Måndag 27/10-08

Usch, då var det måndag igen. Helgen och ens lediga dagar går alldeles för fort tycker jag. Idag så har jag fullt upp.
Har varit uppe sen halv 8. ner en runda i tvättstugan då, sen till Michelsens med M´s bil. Så han har min bil idag till jobbet. sen köra till Jet och tanka. Hem och käka frukost, ner en sväng i tvättstugan till. Sen pyssla och pilla lite här hemma. Men jag är iaf färdig med tvätten nu. Skönt så slipper jag jag få skäll för något denna gången, jävla kärrning.

Har även hunnit ringa några samtal till nattvandrarna. Så nu ska jag bara hitta lite info och sen framföra det på vårt medlems möte, och se om i ska gå med där. Hade inte varit fel.

Nu väntar jag på att dom ska ringa från Michelsens så jag kan hämta bilen, och sen köra till Willys och handla. Här är riktigt tomt i alla skåp. Förutom frysen, men den är full av kanelbullar hehe. Sen ska jag städa lite, och kanske in sväng till Boan. Behöver egentligen inget där, men man kan ju kolla lite iaf. Lättare när man inte har en stor rullstol att trängas med oxå. Skulle vilja börja med scrapbooking, men tror inte jag kommer att bli färdig till det. Får väl bli den dagen vi får barn ist. Då har man ju något att sätta in och pilla med.


Bild: google

Har hittat en snygg klänning som jag ska ha till nyår, ska beställa den om en stund. behöver ju som sagt en klänning. Och den var inte så jättedyr heller 299:-


Bild:Halens.se

Helt ok pris, jag gillar inte att köpa för dyra kläder, jo jeans e helt ok för dom använder man på ett annat vis, jag gör iaf.

Nä, om jag skulle ta och diska lite så länge.

Vad ska ni göra idag

Ha det bra alla vänner

Trött, tröttare , tröttast

Usch, är riktigt trött idag med. Jag som hade planer påatt städa lite idag. Men det får nog bli till imorgon. Ska gå in i duschen nu hade jag tänkt mig, sen får jag se om jag hittar något att äta. Gör kanske lite grönsakssoppa sen efter duschen. Nyttigt och gott. Har ju liksom bestämmt mig för att börja äta lite nyttigare. Tänkte jag skulle börja direkt på måndag när jag fått pengar. har ju tidningen Må Bra och där finns riktigt många bra recept och goda. Frukost, lunch, mellanmål, middag. Så det har jag tänkt att jag ska börja med. Och denna gången så SKA det gå.

Nä, dusch och sen mat.

Vad ska ni göra ikväll???

Fredag

Och det bara öser ner idag oxå. Så jäkla tråkigt!! Men tur jag ska vara inne ikväll. Ska bara ut i bilen, in på ica, ut i bilen igen, hämta folk, sen köra till mamma min bror ska ha kalas ikväll. Sen hem igen. Känns mindre roligt när man är svintrött, men bättre det än och sitta hemma och uggla en fredag kväll (ensam). Ska jobba imorgon igen. Sen ledig sön-mån. Imorgon kväll har jag inget planerat, det är Öja, får se om någon vill med!! sen på söndag så ska vi iväg och kolla på hus. Tror inte det blir något bud, men vi får titta iaf, vi kan ju ändra oss.

Nä, nu ska jag göra mig färdig så ja kan köra sen

Vad ska ni göra ikväll??

Ha det bra


Bild: Google

Marknad

Har varit ner en runda på marknaden idag.

Min shopping blev
* 6 chocklad munkar
* Mat sill med mos
* Vildsvinskorv

Ska en runda i Sjöbo imorgon oxå. Mest för att molly och jag har gått där sen hon var 1 år. Så det blir 7 år i rad för oss imorgon. Blir väl grisöron till henne och Allina imorgon.
Sen är det kalas på kvällen

Vad har ni hittat på idag??

Lite blandat idag

Jag och älsklingen har varit ihop i 2 år idag. Tiden går riktigt fort. Vi har inte gjort något speciellt.
Jag har jobbat på e.m. idag. Sen har vi firat min bror, han fyller 15 idag. Han fick moppe och hjälm nu ikväll. Så nu lär han vara hemma ännu mindre än innan. Hehe. Vi åt som sagt kålpudding till kvällsmat. Vilken mat när man ska fira års dag. Men det är gott. M fick en blomma av mig innan idag, en ballong blomma tror jag hon sa att den hette. Bild kommer nu i dagarna.

