Håret

Nu har jag färgat håret. Glömde tyvärr ta före bilder. Men efter kommer om en stund!!!

Bil j*vel

Blr så trött på alla bilar jag har, fast jag har förvisso bara haft två under mitt 5 år långa körkortsliv. Nu ska min nya bil också börja bråka. Det skramlar bak på bilen, och skrapar och gnisslar i bromsarna. Så det blir nog inte ystad idag, vill inte köra dit och sen händer det någt med bilen, vill ju komma hem också. Får ta det när jag ska till Malmö på onsdag ist. Får städa och fixa lite här hemma ist.

Åhlens

Får köra in en sväng till Åhlens imorgon och se om jag hittar nåt snyggt där. Jag hoppas det iaf, nu när jag verkligen vill ha något och har pengar till det.

Blir nog en snabb fika i ystad oxå då. Nån som vill joina mig??

Så j'vla typiskt

Att när jag för en gångs skull hittat en klänning som jag verkligen vill ha. Och när jag sen ska köpa den, så finns den inte någonstans. Så vad ska jag nu ha på mig på 25 års festen om 2 veckor. Blir så irriterad, hittade den på sisters på Center Syd, var på Nova lund idag, tittade i den sisters affären och däe var den inte, var inte i ystad heller, får kanse köa ens ärende till Center Syd i veckan för att kolla, men det känns riktgt drygt. Någon som vet en bra sida med snygga klänningar??

Hjälp!!!!!

Nån som vill hjälpa mig att få rätt med min blogg?? Vill ha bort den feta texten i vänster spalten och punkterna. Är så dum när det gäller något sånt.

Ska jag eller ska jag inte???

Jag har bestämmt mig för att färga håret, vill göra en riktig förändring. Har hittat en färg som jag gillar, men vet inte om jag vågar göra det helt själv. Nån som kanske skulle vilja hjälpa mig??

Här är den iaf



Jag hoppas den blir bra, men annars så får jag gå med keps och mössa ett bra tag hehe.
Hittade en riktigt snygg mössa på sisters igår, rosa. Men en mössa för 399:- nä, vet inte.

Här kommer bilder på mina två älsklingar Figge o Pluto (sköldpaddan)




Månadens utgifter gjorda

JA, då var denna månadens räkningar betalda. Skönt och ha det gjort, men man hade ju verkligen kunnat ha roligare för dom pengarna. Men tur man vet att det är lika för alla hehe. Nä, nu måste jag sticka tillbaka till jobbet. Har några timmar kvar att slita ont, sen är jag ledig på söndag o måndag. Jobbar tisdag, röntgen i malmö på onsdag, jobbar torsdag, ledig fredag o lördag. Men har stallet på lördag morgon, har 20 hästar som vill ha frukost och komma ut. Sen jobba söndag. Usch, allt och göra.

Nä, om jag skulle ta och skärpa till mig och gå och träna nästa vecka, nån som vill följa med???

Hoppsan

Var riktigt trött när jag kom hem från jobbet igår, skulle bara lägga mig en stund igår när jag kom hem. Javisst och det trodde jag. gick och la mig ca 18:00, vaknade till och kollade klockan 21:00. Och somnade igen, hörde inte att M ringde hem som vanligt när han kör hem från jobbet, nästa gång jag vaknade var kl 08:00. Gick upp ur sängen 09:00. Kände mig riktigt utvilad när jag gick upp, behövde nog verkligen sova ut. Har känt mig rätt sliten den sista tiden.

Shoppat

Eller ja lite iaf. Blev 3 tights, strumpbyxor. Svarta, bruna, gråa. En bok, Martina Haag I en annan del av bromma. Ska shoppa mer på söndag, då har jag fått M till att följa med till Nova lund. Inte illa. Ska handla en klänning då. Hoppas bara den är kvar. Vet inte vad jag ska göra annars.

Har beställt 2 böcker oxå Gossip girl 5 Det som passar mig & Jo Nesbo Kackerlackorna

Hoppas jag får dom snart, läser ut böker i en jäkla fart just nu.

Nä, nu ska jag se vad jag ska stoppa i magen. Lutar åt pizza om där inte finns någon som vill följa med och käka tacos

Ha det bra ikväll

FAN

har suttit och försökt ändra lite i min bloggdesign. Och nu har jag ändrat något så nu är det inte alls som det ska vara. Någon som kan hjälpa mig???

