100328

Vill börja med att gratta Linda o L-H till deras flicka. Stort grattis!!!

Har haft en vecka med mycket kul och det är kul att det händer något när man är hemma.
I onsdags så var vi på öppethus och vi blir hela tiden fler och fler som kommer med sina små bebisar. Var lite orolig när jag var gravid att jag inte skulle känna någon som också hade barn samtidigt som jag. Men det märkte jag fort att det hade jag ingen anledning till att känna. Men det är bara kul och lära känna nya som barn i samma ålder som min sessa.

I torsdags så hade vi mamma-barn fika här hemma. Vi var 8 st här. Var riktigt kul att nästa alla kunde komma!!!
Bjöd på bullar och pålägg m kaffe o the till det. Tänkte baka, men det blev inte, får göra det i veckan när där inte är något som händer alls.

I fredags så var jag först uppe hos chefen och pratade om jobb i sommar, så den 14 juni börjar jag jobba. Ska bli riktigt kul, ska ha sovande natt, så jag missar inget av sessan på dagarna hade jag gjort det så hade jag inte jobbat.
Efter det så åkte vi till Ystad och träffade 2 vänner och deras barn. Var på jakt efter en jacka till sessan, men den jag kollat på fanns inte i hennes storlek på lindex. Så det blev inget handlat. Men fika på Snuggels hann vi med också. Både gott och trevligt.
På kvällen så var vi och kollade på revy, sessan var hemma och blev passad av mormor o morfar. Men hon hade sovit hela kvällen. Min lilla sömntuta.

I lördags så var vi på M´s jobb och firade hans mormor. M jobbade men det gick kanon ändå.
Efter det så körde jag till en gammal klasskompis so hade förfest innan vår återföreningsträff. Jag var bara på förfesten eftersom M jobbade och ville inte lämna bort henne en hel helg.

I dag så har jag varit i stallet och ridit för första gången på 9 månader. Så jag kommer ha grymt ont i hela kroppen imorgon. Men då märks det att jga gjort något.
Sen har vi bara haft en härlig dag hemma hela familjen.

Skulle egentligen iväg ikväll också men har sådan jäkla migrän idag med, så jag fick hoppa över det. Synd men det kommer säkert någon annan som man kan se.

Puss och kram från oss


Familjemys

Har haft underbar familjemys lördag, söndag, måndag o idag!!!! Älskar verkligen mitt nya liv som mamma och familj. Finns inget bättre.

I lördags så hjälpte vi M´s morbror med familj och flytta. Blev 2 rundor sen var vi tvugna att åka, skulle på kalas på kvällen. Fick en underbar bild på alla barnen, så det kommer bli födelsdagsprsent till den äldre släkten.

I söndags så var vi på Vellingeblomman, hittade hur mycket som helst som jag vill ha, så det kommer bli många rundor dit, fast utan M. Inte hans favvo affär, men vi köpte iaf isterband och korv med oss hem, gott gott!!!

Igår så var vi först på babymusik som denna gången var i kyrkan. Sen liten gudtjänst sen fika i församligshemmet. Alltid trevligt, blev ca 20 min på babymusiken efter det. Nu är det inte babymusik förän 12 april pga påsken och helgdagar. En runda på Ikea och handla stol till sessan efter det, så nu kan hon sitta med oss vid bordet när vi äter, och det har hon gjort rikitgt bra, hon älskar sin nya stol. Att ha Herr Kvadrat som sällskap är också toppen. Sen körde vi en runda till äsperöd och drack kaffe. Så gårdagen var fullspäckad. Men det är härligt.

Idag så var vår tanke att vi skulle vara lite i trädgården, men regnet som kom imorse gjorde bara gräsmatten ännu värre, den ligger helt under vatten nu. Så tråkigt, har mögelfläckar på gräsmattan, ser inte så trevligt ut, jag hoppas det försvinner.
Men det blev en runda till Ö&B ist och sen till stallet. Tog M o sessan med mig, hämtade Figge i hagen sen gick vi en runda i skogen. Var super härligt. Känns skönt nu att våren äntligen är på väg.
Ikväll så har sessan och jag varit på klädparty, ME&I, köpte en scarvs till sessan, hon har börjat dregla riktigt mycket, så det behövs verkligen.