M jag älskar dig, jag vet att det inte alltid verkar vara så, men det gör jag. Puss på dig



Svärfar ringde innan ikväll, ska på gåsamiddag med släkt den 22 nov. Ska bli riktigt trevligt. Har inte träffat alla (tror jag iaf). Men någon gång ska man göra det oxå.
Sen ska vi på kalas middag den 31/10. Vet fortfarande inte vad vi ska köpa till henne. Hon blir 8. (någon som har bra tips)????


Nä, nu ska jag gå och lägga mig. Ska på medarbetar samtal imorgon 10:00. Jag hoppas jag hittar papperna så jag kan läsa igenom dom tills imorgon. Var en del vi skulle skriva, har skrivit det, men kan ju vara bra och kolla igeom vad man skrivit innan man går in dit och sätter sig.

Sen blir det en sväng på Tomelilla marknad, innan jag ska till chefen igen på ett nytt möte. Aldrig en lugn stund, men rätt skönt när det händer saker hela tiden.

Vad ska ni göra en torsdag i oktober???



Inget varmvatten

Jag blir så trött på detta. Nu har vi inget varmvatten igen. Och jag som verkligen vill duscha. Känner mig riktigt ofräsch just nu. Visst visst, duschade igår, men nu när man jobbat idag så vill man verkligen duscha igen. Luktar bara rök och sånt äckligt. Har vi inget varmvatten innan jag går och lägger mig eller imorgon bitti innan jag ska till chefen, så kan räkna med en som ska ringa till Österlenhem och klaga.

Vi har ju liksom betalat hyran och allt sånt, och då ska vi väl för FAN ha varmvatten här hemma. Framför allt när man vill duscha.

För jag tänker liksom inte duscha i kallvatten.

Nä, får ta och diska lite nu efter maten. M har varit duktig och gjort kålpudding till kvällsmat. Riktigt gott.

Träning

Skulle tränat idag, men det blir inte. Har inte ork. Men det SKA göras imorgon innan jag sticker till jobbet. Hinner inte imorgon kväll, ska till mamma och dom, min bror blir 15 imorgon. Så vi ska fira han lite.

Ska till sjukgymnasten imorgon oxå, akupunktur o avslappning. Det behövs verkligen.

Har jobbat idag, helt OK. Tyvärr så regnade det på e.m. så vi fick bli inne och kolla på Beck. Men det är ju inte helt fel det heller ibland. Inte ofta, men att få betalt för att titta på tv. Det är bra ibland.

Nu har jag ansökt om semesterdag 1/1-09. Känner inte för att jobba nyårsdag, ska jobba 23-25 denna julen oxå. Sen jobbar jag igen 28-30, 1-3/1. Så lite ledigt kan man ju få tycker jag. Men får se vad chefen säger om hon kan hitta någon vikarie för mig.

Nä, nu ska jag in i duschen och sen krypa ner i sängen, är trött som f*n idag igen. Kan knappt hålla ögonen öppna nu när jag skriver här.

Ha det bra 

Måndag 20/10

Har bara jobbat halva dagen idag. Hade fått en akut läkartid idag 13:00. Och det är viktigare än jobbet. Men jag får jobba igen e.m. på onsdag ist.

Min läkare ringde mig i torsdags och sa att jag har en förändring på lillhjärnan i en ven. Och jag slutade lyssna när hon hade sagt det, så jag ringde och fick en ny tid idag. så jag kunde lyssna och höra vad hon sa, mamma var med oxå. Lättare när man är två som kan lyssna när det gäller något sånt. Läkaren skulle skicka papper till neurologen i Lund, så får vi se vad dom säger. Men vad läkaren sa så var det ingen allvarligt i den bemärkelsen, men det har ju ändå men man är ju ändå lite fundersam och tänker på det hela tiden.

Discot i lördags gick riktigt bra, tyvärr inte så många ungdomar. Men vi får ge det lite till. Första gången vi hade det. En lugn och trevlig kväll, med god mat (pizza) och trevligt sällskap, aldrig fel. Blev många bra bilder, får se om jag lägger in några.

Nä, nu ska jag kolla på gossip girl, sen ska jag till stallet. Får nog ta en sväng med dammsugaren oxå.

Vad ska ni göra idag då???


Lördag 18/10

JJJJJJAAAAAA, jag är ledig hela helgen. Riktigt skönt. Behövs verkligen. Men M jobbar så för den sakens skull så kunde jag likaväl jobbat. Men man kan ju tyvärr inte få allt här i livet.