Onsdag

Jobbar idag med. Ska jobba imorgon oxå, ledig fredag jobbar lördag. Skönt och vara ledig på en söndag faktiskt. 2 söndagar i rad det var längesen.

Fick inte jobbet jag som jag ville ha, just nu känns det som att jag kommer vara kvar där jag tills jag får ett riktigt utbrott, och det hoppas jag att jag inte får, för ni somkänner mig vet att det aldrig slutar bra. Säger vad jag tycker och tänker, fast jag kanske inte skulle gjort det. Ibland är ju sanningen inte bra.

Men får se vad vi kommer fram till imorgon på mötet, ska snart ha medarbetatar samtal oxå, sen kommer lönesamtal, ser jag framemot, har en del åsikter.

Men det får vi ta då

HEHE, nu funkar min kamera, hade aldrig behövt lämna in den. Tur det finns tekniska snille ibland




 


F*N J*ÄVLA S*IT

Alltså nu är jag så trött på att inget går som jag vill längre.
Känns som att man aldrig kan få vara glad och det ska få flyta på.
Men men, får väl stå ut med det. Men får väl snart göra något åt det

Söndag 21/9

Jaha, då var denna helgen oxå över. Fan vad tiden går fort. Skulle egentligen vara ledig imorgon, men då är det utbildning på jobbet, HLR ett måste, men jag får betalt för det, så det kan det vara värt. Sen är det dax för sjukgymnasten ska dit pga min migrän. Får se om det kan hjälpa. Pratade med min läkare i torsdags med, hon ska skicka in en remiss till simrishamn så jag kan kan göra skicktröntgen. En rutin, får ju verkliegnhoppas dom inte hittar något.

Igår så var det jobb som gällde, helt ok. Eftersom jag var ledig idag. Blev lite festande här igår. Riktigt trevligt. Eller nja, inte allt, men det ska det bli ändring på. Och det är så fort som möjligt, jag tolererar inte vad fan som helst. Men men.

Idag har jag mest slöat, riktigt skönt. Har precis varit på möte med nattvandrarna. Har en del åsikter men dom ska jag ta upp på nästa möte. Så det lär bli intressant.

Nä, nu ska jag titta lite på tv, sen hoppa i bingen.

Trött o slö idag, men det är självförvållat faktiskt.

OBS: Katta, ska ta reda på lite mer info, lovar hehe

Fredag 19/9

Och jag o M har en hel helg lediga ihop, inte illa. Var längesen. Får se vad vi ska hitta på. Har iaf bestämmt att vi ska ha en lugnmiddag bara vi två ikväll iaf. Känns som det behövs. Nä, nu ska jag in och duscha av mig jobblukten och känna mig som en ny människa.

VÄNNER???????

Har kommit fram till att jag har ingen anledning till att vara snäll mot någon. Får ändå aldrig något tillbaka. Så from nu så behöver ni inte räkna med mitt stöd och min snällhet. Vill inte vara den som aldrig har någon när det behövs. Så nu ska jag klara mig själv hädanefter.

Har fattat att mitt sällskap aldrig passar, förutom om det inte finns någon annan. och då kan det likabra vara så. Vill inte vara något andrahands alternativ längre. Hade varit kul om någon hade tagit första steget någongång.

Men men, är väl så här det ska vara för resten av mitt liv, har jag klarat det i 24 år så ska jag nog klara det resten av livet oxå.

Har fått höra hela min uppväxt att jag inte är värd några vänner. Ja, jag vet inte. Ingen säger ju någonsin tack, eller att dom uppskattar att jag finns. Så jag är kanske så värdelös att jag inte ska ha några vänner. Och då får jag leva med det. Men jag är som jag är, klarar ni inte av det så behöver ni låtsat vara mina vänner heller.

Undrar egentligen hur många som vill ha mig som sin vän. Fast egentligen -  vill jag veta?? Jaja, får ta den smällen

LEDIG....

Riktigt skönt faktiskt. Känner mig smått rastlös men det skajag nog bli av med rätt fort hoppas jag.
Ska köra in till Ystad och läman jessicas täcke sen. Vid 16 kommer mamma, då ska vi först in till Rohlins cykel min bror fyller 15 så ska kolla på moppehjälm till honom. Sen ska vi kolla på ett hus och sen en runda till stallshoppen. Ska handla lite grejor, så ska kolla vad dom har där, annars så blir det hööks, tror nog det blir det ändå, ska ha en hel del grejor. Ridbyxor, schabrak, träns, grimma, tröja ev jacka, ridhjälm. Och då blir det billigare på hööks. Men men, det kostar ju inget att kolla. Nä, nu ska jag ner och lägga om i maskinerna.

