Nytt år..

och nya bekymmer. detta året har inte slutat bra, får ju bara hoppas att det börjar bättre, fast det kan nog inte börja sämre än detta slutat kan jag tro. Många som försvunnit ur våra liv, och sen har många av mina vänner haft bekymmer så jag hoppas att början på detta året är början på något nytt!!

Nu har Agneta åkt hem igen, har varit riktigt roligt att ha henne här, hon kommer nog hem igen till påsk. Har varit lite överallt denna veckan när jag inte jobbat. Får jobba 2 timmar på tisdag, förvisso nyårsdag, men 2 timmar OB kan man ju inte säga nej till. Ellerhur. Jobbar 07-09. Sen ska jag hem och sova och mysa med martin. Sen jobbar han igen ons-lör.

Nä, nu ska jag äta mat, martin har lagat mat.

Blir nyårs fest hos Sege imorgon, martin ska laga mat, gott gott. En lagom lung kväll, kan behövas.

Kram

Ska nog bli bra till slut

Sitter här och försöker komma på hur jag lägger upp en musik video på bloggen. Ska nog gå en dag. Har hittat en riktigt bra power walk låt, blir riktigt glad när jag hör den. Och får riktigt fart i benen. Alltid bra!!

Har gått ner 1,5 kilo sen jag började med min power walk 5 ggr i veckan ca 1,5 timme. Då är det riktigt roligt att träna när man ser att det ger resultat, har äöndrar min kost också. Så nu ska jag nog börja må mycket bättre.

Har kollat upp vad försäkringen på saaben ska kosta, det blir jag som får stå på bilen, kan ju vara rätt bra . jag behöver ju något att bygga på ju. Aldrig fel. Fast det är klart ska amn nu ha egen bil så vill man ju gärna ha en som funkar alltid, eller iaf nästa alltid. Det är ju ingen garanti att en ny bil håller heller, men jag vill ha en bättre begagnad iaf. Får hoppas att jag får ordning på det så fort som möjligt så jag kan skrota mitt skit.

Var i lund igår med mamma och joakim, köpte en skjorta till martin och ett par nya svarta stövlar till mig, så jag kan göra mig av med mina beiga stövlar, som snart är helt sönder. men då känns det bra och göra sig av med ett par skor/stövlar.

Usch, nu börjar det bli riktigt kallt ute, var -2 grader när jag gick till jobbet imorse, och bilarna var frusna. När jag skulle tillbaka till jobbet idag efter lunch, så var jag genom frusen om mina fingrar fast jag hade vantar på mig, får nog ta dubbla vantar snart.

Kollade min lön innan idag, den är riktigt bra denna månaden, fast det är inte bra det heller, man blir ju så lätt bortskämd om man får bra lön, denna månaden och januari är bra, sen vet jag inte hur det ser ut. Ska förvisso gå upp i tid och får löneförhöjning, men mendet ska nog gå bra ändå.

Nä, disken kallar, sen ska jag kolla på bönderna och se hur det går för dom. Sen är det sängen så jag orkar jobba imorgon med.

over and out


Lördag

Jahapp, då var det lördag kväll, och bara en jobb dag kvar på denna helgen, riktigt skönt. Känns ju bara så drygt att jobba helg. Men imorgon när jag kommer hem på lunch, så är martin hemma. Då är middagen färdig när jag kommer hem, mumms mumms. och sen har vi hela söndagkvällen ihop. Sen jobbar han mån-tors, och jag jobbar ons-fre. Inte mycket tid vi har ihop den veckan. Men det får vi ta, vi måste ju jobba för att få våra pengar. så vi kan hitta på något kul när vi väl e lediga ihop.

Nä, nu är det dax för mat, ska kolla på reprisen av lyxfällan, diska, duscha och sen se svensson svensson. Sen är det dax för sängen, är riktigt trött idag.

Är nog på väg att bli dålig, har kännt mig svimfärdig hela dagen, illa mående och allmänt konstig. Får bara hoppas jag kan jobba imorgon, inte lätt att få vikarie kl 6:30 en söndag.

Funkar detta idag då??

Nu hoppas jag att detta funkar idag, blir riktigt lack annars!! Skrev ett lång inlägg häromdagen, men det sparades inte här, blev riktigt arg.

Iaf, jobb helg denna helgen, vet inte riktigt vad jag tycker om det egentligen, men det blir ju bra extra pengar var löning iaf.

