Mitt dåliga hjärta...

Fick äntligen svar från läkaren, om mitt 24h EKG. Det har bara tagit 2 1/2 månad för att skicka svaret till mig, dålig stil tycker jag!! Men det var ju tur att jag inte var döende.
Men jag ska vidare på fler undersökningar, få remiss för undersökning på längre tid och ett ultraljud på hjärtat. Så får hoppas att dom hittar något där. Så jag vet vad det är iaf, så kan jag leva efter det sen. denna läkaren vill iaf gör en utredning på vad det kan vara, har haft detta sen jag var 3-4 år gammal och aldrig nån som tagit reda på orsaken. Tur mamma var med när läkaren kom och pratade med mig, så hon sa det. Jag hade nog inte tänkt på att säga det själv, vara bara så chockad att han sagt att det var något med mitt hjärta!! Men nu är det på väg att få en förklaring iaf.
Annars så har det inte hänt så mycket idag, varit ledig. Hemma hela dagen och tagit det lungt. Varit ute och gått en runda nu ikväll oxå, känner mig riktigt duktigt faktiskt.

Nä, nu ska jag sätta mig i soffan och chilla lite. Kommer en dag imorgon med!!

Ha det bra

ledig

Nu i 3 dagar, jobbar helg igen, känns som att dom helgerna jag är ledig inte finns längre!! Jaja, har jobbat nu mån-tis, känns jättebra för mitt samveta när jag kommer hem, ligger i sängen var morgon och vill bara inte gå upp, men upp kommer och även i tid till jobbet ändå, duktig jag är!!
Var och kollade på hus igår, men det blir inget köp där, fukt i väggarna och båda trapporna där inne var sönder, känner inte riktigt för att göra det direkt när jag köper ett hus, och om vi nus ak ta bort fukten så måste ju svärfar vara ledig så han kan gräva upp runt huset, ochd et är inte så lätt att hitta en dag som passar oss alla där inte. Men jag känner ingen bråska med att hitta hus, bor ju faktiskt bra här än så länge!!

Jipppieee, till helgen är det tjejfest. Ska bli kul och träffa brudarna igen, dom drar nog vidare till ystad sen, men jag följer inte med, känner inte för att komma hem vid 4 och sen jobba igen kl 7. Men jag kan vara taxi iaf, det är inte så jobbigt. Har möte med jobbet på torsdag 15-17. Sen är det träna som gäller, hoppas jag känner mig bättre denna gången när jag tränar, var inte alls roligt att känna mig så dålig som jag gjorde sist, men jag kämpade gott tycker jag!!

Nä, nu ska jag duscha, äta och lägga mig på soffan. Ska träffa josse och ev mysan imorgon.

Puss och kram julegran

...

Usch, sitter här hemma och bara har tråkigt!! Blir väl tyvärr så mitt i veckan!! Figge går ju lektion nu på kvällen, och sen även så hade ridhuset varit upptaget så jag hade inte kunnat rida ändå, vill inte rida ut i mörker. Får se om jag hinner dit imorgon innan jobbet, börjar 13:30, ska köra och fixa grejor till bilen oxå imorgon. Hehe, jag vet en sak som inte ni vet, men jag kan tyvärr inte avslöja den ännu, få vänta tills dom inblandade vet om det, sen ska jag avslöja det!! Alltid kul. Nä, nu ska jag se om där är något kul på TV!!

Har varit och köpt mattor idag på Rusta, 200 kr för 2 st, billigt och bra, blev jättefina under bordet i köket och under soffbordet!! tar ju lite tid att handla och fixa saker här i detta huset, alla vill inte som jag vill, men jag ahr ju inte lyssnat innan så varför ska jag börja med det nu! Jaja, Martin ville inte ha några mattor, men jag köpte ändå, det är jag som städar här hemma, så då är det jag som bestämmer. Nä, dax att plocka undan tvätten från igår.

Haj haj

Tvätt

Jaha, då var det dax att tvätta igen. alltid lika roligt, eller inte!! Men det är ont måste, kan ju inte springa runt i skitiga kläder heller!!
Då var denna jobb helgen över, ska jobba 3 timmar extra nu på eftermiddagen, sen är är jag ledig fram till torsdag. SKÖNT, behövs verkligen efter en jobbe helg,fattar inte varför det är så jobbigt att jobba helger, men inte veckodagar, jaja, är nog inget så jag ska förstå heller. Martin är på jobb interjvu idag, hoppas han får det/tar det, han behöver röra lite på sig tycker jag.
tänk vad tiden går fort, jag och martin har varit tillsammans i 1år idag!! Och fler år ska det bli.
Ang huset vi var och tittade på, det blev inget med det, vi ska titta på ett nytt nästa vecka, Martin jobbar som vanligt, men mamma får följa med denna gången oxå, hehe, tur man har henne!! Nä, nu ska jag ner och lägga om i maskinerna.

Mums, vi ska till bröderna M ikväll!!