Har fått M till att gå med på att ändra i sovrummet, men hur och vad är vi överns om ännu. Han vill bara måla och jag vill ha en snygg fondvägg. Så vi får se vad det blir till slut. Ibland så skulle man vilja bo själv, s man slipper ha någon annan att diskutera det med. Men han lovade mig en sak iaf. Den dagen vi köper hus, så får jag lov och ha det hur jag vill. För där ska vi ju ändå bo restan av vårt liv iaf.

Jag vill ha en brun fondvägg, men beige på dom andra väggarna. Har hittat den jag vill ha oxå. Så vi får sätta oss ner med det imorgon och kolla lite och räkna på det.

Nä, nu ska jag städa lite till

Vad ska ni göra idag då??

Ha det bra

Nya tapeter

Har hittat nya snygga tapeter. Fondtapeter!! Nu ska jag bara försöka få M till att tycka som jag att vi ska tapetsera om här hemma. Trivs verkligen inte här hemma med dessa tapeter som vi har nu. Vill få det att känna som mitt. Men det kommer nog inte bli det lättaste. Om jag känner M rätt.

Livet hänger på en skör tråd

Jag har varit precis som alla andra. Det händer alla andra, aldrig mig. Jag är odödlig och allt vad man nu är. Men en dag så vaknar man upp, och inser att så är faktiskt inte livet. Så from nu så ska jag ta vara på varje dag som kommer och går. Och leva som jag vill. Har inte råd att slösa min tid på en massa ovesäntligheter hela tiden.

Så snälla ni: Ta vara på varje dag och njut av den. Ni vet aldrig när det kan vara för sent!!


Ha det bra så länge allihopa

Kram på er

Godnatt

Nä, nu är det dax att sova. Kommer en ny jobbedag imorgon.
Ha de varit skönt att vara ledig imorgon oxå, men man kan inte få allt här i livet.

Nä, borsta tänderna, kissa och sen sängen

hörs imorgon


Helgplaner

Ja, nu har jag nog koll på mina helgplaner.

Fredag: Tacobuffe på Stora Hotellet
                25 årskalas i Vollsjö
                Släktmiddag hos farmor o farfar

Nu ska jag bara se hur många som vill med på taco på fredag, annars så blir det nog kalas. Släkten kan man träffa en annan gång. Jag lovar  dig Emily att jag hör av mig så fort jag kan. Nu när man väl har planer så ska allt komma på samma gång. Tyvärr även dom en massa förkylningar och skit. men jag hoppas vi får det trevligt på fredag ändå. Det ska jag ha iaf, oavsett var jag hamnar.




Lördag: Stallet
                Disco- med nattvandrarna

Vi nattvandrare har arrangerat disco i Sjöbo för årskurs 1-6 nu på lördag. Så då får man ju vara så snäll och ställa upp oxå. Jag hoppas och tror att det blir trevligt. Och allt det j*vla tjavset som finns i den föreningen blir liggandes lungt och stilla på lördag kväll. för då kommer jag nog inte kunna hålla tyst, och då blir det inte bra. Jag har varit med förr när jag inte kan var tyst. Visst jag står för allt jag säger, men alt ska man nog inte säga ändå.

Ska ha möte på söndag i föreningen så då kommer det nog bli liv i luckan. jag hoppas bara för min egen skull att jag kan hålla mig lugn och sansad under tiden.

Nä, nu är det strax dax för hemmalagad pizza. Ska bli riktigt gott. Tur man har kocken hemma ikväll.

Vad hittar ni på ikväll??

Och regnet det bara öser ner

Usch, vad det ska regna idag. Jag som hade planerat att tvätta bilen idag när jag är ledig. Men får väl bli till helgen. Skönt är ledig hela helgen. Ska bli riktigt skönt. Känner att jag behöver det.
M är ledig idag oxå, vi har hunnit en runda till Ystad ÖB o Elgiganten. Sen var vi hemma hos mamma och drack kaffe. Alltid trevligt. Nu sitter vi och kollar på Pirates of Caribean. Det får man göra nu när vädret inte vill som jag vill. Man slipper ha dåligt samvete för att man inte är ute.

Ska köpa ny dammsugare. men har inte riktigt bestämmt mig för vilken, men någon av dessa:
             

Vilken tycker ni??

Ha en fortsatt bra dag i regnet.

Vad gör ni en sådan här tråkig dag.