Ha det bra så länge

 

Onsdag

Det blev ingen powerwalk idag, det blev dans ist. Var riktigt skönt, ska nog gå dit fler gånger. Känns riktigt skönt i hela kroppen får se hur den känns imorgon när jag ska iväg och styrketräna på rehabhuset.

Har gjort grönsakssoppa idag med, riktigt gott. Gott med soppa nu när det är så kallt ute. Helt ofattbart hur kallt det är på morgonen, vet ju inte vad man ska ta på sig för jacka. Så jag tar min vårjacka ett tag till, vad ska man ha på sig till vintern om man tar vinterjackan nu. Nä, får hålla ut några veckor till.

Duktig jag är

Får ge mig själv en stor klapp på axlen nu ikväll. Har varit i stallet idag, även igår. Red Bétan igår och Figge idag. Nu ska jag bara vara lika duktigt resten av veckan oxå, men det ska nog gå bra.

Så här ser min vecka ut

Måndag: Ledig - ridning
Tisdag: Jobba - ridning
Onsdag: Jobba - powerwalk
Torsdag: Ledig - box alt styrketräning
Fredag: Jobba e.m. - powerwalk alt styrketräning
Lördag: Jobba - powerwalk ev, vila
Söndag: Ledig - powerwalk

Hur länge tror ni jag kan hålla detta schemat, ser likadant ut varje vecka, men blir lite olika dagar på sakerna ibland. Men det kan vara skönt det oxå.

Fick min kamera idag, felet::: måste vara kodak batteri i kameran, och det ska inte vara vanliga AA nä, några speciella, och hur lätt är det och hitta i butikerna, nä, det finns inte, så jag ska ringa Kodak imorgon och se om jag kan beställa och få det hemskickat, måste få laddare med oxå.

Nä, nu är det dax för sängen


Min kamera

Har fått ett mail från kodak att dom har skickat min kamera, så jag hoppas jag får den denna veckan. Ska ta nya bilder på Figge och sen ska ni få bilder på vår nya säng oxå. Nä, om jag skulle göra lite nytta idag innan jag ska til


Vilken natt

Vill absolut inte ha en sån till.

Men ska börja från början, hade migrän i fredags. Det värsta jag vet, men det släppte efter ca 8 timmar, (lagom ju).
Så i lördags var jag rent slut i hela kroppen, men orkade mig ändå igenom ett ridpass.
Igår när jag skulle till jobbet, så var det precis som om benen inte ville som jag ville, dom var som gele. Och ont i dom hade jag oxå, feber ont. Men jag genomförde hela jobbdagen, så lätt ger jag mig inte, ska behöva binda fast mig i sängen om jag ska stanna hemma från jobbet.
När jag kom hem så gick jag och la mig en stund sen blev det mat från Roma, en dusch och sen bio. Arn-riket vid vägens slut. USch, vad jag grät i omgångar. Men den var riktigt bra den oxå. Sen var det dax för sängen.
Vaknade vid 05:00 och frös så jag inte visste vad jag skulle göra. Tog ett täcke till, men inte FAN hjälpte det. Så M fick värma mig, somnade vid 07:00 och då trodde ja att febern var på väg, men den har inte kommit än, så jag hoppas jag slipper den oxå.

Har bara ont i huvudet, nog en ny migrän attack som är på väg.

Nä, nu ska jag käka lite frukost. Fast får nog köra och handla först, har inget hemma.

Det är söndag morgon

och jag ska iväg till jobbet, hade varit riktigt skönt och få ligga kvar i sängen brevid M. Men får ta det på fredag när vi båda är lediga samtidigt. X i taket händer inte så ofta, vi är lediga 3 ggr ihop nu på 4 veckor, och 2 av dom nästa vecka fre o sön. Usch, känner mig riktigt sliten idag, ändå somna jag inte så sent. Det är tur man inte har ett glam jobb, för då hade jag inte kunnat gå till jobbet i mjukisbyxor. Men nu är där ingen som bryr sig, och vill dom brys sig varsågoda.

