit fullt upp hela dagen. Började kl 8 med att tvätta, blev färdig 10, men jag kom på att mina stallkläder behövde tvättas, iaf vinter utrustningen, så det åkte i tvätten plus figges 2 schabrak, dom var riktigt skitiga. Ska köpa några nya, dom andra har börjar gå riktigt i sönder!

Under tiden som tvätten var i maskinen, så gjorde jag några ärende, var inne på apoteket och köpte vitaminer, tog en ny sort, dom jag har nu var slut, men denna nya sorten skulle vara bättre. Så jag får väl prova.
Var även inne om i Jenny´s ljus & smide, ville se om jag hittade något att ha på balkongen, som lyser. Hittade en jättefin lampa, men den var lite för dyr för mig just nu. Får se tills jag fått lön, kanske blir något snyggt då.
Sen gick jag till Bertils och köpte mjukglass, den är riktigt god, gräddig och tjock, En av dom godaste jag ätit.
Sen blev det ca 2 timmar i solstolen. Och det syns, har inte brännt mig, men fått märke efter solen. Jag hoppas jag slipper bränna mig detta året. Är så jobbigt.

Sen blev det dusch, skulle ju till Ystad på crusing nu ikväll. Med Josse, Walle, My, Figge, Ingela, Matias och några till. Vi körde först till Köpingebro för att kolla in bilarna. Sen körde vi och satte oss vid en rondell, den nya vid regementet, som leder till stranden. Där såg vi alla bilarna komma, riktigt bra plats. Satt där till 22. Sen var det dax att köra hem. Sitter här och har lite beslutångest, ska jag bli hemma, gå till Figge, eller köra till Sjöbo. Men jag är trött så det blir nog till att bli hemma. Kan behövas.

Ska till stranden imorgon med Josse, Walle, My. Ska bli skönt.

♥XOXO 

Bilen

Just nu är det denna som går för fullt i bilen. Blir bra tryck

Nåja

vad är väl en kväll på stranden. Riktigt bra och mysig. Var och grillad med josse idag på stranden. Var hur skönt som helst, man satt och hörde vågorna, fåglarna och bara njuta. Sen god mat och bra sällskap också såklart. är ju ett måste. Var ett tag sen vi snackade skit, så det fanns en hel del att prata om. Riktigt kul hehe!! Blev grillad korv, nästan det ända som funkar på engångsgrillen. Vi var inne på willys och handlade innan vi körde ner. Vi skulle egentligen grillat hos katta ikväll, men hon var dålig. Och nu när man var inställd på att hitta på något så måste man ju få göra det, så då blev det grill på stranden, aldrig fel. Vi snackade om att ha en tjejmiddag, och då med tacobuffé, får väl bli hotellet då. Billigt, bra o gott. Nä, nu ska jag dra sängkläderna så jag kan tvätta dom imorgon bitti.
♥XOXO

Värmen

Ja, den har verkligen kommit nu, men för att stanna?? Det får tiden utvisa. Kan ju hoppas på det iaf!! Fast jag tycker att det är lite för varmt för att vara början på Maj. Känns som det kommer bli som förra året. Riktigt bra väder fram till midsommar, och sen regnar hela sommaren bort. Fast det e klart, jag hade 40 grader och sol under min semster (den var i spanien) augusti/september. Gör jag jättegärna om igen. Skrev i min förra blogg att jag skulle börja motioner mer, var i kronoskogen igår, ½ mil blev det jogging, rsten blev raskt promenadtempo. Skulle dit idag oxå hade jag tänkt men det blir inte, får ta det imorgon ist ihop med allt annat som ska göras, tvätta, städa, rida, jogga, sola, crusing. Vet inte hur jag ska hinna med allt,men det ska nog gå bra ändå. Får kanske ta bort lite från den listan. men det lär jag se imorgon isf.

Har lämnat intresse på extra jobb, som kanske kan bli något mer sen, vem vet?? Hade varit riktigt roligt iaf!! Nä, dax att göra lite nytta innan jag ska köra till ystad, jag och josse ska grilla på stranden ikväll. Riktigt härligt.