Min bil funkar nu igen, skönt. Så nu kan jag komma iväg om jag vill det. Det är tyvärr det som är så dumt om martin jobbar, han har ju bilen till jobbet nu ju. Men det löser sig. Har ju varit van vid att ha bilen hemma hela tiden innan, men ska nog vänja mig vid min gamla saab igen. det är ju lite skillnad på en saab-88 och en skoda-05.

Ska sätta upp julpyntet mån el tis.  Jobbar ons-fre, har stallet på lördag och sen 75 års kalas på lördag eftermiddag. Sen ta det lungt på söndag så jag orkar jobba julafton och juldagen. Nä, nu ska jag diska undan efter mig och sen duscha, ha en lugn kväll, så jag är pigg jobbet imorgon.

Har varit en tung vecka, en nära vän till mig blev misshandlad av sin sambo. Och sen sitter det folk som är anonyma och skriver dumma kommentarer om hur hon har behandlat honom för att han gör så. Det spelar ingen roll vad hon gjort/sagt eller vad som helst. Han har ingen rätt att slå på henne iaf. Blir både arg och ledsen när jag hör sånt.

Denna helgen

Har jag fullt upp, vet inte rktigt hur jag ska hinna med allt, men förhoppningsvis så ska det lösa sig det med.
Imorgon så är det dax att tvätta, förhoppningsvis så känner jag mig pigg så jag städar under tiden som tvätten är i maskinen, sen är det stallet som gäller, får ju rida min underbara älskling!! Vet inte vad jag skulle gjort utan han, kan inte tänka mig ett liv utan häst. Letar så smått efter ny häst, Figge blir ju dock 23 nästa år, han orkar inte hur många år som helst.

Ska ta en riktig storstädning imorgon, damma, dammsuga, torkagolv, byta sängkläder, plocka riktigt. För vi får gäster sen på söndag. Hela lägenheten full av folk, vet inte var vi ska sätta alla, dom får äta i skift hehe.

Fullt upp hela helgen och sen är det dax att jobba igen på måndag, aldrig lugn och ro, i detta huset.
Min kropp känns som den hade behövt 2 veckors semester, men nä, det får vänta till sommaren, kan ju inte ta semster och vara hemma i detta vädret, martin har ju precis börjat nytt jobb oxå, så han kan inte ta semster, och sen har vi inte råd att åka utomlands nu heller.

Så vi sparar våra pengar och åker 2009 ist, blir nog en sväng till Spanien då igen om vi inte kommer på nån annanstans att åka, fast det är klart, vi träffar ju inte martins syster så ofta, så när vi ändå åker på semester så kan vi ju åka och hälsa på henne där nere. Riktigt mysigt. Då ser man lite annorlunda saker oxå, inte bara turist grejor, hon vet ju vad man ska titta på och sånt. Hon kommer hem nu till jul, så det ska bli kul och träffa henne igen. Fast jag firar inte jul med henne och martin, jag jobbar så dom ska iväg redan vid 12-13 tror jag. och jag slutar 16:30. Jag får köra till mamma och dom ist!!
Fast det blir valla den 25:e, jobbar den dagen med, men jag hinner bli full ändå hehe. Fast den 26:e SKA jag vara ledig. Har kommit på att jag inte kan jobba alltid, fast min ekonomi hade behövt det. Ju mer man jobbar, desto mindre spenderar man.
Nä, nu ska jag laga mat, ta en cider under tiden, titta på Harry Potter och vara vaken för en gångs skull när martin kommer hem, jag sov igår när han kom hem, jag svarde inte i telefonen här hemma heller när han ringde. Jag sov ju så gott.
Sover man så sover man.

Måndag

riktigt slut i min kropp, har precis varit och ridit. Gick riktigt bra. Lyckades få Betán i form i galoppen FAN vad duktig jag är. Sen var det hem och äta kyckling sallad, martin var snäll och hade det färdigt till mig TACK ÄLSKLING!!
Chefen ringde innan idag och frågade om jag kunde jobba extra på onsdag, klart jag kan, behöver alla pengar jag kan få. Hehe, snicken javisst!! Vi pratade även om problemen vi har på jobbet, ska ta det på mötet på tosdag när alla är där!! Och sen om vi kan lösa det.
Har bara slappat idag, vi kollade på galenskaparna: grisen i säcken innan idag. riktigt rolig. Sen såg vi tomten är far till alla barnen.
Nä, nu är det dax för sängen, ska iväg och handla dom sista julklapparna imorgon.
Ha det bra

RSS 2.0