100225

Usch, dessa dagarna är stressiga. Men det kommer gå tillslut.

Barndop på söndag så vi har mat, tårta, kakor och allt sånt som ska fixas. Tur man har en sambo som är kock.

Har bakat kärleksmums idag som vi ska ha på söndag





Här är även en bild på klänningen som sessan ska på sig efter dopet!!!!
Hon kommer bli hur söt somhelst




recept på kakan kommer senare.

kram från mig och sessan


Shopping

Har haft en trevlig shoppingdag idag. Jag och sessan var iväg med Johanna o Angelica.

Hittade det jag skulle ha: Klänning till sessan som hon ska ha efter dopet, skjorta o slips till M. Skor till mig från skopunkten. En tröja till mig och en gästbok till sessans dop!!

Så jag blev supernöjd. Hittade hur mycket somhelst som jag skulle kunnat handla till mig, men det får vänta. Dopet först.

Vi tog en lunch på wokhouse, var supergott. Sessan var duktig hela dagen, hon var lite gnällig inne på H&M, men annars så hörde vi knappt att hon var med. Ändå var vi på NovaLund i ca 4 timmar.

Sessan hade fullt upp med att kolla på folk som gick förbi och taket när hon låg i vagnen.

Sessan fick även en skylt att ha på vagnen med hennes namn på av Angelica o Johanna. Tack tack säger sessan

Nä, nu blir det en tidigkväll i sängen. Blir mys och bus i sängen för sessan o mig, M jobbar.

Puss och kram

Bilder på mina inköp kommer imorgon


OSA

Blir så irriterad. Om man sätter OSA senast på inbjudningskorten. Hör man då inte av sig om man kan komma eller inte komma????

Vi har ca 12 som vi inte hört något från till dopet. Så det känns lite taskigt att man inte hör av sig vilket man gör.

Men men



2 månader

Ojojoj, vad tiden går fort. Idag så är det sessans 2 månaders dag, och den ska vi fira med en massa mys och bus hela dagen.

Hela familjen är hemma idag så det blir perfekt.

Kramar från mig och sessan


En trevlig alla hjärtans dag

Idag så är det alla hjärtans dag. Alltid trevligt.
Vår dag började med att sessan vaknade vid 7 och ville äta, sen somnade hon igen. Jag slängde in en maskin tvätt medans jag vänatde på att hennes mat skulle bli färdig.

När vi gått upp igen allihop så körde M och handlade. Han köpte frukostbullar och lite annat smått och gott. Jag fick även rosor av honom. Har världens bästa sambo och pappa till min underbara sessa.

Jag hade köpt en husållsvåg till M som han har sagt att han vill ha. Tur man har lite minne :)

Resten av dagen går i mys för mig och sessan. M jobbar idag med.

Igår var vi på 5 årskalas. Alltid trevligt och träffa nära och kära.

Nä, nu ska jag fixa lite mat till sessan


100211

Varit en lugn dag idag. Det behövdes, sessan har sovit nästan hela dagen.

Jag har varit en runda i stallet, då låg M o sessan fortfarande javr i sängen. Varit på BVC och träffat läkaren. Allt var som det skulle med henne. Skönt

När vi kom hem så gick vi ut och skottade lite snö, sessan gjorde sina första snöänglar





Nu blir det mys med älsklingarna resten av kvällen. Nu väntar vi på lasagnen som är i ugnen.


Goda vänner

Förra veckan slutade toppen och denna började likabra.

I lördags så var vi på kalas hos M´s kusin. M jobbade men jag och sessan körde själva. På kvällen så var vi bjudna på middag hos sessans blivande gudmor med sambo. Linda o LH var där med, linda med fina tjockis magen. Då saknar man verkligen sin egen lite grann.

På söndagen så var sessans blivande gudfar här med sambo, vi bjöd på middag och bara tog det lugnt. Super härligt.