♥XOXO

Aldrig mer

Ska aldrig mer prova/använda nutrilett. Har precis varit och tränat, skulle ta en nutrilett innan träningen. Hade ångest innan jag ens tog den ur skåpet. Den kom ner, men det var precis. Fick skölja ner med vatten, en klunk nutrilett och två klunkar vatten, den sista klunken höll på att komma upp igen. Har hur många som helst kvar, men dom ska jag inte använda. Får se om där är någon som vill ha dom som är kvar, får dom, bara jag blir av med dom.

Träningen var riktigt rolig idag, efter 5 min så började redan svetten rinna på mig, och då märks det att jag gör rätt, för dålig kondis har jag inte, (bara när jag ska jogga). För det e så tradigt, men jag får väl stå ut, nu när jag ska börja jogga 4 ggr/veckan. Jogga 4 ggr/veckan, rida 3-4 ggr/veckan, sen annan träning 1-2ggr/veckan. Om det inte blir jogging så iaf en powerwalk i minst 1 timme. Utöver det jag redan går på jobbet.

Påtal om jobbet, vi har kollat upp om vi kan få en rullstol med motor ist för den vi har nu. Då blir kanske promenaderna blir lite raskare också. som det är nu så går vi några smårundor runt torget med omnejd. Inte alls kul längre. Men vad gör man inte för pengar. När/om vi får den andra så kan man ju går mycket mer och bättre, tex Tryde, skogen, mer runt tomelilla isf för torget. Usch, vad jag klagar, men det är ett måste just nu känns det som. Ibland så är jag bara så trött på jobbet, skulle kunna dra täcket överhuvudet och somna om. Men jag behöver pengarna, så är det ju alltid. Vill ju inte ha in mina referenser att jag inte går till jobbet mer för att det inte är roligt, hur många jobb får man då??? SVAR: Inga alls. Har ibland planer på att vilja bli omplacerad, men vi har problem med att få folk till oss, och skulle jag då sluta så är där ingen på 80% och då sätter jag mina kolleger, min arbetslagsledare och dom jag r hos i skiten och det vill jag inte. Men jag ska prata med min arbetslagsledare och även den andra om dom skulle få in något som verkar kul, jag har ju mina lediga dagar då jag kan gå sidan om och se om det skulle vara något för mig. Men den tiden den sorgen.


Sitter här och ska gå in i duschen, men jag kommer inte s långt, rent slut i mina ben, väntar nog till M kommer hem ifall jag skulle falla ihop pga något. Känns tryggare så. Har blivit en liten fegis, men jag har slagit mig riktigt illa när jag trillat innan, och är jag själv hemma och inte min mobil där så kan jag inte ringa på hjälp, eller om jag skulle bli medvetslös så får jag ligga till M kommer hem. Och nä tack, roligare kan jag ha faktiskt.


Har börjat läsa nu igen, läser Harry Potter och halvblodsprinsen här hemma, och Dotter önskas för henne på jobbet, två flugor i en smäll, vill ju läsa den själv oxå. helt perfekt.


Nä, nu ska jag lägga mig lite på soffan och kolla på tv, är inget men slö kolla tills M kommer hem.
♥XOXO


Nä, skärpning

Nu måste jag ta och skärpa mig. Måste verkligen ta och bli av med dom små extra valkarna jag har på höfterna. Och sen magen. Ser ut som jag e gravid. Har varit utan dom innan, så det ska nog gå. Måste bara ge mig fan på att det ska gå. Ska iväg och träna sen, orkar inte, men måste. Ska börja jogga oxå, kan vara en bra bit på väg, och sluta äta skitmat 6 dagar i veckan. Hra en massa goda recept på lätt mat, måste göra dom ist. Fast det e dyrt. OBS inte viktväktar recept. Nä, får äta lite innan träningen.

