Jodå jag lever

Ska bara skriva ett inlägg om att jag lever. har börjat jobba denna veckan, och haft fullt upp med en massa avslutningar så tiden har inte funnits riktigt för att blogga. Är ledig nästa vecka så då ska nog tiden finnas igen

6 månader

Hjälp vart har tiden tagit vägen???

Idag blir vårt älskade lilla hjärta 6 månader, GRATTIS GRATTIS älskling!!!
Hade 6 månaderskalas för sessan i söndags, fick jättemånga fina paket, bilder kommer.

Började jobba igår, var faktiskt härligt att komma tillbaka. Ska jobba nu inatt igen.

Imorgon så är det avslutning på öppethus så det blir egen fika med då. Sen på kvällen ska vi på tupperware party hos en mamma och hennes söta son.

Nä, dax och fixa till sessan innan hon ska lägga sig och jag ska cykla till jobbet

kram kram

Helg helg

Vad skönt med helg, fast det märks knappt vilken dag det är nu när man är e hemma varje dag. Älsklingen jobbar ikväll, så jag sitter här och myser med lite jordgubbar så gott.

Igår var vi på student, först en runda i ystad med Jenny och Malwina. Grattade Denise till hennes student, inna  vi möte hene så tog vi en fika på Snuggles, alltid lika gott och fika där. På kvällen så var vi hos älsklingen släkt och firade hans kusin som tog studenten. Älsklingen jobbade så jag och sessan fick köra dit själv, men det var trevligt utan om också.

Idag så har jag och sessan varit på Novalund med Angelica o sessan gudmor Johanna, alltid lika trevligt att träffas tjejer.

Ha en trevlig lördagkväll på er

kram kram från sessan och mig

Älskar solen

Åh, vad jag älskar solen. Haft en underbar helg med mina älsklingar. Varit ute och fixat i trädgården hela helgen. Fått fin färg också.

I lördags så var vi hos min kusin och hennes mamma som fyllde 25+50. Hade en riktigt trevlig kväll. Sessan var så duktig hela kvällen, somnad gott i sin vagn vid 9 tiden och sov till kvart i 5 på söndag morgon. Då var vi inte pigga iaf, vi kom i säng vid 2. Men sessan var snäll och somnade den igen och sov till halv 8, så då var det lättare att gå upp.

Körde en liten runda till älsklingens pappa och dracka kaffe o the. Han ska komma på onsdag och hjälpa oss med sessan sandlåda. Ska få upp hennes gunga också. Hon provade att gunga för första gången i lördags och det var riktigt kul.

Idag så har vi haft en innedag och städat, även haft några mammor o barn här en lite snabb runda. Angelica kom in om också sen körd evi en runda till boan och kollade lite. Men blev bara en påse gott o blandat för mig.

kram från sessan och mig


Här har jag och sessan suttit nästan hela helgen. Hennes sandlåda i bakgrunden







Solig dag med härligt sällskap

Haft en jätte härlig dag i Malmö, med super trevligt sällskap
Jag och sessan tog tåget in till Malmö från Ystad 12,12 och var framme i Malmö 13,00.
Mötte upp en vän och hennes supersöta son, gick och tog en fika på Espresso house, blev en chai latte för mig och banangröt till sessan.
Satt länge och pratade om allt.
Trodde det skulle bli lite stelt eftersom det var första gången vi sågs, men SÅ FEL jag hade.

Efter fikan gick vi in på Hansa companiet och kollade lite, jag skulle ha en topp till imorgon när vi ska på 75 års fest 50+25. Ska bli super trevligt. Hittade en rosa topp på vero moda som jag köpte. provade en klänning inne på HM som var jättefin, men den kunde jag inte knäppa, så den fick jag hänga tillbaka.

När vi skulle hem och jag kollade på klockan så kände jag på mig att vi inte skulle hinna med 16,19 tåget från centralen, men det gjorde vi. Så var hemma en hel halvtimme tidigare än beräknat.

hem och äta både sessan och jag sen leka lite. Nu sover sessan för natten och jag myser i soffan med datorn i knät och väntar på att mannen min ska ringa och säga att han är på väg hem

Kram på er från sessan och mig



Härliga sol

Vad härligt att solen äntligen kommit till oss. Den har varit efterlängtad.
Jag och sessan har myst i solen dessa dagarna. Så skönt

Idag så har vi varit hos bvc läkaren för sessans 6 månaders kontroll. Allt var hur brs somhelst. Hon följer sin kurva och utveckligen är toppen.

Imorgon så ska vi till malmö och träffa en vän och hennes prins. Ska bli riktigt kul och träffa er.

Kram från sessan och mig

RSS 2.0