Igår så var Josse inne om en runda innan vi skulle möta upp Malin o Liam för en runda med vagnen, riktigt härligt ute. Och bra sällskap gör det ju ännu bättre. Var inne om på boan och handlade nytt påslakan till sessan. Kommer bli superfint i hennes säng.

Sen idag så har Jenny o Malwina varit här på fika, supertrevligt. fick tyvärr ingen bild på dom 2 tillsammans, men ska se om jag kan få en imorgon ist.

Imorgon så är det dax för öppethus, då ska vi träffa dom andra kompisarna också. Så fullt upp denna veckan med. Men bara trevligt.

Nu ska jag försöka äta lite.


Jobbigt

usch denna natten har varit jobbig, fast sessan sovit hela natten. Vaknade vid 01,00 och kunde inte somna om. Låg och lyssnade på sessan som sov så gott och då kom allt över mig.

Sessan är redan 7 veckor

* har jag tagit vara på tiden tillräckligt???
* njuter jag av livet som mamma???
* har vi bilde på henne från det hon är född???

Då kom jag och tänka på att den senaste bilden på henne och är från när hon är 6 timmar gammal, sen har jag inga fler på henne och mig och det gjorde att jag bröt ihop totalt. Min sessas första jul har jag inget från och inte nyår. Och vi har ingen familjebild!!!!

Visst det är jättelöjligt egentligen, men det är värdefullt för mig, för jag kan ALDRIG ALDRIG ALDRIG få tillbaka den tiden. Har jättemånga på M o sessan. Men det som gör mest ont är att på 7 veckor och 2 dagar så har det inte tagits ett ända kort på mig och sessan. Ändå så finns kameran framme alltid. Jättesvårt och ta på sig själv, vill ju ha lite spontana bilder inga sådana där man liksom ställer upp för kameran.

Usch nä, nu bröt jag ihop igen. Finns inget och göra åt det nu, men ska komma ihåg och få en massa bilder from nu. Och speciellt sen när vi vår nästa.


100204

Redan fredag, vart tusan tar dagarna vägen?????

Idag så har vi myst ute i solen i detta underbara väder. Riktigt härligt, synd bara att dom skottat vägar och trottoarer så jäkla dåligt. Men det gick ändå!!!!!

Resten av dagen har vi lekt och myst en massa här hemma. Sessan har hittat sin favvo leksak, ser roligt ut när hon sitter med den. Hon vill liksom ta på den och leka med den, men kan inte rikitgt. Men det kommer nog gå fort tills hon kommer igång på rikitgt.


Skotta snö

Ja, det var tur M inte sov hemma inatt, för han hade knappt fått ut bilen imorse.
Har precis varit ute och skottat. Fy vad det kommit snö. När jag öppnade dörren, så hade vi snö enda upp dit, så jag fick lägga sessan i vagnen innan för dörren för att skotta fram en liten fläck. Gick sen in och klädde på henne och sen i vagnen, hon sov gott medans jag skottade. Sover bäst när hon får frisk luft. Så nu kan jag ta mig fram till soptunnan, bilen och kan backa ut bilen. Men M´s parkering orkade jag inte ta, så han får ställa sin bil bakom min, han kör ju ändå före mig imorgon igen,

Ikväll så ska vi på återträff med föräldrautbildningen, ska bli kul och träffa alla igen (om alla kommer vill säga).

Kram från sessan och mig



Ensam natt!!!

Ser ut som jag och sessan får sova själva inatt. Älsklingen jobbar och är i stort sätt innesnöad. Men hellere att han tar in på hotellet på jobbet än köra hem i detta j***a vädret!!!!

Kommer sakna snarkningen i andra delen av sängen


Fötter?????

Hehe, såg jätte roligt ut igår!!!!!

Sessan satt hos M på hans mage, då lutar hon sig fram och hittar sina fötter.

Hennse blick sa: Titta dom kan man ju ta på, måste dom sítta så långt ner bara. Hon veck sig som en fällkniv för hon skulle nå dom.

Min duktiga sessa

                                   


RSS 2.0