Ja, just det, bakade min kanelbullar igår, blev 100 st. Dom blev riktigt goda

Trött

Usch, är trött som bara den idag. Men visst 8 timmars sömn på 2 dygn tar ju ut sin rätt tillslut. Men man ska leva och ha kul så länge man kan. Hade riktigt kul hela helgen och det är det viktigaste. 25 års festen var riktigt kul, gick man därifrån nykter så fick man skylla sig själv faktiskt hehe. Det blev mat, efterrätt, tårta och groggabord. Det viktigaste hehe. Jag blev inte jättefull, men inte jättenykter heller. Skönt att man slipper må dåligt dagen efter iaf.

Har jobbat och slitit idag, skulle egentligen ridit nu ikväll, men orkar inte. Får ta en runda i skogen imorgon ist. Slutar ju 15:30 imorgon, men har ingen lunch, så det blir 8 timmars jobbedag imorgon ändå.



Måste ju komma i form nu när jag bestämmt mig för att söka in till polishögskolan.
Det har varit en dröm länge, så nu ska jag iaf ta tag i den och se hur långt jag kommer.
Har ju en del fystester som ska göras isf.

Nä, nu ska jag hitta in i duschen och sen blir det kanske lite kanelbulle bak, innan sängen, annars så får jag göra det imorgon eller på onsdag när jag är ledig.

Vad ska ni annars gör ikväll??

Bloggkoll

Nu har jag oxå skaffat bloggkoll, någon mer som har det??

Lite blandat

Här kommer den utlovade bilden på mitt färgade hår, det blev ingen större skillnad, men ska göra det igen om någon vecka. Samma färg.


Här är några av dom grejerna jag köpt när jag var i malmö o i ystad
Mössa - Boston
Tröja- H&M
Halsduk - H&M
Strumpbyxor - H&M


Dessa böcker köpte jag på Åhlens tag 4 betala för 3. Bok 3-6. Bok 2 och
Gossip girl 5 hade jag redan beställt på Bokus.


Denna tröjan o kjolen hade jag tänkt ha på lördag


Och dessa stövlarna. Ska även ha svarta strumpbyxor till.


Vad tycker ni??

Vad ska ni göra resten av kvällen??
Sälv ska jag kolla färdigt på vänner, sen Du är vad du äter o Lyxfällan.
Sen blir det sängen för mig så jag kommer upp till jobbet.

Torsdag 9/10-08

Jahapp, då är man ledig fram till 13:00. Då är det dax för stormöte på kommunhuset. Hade varit trevligt att hellre vara hemma hela dagen ist. Men är obligatorisk närvaro, får betalt för det oxå. så då kan man ju inte klaga precis. Sen jobbar jag fre-lör. Känner inte alls för att jobba, men är ju tvungen måste ju ha mina pengar. Så man kan leva och ha kul. För det går inte likabra utan pengar.



Har varit inne och pratat med Marit Lasson, vill ha några bra bilder på Figge. Är svårt att ta det själv. Vet ju inte hur länge han är i livet. Det kan ju gå fort.
Ska kolla över min ekonomin och sen ringa och fixa tid.

Nä, om jag skulle komma fram till vad det blir för middag ikväll, och sen diska lite så jag kan städa resten sen när jag kommer hem igen!

Vart är alla???

Hmm, har över 30 läsare idag, men ingen som lämnat något spår efter sig. Det tycker jag är ledsamt. Men vad kan jag göra åt det?? hade blivit glad om ni hade lämnat ett spår efter er.


Regnsbågsbron

Regnbågsbron

                                                                              
                                                                                                                                                        På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron.

När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon dör,

så kommer det till Regnbågsbron.

Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner

så att de kan springa och leka tillsammans.


Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken,

och våra vänner har det varmt och skönt.

Alla djur som har varit sjuka och gamla

blir återställda till hälsa och vigör.

De som varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen,

precis som vi minns dem i våra drömmar från gångna tider.


Djuren är glada och nöjda utom för en liten sak:

de saknar alla något väldigt speciellt som de varit tvungna att lämna kvar,

Alla springer och leker tillsammans,

men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.


Dess klara ögon är intensiva: kroppen börjar skälva.

Han springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset,

hans ben bär honom fortare och fortare.

Han har sett dig, och du och din speciella vän möts till slut

i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.


Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte,

dina händer smeker på nytt det älskade huvudet.

och du ser än en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur

som så länge varit frånvarande från ditt liv

men aldrig från ditt hjärta.


Sen går ni över Regnbågsbron tillsammans...


