Onsdag

Jobbar idag med. Ska jobba imorgon oxå, ledig fredag jobbar lördag. Skönt och vara ledig på en söndag faktiskt. 2 söndagar i rad det var längesen.

Fick inte jobbet jag som jag ville ha, just nu känns det som att jag kommer vara kvar där jag tills jag får ett riktigt utbrott, och det hoppas jag att jag inte får, för ni somkänner mig vet att det aldrig slutar bra. Säger vad jag tycker och tänker, fast jag kanske inte skulle gjort det. Ibland är ju sanningen inte bra.

Men får se vad vi kommer fram till imorgon på mötet, ska snart ha medarbetatar samtal oxå, sen kommer lönesamtal, ser jag framemot, har en del åsikter.

Men det får vi ta då

HEHE, nu funkar min kamera, hade aldrig behövt lämna in den. Tur det finns tekniska snille ibland




 


Kommentarer
Postat av: Angelica

Hej!

Vad va de för jobb du hade sökt? Tråkigt att du inte trivs :S...Har du mathilda eller cristina som chef?



Kram

2008-09-24 @ 13:57:43
URL: http://larssonangelicaaa.blogg.se/
Postat av: Lottiiizz

Ok, spanien låter ju super härligt :D Ja, förtillfället känner jag verkligen att jag bara skulle vilja resa iväg.. fanken va skönt det hade varit :)



ok :) Blev i fredags för min del.. va sjukt mkt folk där då. det va kanske lika många i lördags? kram

2008-09-24 @ 17:19:11
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: mippi

Tittade in, hoppas allt är bra idag??

2008-09-24 @ 17:33:32
URL: http://mippi.blogg.se/
Postat av: mippi

Ja nä höll på lite med de för några år sedan, så han killen hade sett mej i en gammal FHM tidning, aja de e bara å göra hemligt nr, har jag gjort på alla mina mobil nr jag haft för detta händer alltid, så dags att fixa de på detta nya mobil nr oxå!! japp där bor jag =) byggt hus med min sambo, fast de har jag kanske sagt? Kram

2008-09-24 @ 17:37:04
URL: http://mippi.blogg.se/
Postat av: mippi

Tack =) ja fast har man varit med i en sådan tidning får man ju skylla sej själv att dom ringer, men aja.. vet du var Åbergs trädgård ligger? isåfall e de typ där!! där jobbar jag ju!! japp de e dyrt med hus, men helt klart värt pengarna! Kram

2008-09-24 @ 17:43:36
URL: http://mippi.blogg.se/
Postat av: Katta

Ja tog bort de, vill inte ha en massa frågor om de..

2008-09-24 @ 17:48:45
URL: http://skea.bloggspace.se
Postat av: mippi

Okej, vi hade Smålandsvillan, men ser inte alls ut som dom vanliga, vi har liksom putsat hus istället för trä, sen valde vi bort allt inne i huset förutom tvättstugan, ville ju sätta in vår stil i huset inte deras trista kök, golv, m.m så när han vi köpt huset av (som vi känner) å han va o kollade när vi nästan va helt klara, sa att vårt hus va de finaste han sålt :D han sa att både läget å hur vi gjort inne i huset med snyggt golv, kök, badrum m.m riktigt skoj att höra han har ju sålt hus i sjukt många år =) var vill ni bygga?

2008-09-24 @ 18:05:04
URL: http://mippi.blogg.se/
Postat av: Lottiiizz

ååh, det tycker jag att ni gör rätt i :D Låter ju skit skoj! Jag e verkligen såå sugen på att dra utomlands.. men det får bli till våren :) Är tradition. Hoppas allt e bra med dig idag?

2008-09-24 @ 19:04:55
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0