Nu ska jag fortsätta mysa med älsklingarna i soffan.


 

Härlig fredag

Nu är äntligen internet igång igen.

Har haft en underbar frdag hittils och den kommer bli ännu bättre.
Började med att köra och storhandla idag på Willys. Så nu har vi gott om mat i kylen igen. Underbart.

Sen blev det en runda till Ystad och träffade sessans gudmor, blev fika på Snuggels och sen lite shopping.

Nu är vi hemma, men ska snart iväg och äta, tar ett litet restaurang besök ikväll. Underbart och bara vara iväg hela familjen

Kram från mig och sessan

100311

Finns mycket jag skulle vilja skriva. Men just nu orkar jag inte med alla negaitiva kommentarer det kommer få, så det får vänta lite.

Har blivit dunder förkyld så det tar på mina krafter, att sessan är gnällig och får sina utbrott gör inte saken bättre. Har sett att hon är påväg och få två tänder så jag vet orsaken till att hon är gnällig, men det går snart över.

Har börjat på babymusik med sessan, det gillar hon verkligen. Älskar när man sjunger och pratar med henne. Busa har börjat bli riktigt kul det med. För nu är hon med mer på vad man gör med henne. Hon riktigt skrattar med nu också. Så härligt och höra, älskar verkligen och vara mamma.

Har börjat få seperationsångest från sessan. Jag ska träffa lite vänner på lördagkväll och dricka lite gott, så sessan ska bli passad av mamma och sova där. Så det kommer vara tomt när jag kommer hem på lördagnatt. Får inte dricka för mycket så jag kan hämta hem henne fort på söndag. Sen på måndag så ska jag på utbildning på jobbet så då ska mamma passa sessan igen mellan 8,30-12,30. Så det är helt ok. Tiden brukar gå fort på utbildningen.

Nu sover sessan i sin säng och jag ska hänga lite tvätt innan jag med ska lägga mig.

Bjuder på en familjebild, eftersom den ändå ska in i tidningen så är den redan offentlig.



Kram från oss

100308

Jaha, varit vaken sen 3 och kan inte sova. Men sessan ska jag inte skylla på hon har sovit gott och gör fortfarande i sin säng sen halv 11!!!

Ska vara på babymusik 9 så att vi kommer försent är nog ingen risk iaf hehe.

Igår var vi på hem & villa mässan, var supertrevligt. Fick mycket insperation så nu har vi och göra några år framöver hehehe!!!!

Ska bli superkul att göra förändringar här hemma, både ute och inne.


100304

Ska nog aldrig mer sakriva att det kommer imorgon (inlägg alltså), för det verkar inte funka här.

Har haft fullt upp hela helgen och veckan, riktigt skönt att det händer något.

Sessan hade dop i söndags. Hon var jättefin i min gamla dopklänning. Hade tagit vinrödaband ist för rosa. Och en vit innerkjol!!!



Sessan var jätteduktigt i kyrkan, hon bara log och skrattde hela tiden. Så härligt och höra.

Vi har fixat tackkort som ska skrivas imorgon och skickas ut. Jag hoppas dom kommer att uppskattas mycket.

Idag så har vi varit med svägerskan och sessan gamlamoromor och "gamlamorfar" och ätit på M´s jobb. Blev kålpudding, det var supergott. Sessan satt och tittade med stora ögon när vi åt och hon såg rikitgt sugen ut. Men hon får vänta några veckor till med att börja äta "mat".

Imorgon så är det mysdag för mig och sessan, ska nog bli en pyjamsdag. HÄRLIGT!!!!!!

Kram kram från mig och min sessa

RSS 2.0