Nä, får käka färdigt min frukost nu

Börjar om

Nä, nu får jag skriva ett inlägg, har haft det lite tufft nu några dagar, men har kommit ur det helskinad och med lite mer erfarenhet. Alltid bra. Men iaf.

Det som jag inget sagt ngot om är att jag kanske ska byta jobb, inom samma LSS, men i resursgruppen ist. Vill verkligen ha det. Men känns som att jag inte kommer få det, där var många fler som sökt jobbet, så dom vet inte riktigt hur dom ska göra. men jag slutar aldrig hoppas. Men jag har ju ett jobb redan, så det är ju inte så farligt. Men alltid skönt att kunna flytta unt lite, vill inte tillhöra inventarierna på en arbetsplats, har möt många såna och det är skit jobbigt. Dom är ju aldrig öppna för några nya idéer.

Har börjat träna på rehabhuset oxå, riktigt kul, har haft grym träningsvärk hela veckan,men nu börjar den släppa, och då bara provade jag alla maskiner, så nästa gång när jag ska köra allt 10X3. Fy fan vad jag kommer ha ont, men det är ju en positiv smärta. Man vet att man gjort något bra. Alltid positivt.

Har kommit igång bra med min ridning oxå, ska rida 3 ggr/veckan. Men bara Figge 2 ggr/veckan. Har någon annan när jag rider lektion, kan ju inte rida Figge alltid, nu 2 ggr har jag haft Bétan en fjording, riktigt kul och se att all den tid jag lagt ner på Figge ger resultat när jag rider någon annan. Har varit i stallet idag och ridit Figge precis, han gick som en prins. Riktigt trevligt att rida då. Har planer på att köra in till Hööks nu nästa löning, ska köpa nytt träns och ny grimma, behöver nya ridbyxor oxå. Dom andra börjar bli riktigt utslitna. Men då syns det att dom används iaf.

Har bestämmt med Ingela denna veckan oxå att vi ska börja på box  tillsammans, alltid lättare när man är 2, då peppar man varandra hela tiden, och det behövs verkligen när man tränar box, jag hoppas att jag klarar det denna gången, jag tycker själv inte att jag är otränad, men när jag tränar hårt så känns det som hjärtat slår mer än dubbla slag hela tiden och det är ingen skön känsla. Men nu har jag ju min hjärtbandspelare så då får vi se vad den säger om jag skulle tycka det känns så.

Resten av dagarna när jag inte rider, är på rehabhuset eller på box, ska jag ut och powerwalka alt jogga. Så 7 dagar i veckan SKA jag röra på mig på ett eller annatvis, känns så jäkla bra i kroppen när man kommer hem igen. Då kan man med gott samvete lägga sig på soffan och slappa.

M jobbar idag så jag får hitta på något att göra själv, inte så kul men ett måste. Ska jobba igen imorgon, ledig måndag jobbar tis-ons. Sen fre e.m. -lör. Pust. Men nu har vi nytt schema som jag känner mig riktigt nöjd med, så det ska nog blir riktigt bra. Tur man har kolleger som man kan bolla lite med och öppna på nya  o olika altrenativ. Hade nog inte trivits annars. Men det gör jag, visst jobbet är tungt och enformigt men det går och leva med det oxå.

Fast igår var det inte kul och jobba, hade grym migrän, fick det innan middag, fick ta dom nya tabletterna som jag fått utskrivna, dom funade inte riktigt men när jag kom hem efter jobbet så tog jag en till och då släppte det efter några timmar, riktigt skönt. Ringde till chefen och sa att jag kanske inte kunde jobba på söndag, men idag så känns det riktigt bra, så det blir jobb imorgon, vill ju inte förlora mitt OB, får så dålig lön denna månaden redan-

Nä nu ska jag käka mat, pizza. MUMS MUMS

Ikväll börjar svensson svensson längter verkligen



Nä, nu får det vara så för ett tag

Har kaos i mitt liv just nu.
Så jag kommer nog inte blogga på ett tag.

Fredag

Jahapp, då är det fredag idag och sitter här hemma och har inget att göra. Men ska jobba hela helgen, så det känns bra ändå. Skulle kört en sväng till stallet idag men har ont i huvudet. Så jag gör det imorgon kväll istället. Och då ska jag verkligen dit.