♥Anna

Hektisk vecka

Jag satt och tänkte för mig själv nu i veckan, skönt nästa vecka är en bra vecka. Mycket ledigt. Men ack vad jag bedrog mig. Visst är ledig imorgon, men ska köra och lämna bilen i ystad 9.15, där försvann den sovmorgonen. Sen ska jag och mamma in till lund på peacemakerenheten. Ska vara där inne halv 2. Ska in om på Nova när vi ändå är i Lund. Inte helt fel.
Sen är det heldag jobb på tisdag. Och även den sovmorgonen försvann. Längtar verkligen tills jag kan sova länge. Onsdag jobbar jag på e.m. men jag har tvätt på morgonen, så det blir inget sovande den morgonen heller. Sen jobbar jag heldag tor-fre. Så möjligtvis kan jag sova på lördag, om jag inte åker på stallet då. Hoppas inte det. Behöver sova.
Nä, nu ska jag duka. M håller på och grillar. Gott gott

Aj som f*n

Har ont i hela kroppen. kände när jag var hemma på lunch idag, och satte mig ner och slappnade av. Fick ont i ett muskelfäste från nacken och ner i vänster axel. inte alls kul och köra runt en rullstol då. men det är ju ett måste när man har jobbhelg och allt. När jag kom hem idag så gick jag och la mig en timme, och sen kollade jag på lyxfällan. När jag sen gick upp så hade fortfarande lika ont. Beställde mat från Roma idag, och när jag skulle gå och hämta den så hittade jag inte plånboken. var F*N är den, den kan ju inte bara försvinna. Kom på efter ett tag att den ligger på jobbet, duktig Anna. Så det var bara till att gå till jobbet och hämta den (tur man har nära till jobbet). Sen in på Niklas och köpa coca. var längesen jag drack det, har hållt upp med coca i nästan 6 månader. Var beroende av det innan. Trodde inte på alla som sa att dom kunde bli beronde av coca. Men nu vet jag. Blir coca ca 1 gång/månaden nu. Och det känns helt ok. Btw innan när jag skulle ute och ta en raggar runda i byn, och skulle gå till bilen, så kände jag hur det började låsa sig i ryggen på mig, eller ryggen och ryggen, nere i svanken. Kunde knappt gå, var värre när jag skulle gå från bilen. Nu sitter jag här och fasar för att gå och lägga mig, gör ont bara jag rör mig. Hurra; ska jobba igen imorgon. Får göra så gott jag kan.

Måste bara berätta lite om igår oxå. Är som sagt med i nattvandrarna i Sjöbo. Vi har varit ute och frågat alla företag i Sjöbo om dom vill sponsra oss så vi kan göra något kul med undgdomarna. Och vi har fått in en del sponsringspengar. Alltid kul att vi är uppskattade. Så igår så anordnade vi ett läger för ungdomarna. Det var riktigt uppskattat av dom, det var både sprit och mobil fritt. Sprit för att dom inte är 18, och mobil för att vi inte skulle få dit oinbjudna ungdomar. Vi anordnade olika aktiviteter för dom oxå bla 10-kamp. Sen hade vi grillning och sång runt elden. Riktigt mysigt. Men alla ungdomarna gick och la sig runt  23:00, och det förstår jag. Hade varit igång sen kl 08:00. Bla, badat samlat ved, så dom kunde grilla och elda i militärtältet. och sen bara avar ute  skogen en hel dag tar på krafterna. Även på mig som inte gjorde så mycket. Mest snackade skit och hade olika aktiviteter på 2 ställen under dagens gång.
Fick höra idag att ungdomarna ville göra om det fler gånger. och klart vi ställer upp, men då måste vi vara fler nattvandrarare, så vi kan byta av varandra, då vill dom ligga över 2 nätter och ut och vandra. Får se vad vi kan fixa till den gången.

Nä. nu ska jag försöka ta mig in i sängen, M kommer snart hem

♥Anna

Ny månad

Alltså f*n vad tiden går fort, är redan maj. Kan inte riktigt fatta det. Snart är det dax att sitta/ligga på stranden och fixa brännan. Behövs verkligen, känner mig riktigt blek. Var och solade förra veckan. Var riktigt skönt och ligga där. Men blev riktigt svettig och klippig. Men det var det värt. Hem i duschen direkt så e det inga problem.

Firade valborg igår hos mormor, hon fyllde 70. God mat och trevligt sällskap. Aldrig helt fel. Har alltid varit valborgs firande hos mormor i alla år.  Och kommer nog alltid vara så, så länge hon lever. Men då vet man iaf vad man ska göra den dagen.

Nä, dax att göra lite nytta

♥Anna

RSS 2.0