blir så

trött. Börjar fundera starkt på att rensa i min bekantskapskrets!! OM NI INTE VILL OMGÅS MED MIG SÄG DET DÅ!! Kul att läsa på olika ställen vad ens kompisar har gjort. speciellt när man bestämmt att vi måsta hitta på något allihop, men vad händer. Jo, dom gör saker utan att ens fråga om man kan,vill eller precis vad som helst!! Men visst passar inte jag, så får det JÄVLAR i det vara så. Jag orkar inte bry mig mer om mina så kallade vänner. Jag håller mig till mina riktiga ist!! är ni mina vänner, så visa då det för FAN, innan det är försent.

Ledig helg

Detta är första HELA lediga helgen på länge!! Ska bli riktigt skönt, detta behöver min kropp. Är rent slut.
var i Malmö igår med Jennie, var riktigt trevligt att hitta på något mitt i veckan. Inte ofta, men var riktigt trött imorse när klockan ringde. men när jag väl kom upp och iväg så var det ingen fara. men det är ju så när man ligger i den varma och goa sängen och martin sidan om sig. Alltid en anledning till att ligga kvar. Har tittat på tv nu hela kvällen, det behövs verkligen. Har stallet imorgon, ska vara där 9, Maria var snäll och tog fodringen imorgon bitti så det slipper jag denna gången!!
Nä, nu ska jag och martin kolla på Pirates 3. Riktigt bra

Kram

Julklappar

Har slagit in julklapparna jag köpt hittils nu ikväll. Känner mig riktigt duktig. Har några kvar att köpa. Fast vet inte vad ännu. Men när jag väl funderar på det så går det fort att komma på något. Martin e svårast tycker jag!!
Nä, nu ska jag sätta mig framaför tvn. Var i Staffanstorp igår, får se vad vi kommer fram till. Hoppas det vårt beslut blir bra iaf. Kram på er

sön-ons

Går på idag 13:30 jobbar till ons 16:30. Bara hemma och duschar och sover. Men det ska göras det oxå.
hade riktigt trevligt igår, jag och jennie tyckte att det är lördag nåt får hända. Så vi tog saken i egna händer, vi gick ut och åt, men sicken beslutsångest vi fick. Jag skulle bestämma till slut, det blev en entracote på hotellet, martin fixa den. Riktigt gott. Sen gick vi hem här och satte oss, sen kom Figge och sen martin. Drack och snackade skit. Det hände något, man satt inte hemma själv en lörag iaf!!
Nä, dax att gör mig iordning och äta innan det är jobb dax igen.

Ha det bra

Ska nog till Walle o josse ikväll

nu då??

Det var denna lediga helgen som gick åt pipan!! Men jag vill ha pengarna, så jag säger ju inte nej. Är förvisso ledig imorgon, och då ska här städas, sen jobbar sön-ons och sen lör-sön!!!
Har oriflameparty på onsdag, så jag hinner inte städa när jag kommer hem på onsdag, så det får bli imorgon, sen ska jag baka på tisdag.
Har många som kommer, kommer alla så blir vi ca 15 st!! Riktigt kul.

Hoppas vi får ett positivt besked på måndag, och då blir det riktigt bra.
Kom mer ny info idag, men det var inget som passade, så det blir nog det som kom först, vi får se. Den tiden, den sorgen!!

Nä, nu ska jag hålla fredag och börja läsa boken av Pigge Werklin: Klockan 10:31 på morgonen i Khao lak.

Verkar riktigt bra

Kram kram

Tillbaks igen...

till jobbet. Är hemma på lunch, fick äta själv idag, martin är i trelleborg!! Alltid bra det. Hoppas nu det går som vi båda vill.

Får se om jag ska träna ikväll, annars så blir det en promenad ist!!
Fast jag går genom hela tomelilla även när jag jobbar hehe.

Nu har vi diskuterat jag och martin, det ser ut till att bli det senaste alternativet, nu ska vi bara ha pengar till det oxå!! Nyfikna??? kan ni vara ett tag till!!

Kram kram

Söndag...

Jaho, nu var denna jobb helgen över. Inte så jobbigt som man tror att jobba helg faktiskt. Går rätt fort när man väl sätter igång.

Var på tjejmiddag igår, tack Jonna för att du gjorde huset kill fritt!! hehe.
Har inte skrattat så mycket på länge, det behövdes verkligen.
Jag, Jennie, Josse, Jonna, Monika, Ingela, Eva, Caroline.
Jag som sa att jag inte skulle dricka för att jag skulle jobba idag. Vad tror ni händer??
Jo, caroline, har nån rosa kladdig, kletig, dalrig shot med sig, såg riktigt häftig ut. Nyfiken som jag är så måste jag ju smaka, sen kommer Monika med Baileys och mjölk, jag tar den med. Sen fick jag gå hem, har precis varit och hämtat bilen.

Tack för sällskapet hem förresten, du vet vem är??

Snart kommer Martin hem, inga ytterligare kommentarer till det just nu.

Ni som vet, vet vad jag menar med det.

Nä, duschen kallar sen ska jag värma varm chocklad och krypa ner i soffan och bara mysa. Inte blivit många timmars sömn denna helgen!!!

RSS 2.0