Idag på jobb så var vi en runda på torget, radio Kristianstad Peppar& Salt var här och sände live. Alltid kul när det händer något i denna byn. Så där var vi 1 timme i förmiddags. Sen på lunchen så var mamma o maggan här. Så det blev sällskap till lunch idag för en gångskull. Skönt och ha någon att snacka med.

Maten blev precis färdig: Tonfiskgratäng. Blir nog gott, första gången jag ska äta det.

Kan fortfarande inget säga något, men blev lite klokare igår. men fortfarande inte 100% säkert.

Nä, magen skriker


Torsdag

Sista lediga dagen denna veckan. Känns drygt att jobba fre-sön. Men jag har själv valt. Har inte så mycket planerat idag, behöver städa. DHL ska komma och hämta min kamera oxå. Frågan är bara när dom kommer och hämtar den. JAg måste köra senast 14:45. Ska på möte 15:00. Sen måste jag köra och fixa lite mat. Måste ju ha mat. Vet inte riktigt vad jag ska ha till middag, får se vad jag hittar i affären. Måste komma ihåg och köpa sista avsnittet av mordkommsionen oxå. Har vi dom andra 10, så får vi ju ha nr 11 oxå.

Sitter och tittar på Supernanny. Skrämmande att barn kan uppföra sig på det viset. Jag vet iaf att när jag får barn så ska mina inte vara sådan iaf. Hade blivit knäpp. Visst att dom kan vara på dåligt humör och allt sånt. Men det finns ju gränser för allt.

Nä, om jag skulle ta tag i dammsugaren och jaga rätt dammråttorna här hemma. Ser ut som det behövs här.

Usch, har kommit in ett bebisberoende nu, vill så gärna ha en bebis. Men det kommer nog så småningom. Hittade jätte gulliga bebis kläder när vi var och shoppade igår. Men man kan ju inte fylla hyllorna med kläder innan man ens har blivit gravid. Sen kanske man inte kan använda dom för att man köpt flickkläder och man får en pojke och tvärtom.

Men jag får titta och sukta sålänge, Men räkna med att hitta mig bland bebiskläder när jag är ute och shoppar, titta får man ju, det kostar ju inget.

Ha en fortsatt bra dag♣

Läkaren

Har varit hos läkaren idag, angående min huvudvärk. Fick besked om att det ev är migrän jag har. Har fått nya tabletter som jag ska ta när huvudvärken sätter igång. Hoppas verkligen att det hjälper nu orkar inte ha så här ont i huvudet längre.
Ska få gå till sjukgymnast oxå, och lära mig avslappning. Kan ju prova och se om det funkar. Får ju inte vara negativ. Fick en riktigt bra läkare, hon lyssnade verkligen och brydde sig om mig. Och det uppskattar jag verkligen. Jag måste få ett bra förtroende för en läkare för att känna att det ska funka bra. Vi ska prova med medicinering först. Blir kanske magnetröngen om det inte funkar, men så länge jag har min hjärtbandspelar så kan jag ingen göra. Men ska nog klara mig utan det. Ska ha telefontid med henne om 2 veckor, så får vi se hur det funkar med dom nya tabletterna.

Måste bara säga att jag är skit nöjd med min nya frisyr.

Har varit på Center Syd idag med, jag, mamma, joakim, emil, sara, helen. Riktigt trevligt.
Hittade en riktigt snygg kläning på Sisters. Har inte pengar just nu, men jag hoppas den är kvar så jag kan köpa den. Hittar tyvärr ingen bild på den. Men ska läga upp bild så fort jag fixat någon.
Blev en ny sportbh från H&M, kan vara bra och ha om jag nu ska börja träna riktigt oxå

Nä, nu ska jag gå och lägga mig

Hörs imorgon

Godnatt

Ledig

Skönt är ledig idag. Men har att göra ändå. Har precis varit hos frissan. Blev riktigt nöjd. Ska snart till läkaren, kolla och se vad dom säger om min huvudvärk. sen ska jag med mamma och dom till Center Syd. Blir nog ingen shopping, men får kolla lite iaf. Hade behövt nya jeans,men har inte råd. Får bli nästa lön. Hoppas jag iaf.

Nä, ska fixa lite lunch nu.

Ha det bra däe ute

Hoppas hoppas

Jag hoppas på det bästa.
Håller tummarna.
Hoppas ni gör det ni med.
Kan inget säga just nu, är hemligt.
Men så fort allt är som det ska så kommer ni få veta.

RSS 2.0