 


Onsdag 8/10

Är riktigt trött idag, men inte kan man sova för det. Tvättdax idag igen, och var svinhungrig när jag vaknade. Så det vara till att gå ner till tvättstugan och sen fixa lite frukost. Blev havregrynsgröt m sylt. Gott gott. Har tänkt jag skulle träna idag oxå. Ska ner till Rehabhuset vid 10 för att få akupunktur, och sen måste jag tvätta färdigt. Sen tänkte jag jag skule sticka ner där igen och träna lite, styrketräning hade jag tänkt mig, annars så får jag ta det imorgon, finns ju den "tramp maskinen" som jag kan ta 1timme. Hade verkligen behövt det. Sen är det dax för disken och lite mat. Ska nog ha wok med råris, riktigt gott. Har betämmt mig för att sluta äta onyttigt och det är NU, visst jag är inte tjock, men har lite valkar här och var som MÅSTE bort. Trivs inte alls med det. Har inte haft det innan jag o M blev sambos. Det är den där trista sambofällan. Någon som vill hänga med mig och träna och gå ut och gå?? Alltid lättare när man är 2. För då skiter man inte i det på samma sätt. Man är så dum mot sig själv. Måste ringa till hon som jag ska vara ledsagare till så vi kan komma igång, nu har jag skrivit på alla papper så nu ska jag bara lyfta luren och ringa, och det kan ta tid. Mellan tanke o handling så kan det ta tid ibland. 

Skönt, nu är det bara 3 dagar kvar tills 25års festen. Blev ingen klänning, får bli en kjol som jag redan har hemma och har köpt en ny svart tröja, med svarta stövlar och svarta strumpbyxor till det. Kommer in bild innan jag sticker iväg på lördag. Blir riktigt stressigt på lördag, jag slutar 16:00, och vi ska vara på festen 18:00. ska hinna plattahåret innan oxå. och känner jag mig själv rätt s kommer jag inte hinna med det alls på lördag.

Men hoppet är ju det sista som överger människan säger dom ju

Migrän

Hade tänkt skriva ett långt inlägg idag. Men har åkt på migrän, så nu ska jag gå och bädda ner mig och ha tyst och släkt. E ledig imorgon, så det kommer ett inlägg då.

R.I.P

Fick avliva Indra idag pga livsmodersinflammation. Du är saknad och älskad vännen. Kommer sakna ditt glada och snälla sätt, specielt din svans som alltid slog när man pratade med dig. Men nu har du inte ont längre och det är det som räknas

Sov gott



SAKNAR DIG I MASSOR

Härmas

Läste Jessicas blogg, så nu härmar jag henne lite, hoppas det är ok!!! hehe

Vem är jag:??

Anna och är 24 år, bor i en 2:a i centrala Tomelilla med min sambo. Har varit tillsammans i 2 år.
Jag jobbar som personligassistent här i Tomelilla, trivs riktigt bra, med det jobbet. Hade någon sagt till mig när jag tog studenten att 2007 så skulle jag få fast tjänst som personlig assistent så hade jag bara sagt NÄ; VERKLIGEN INTE. Det ska jag aldrig jobba som. Och ja vad hände, tur man inte alltid gör som man säger. Men visst jag har jobbat inom barnomsorgen oxå, trivs riktigt bra där med, men att gå som timvikarie blir man inte rik på, man kan liksom inte planera något, för man vet ju inte hur ens ekonomi ser ut månad för månad.

Jag och min sambo har planer på att skaffa hus, men om vi ska bygga ett eller köpa ett äldre, bra iordning har vi inte riktigt bestämt oss för ännu. Visst vi går på hus visningar och sånt, för vem vet, vårt drömhus finns kanske redan och då får man ju passa på. Vi vet på ett ungefär vad vi vill ha, så nu ska det bara komma till oss oxå.

Har nog precis som alla andra en del saker som man skulle vilja göra om i sitt liv, tex studenten eller något sånt.
Och sen sånt som man vill göra om för att agera annorlunda, tex när man inte var så omtyckt i skolan och bara vänt dom ryggen och gått med högt huvud och vissat att jag klarar mig utan er och er falska vänskap och ord. Men när man är i den åldern så är man ju känslig för att vara ensam så man tar sina "vänner" och umgås med dom fast man inte mår bra i deras närvaro.

Hade varit kul om ni lämnat minst 3 saker om vad ni tycker om mig!!

Mår piss

Jag mår piss just nu. Uppdaterar mer när jag mår bättre. Har varit på UMAS idag.

RSS 2.0