Fick rosor av Martin idag, första gången under detta året!! Hehe

Har fått fler timmar att jobba denna veckan, ja tack säger jag, pengarna vill jag ha

Jobb

Ja, då var det dax att jobba igen i helgen!! Inte alls kul, men det ger pengar iaf!! Goa pengar. MInbror fyller år oxå i helgen, så vi ska hem till mamma och dom. Skönt att slippa laga mat till sig själv för en gångskull nu när det är helg!! Martin är ledig denna helgen så det hade förvisso inte blivit så ensamt hemma ändå. Men men.

Har träffat katta idag, var riktigt trevligt, tog en runda på Bo Ohlsson, sen en fika på Reimans enn sväng på Möbel Hansson och sen hem här och snackade skit alltid kul. Tyvärr så kunde inte josse följa med, men det kommer fler gånger, ska träffa henne i Sjöbo på fredag när det är marknad där. Får ju hålla traditionerna vid liv, ska se om jag ska ta mollan med mig eller inte, får tänka på saken.

Nä, nu är det dax att göra något vettigt sen är det IDOL och sen ska jag kolla in den nya Beck filmen.

Ha det bra

SKIT

snack är det värsta jag vet!! Visst jag är inte så duktig jag heller, men jag kan iaf säga det jag vill ha sagt till personerna i fråga, till skillanad från vissa andra!! Inga namn så har jag inga sagt så kan jag inte få skit för det iaf. Varför är det så svårt att säga vad man vill ha sagt till en person, nä ist så går jag och säger det till andra som för det vidare, sen kommer det fram till personen det gäller och då är allt fel och sen blir man ovänner ist!! Nä, säg det man vill ha sagt rakt ut ist. Visst sanningen kan vara hård, men det kommer från den personen som vill ha sagt det och inte från andra på omvägar. Jag är en sån person som verkligen kan höra sanningen, visst även jag tycker den är hård och jobbig att höra, men när jag väl får höra den så kan jag få en förklaring till varför personen säger/tycker som den gör!! Och att folk sitter och snackar om en det vet ju allihop att är man inte där så går snacket så är det bara, men om man är kompisar och hör något så ska man säga till den personen som pratar att jag tycker det räcker för personen ni pratar om är inte här och kan förklara sig, och sen att man säger till personen dom snackat om vad dom sagt och vem som sa det, även om dom sen skulle bli sura på en, det kan inte hjälpas. Att sen som kompis säga saker som sårar, vet jag har gjort det själv, men jag är ärlig iaf. Ska faktiskt säga att det känns skönt att få höra saker från dom som är ens vänner att så är saken, acceptera det eller inte. Men att säga saker som man vet verkligen sårar, så gör man inte. Vet några som gjort det, och jag förstår inte hur dom kan sova gott om nätterna. INGEN ÄR SÅ RIK ATT MAN HAR RÅD ATT FÖRLORA EN VÄN!!! Men vad hjälper det, finns dom som inte bryr sig alls. Fast klart dom är inga riktiga vänner.
Jag tycker att man ska ha kontakt med sina vänner, men man kan ju höras när man har nåt att säga eller vill något, inte för att det ska så vara, bara för att man är kopisar så ska man höras minst 2ggr om dagen, nä, det köper inte jag. Vill jag mina vänner något så hör jag av mig om det sen gått 1 dag eller 2 månader, det ska en riktig vänskap fixa, gör den inte det varför ska man då vara vänner för. Sån är jag acceptera eller gå.
Jag håller med ordspråket: det är inte ens fel att två träter, men ibland så kan man sätta sig ner innan man börjar tjavsa, varför är vi ovänner vad kan det bero på? Ibland kan det bero på bara omgivningen, situationen, eller nåt sånt. Brukar oftast finnas en bra anledning. Och sen anser jag att visst man kan inte vara kompis med alla, men man får försöka när man kommer in i ett nytt gäng att acepptera att här är mina nya vänner och så är det. Och om man nu anser att en vänskap är över så tycker jag att man ska fråga sig själv varför och sen rensa luften, det kan faktiskt hjälpa en hel del. men vissa är så stolta att dom inte kan det, då får dom vara det.För jag är den jag är och det får folk leva med.

Ny vecka

Nya bekymmer hehe!! Nä, denna veckan har börjat bra, men förra slutade kiss kass värdelöst. Kände mig så duktig igår städade och sånt, och tror ni inte att jag slår sönder mina nya glasunderlägg rakt på den nya spisen, FAN men det är ju bara så typiskt mig. Så det blir till att köpa nya, innan jag ens använt dom gamla. Jaja, ska nog bli bra ändå. Var och tittade på hus igår, riktigt fint, Martin jobbade som vanligt så jag fick ta mamma med mig, ska få en visning till så martin oxå kan titta på det. Sen får vi se hur det blir med huset, men jag hoppas vi kan köpa det, var riktigt fint!!
Dax för stallet ikväll, ska bli skönt att få en riktig genom körare idag igen. Nä, dax för mat innan stallet.
ha det bra


Jag fyller år




Helg igen

Japp, då är det helg igen!! SKÖNT. Har förvisso bara jobbat 2 dagar denna veckan, men alltid skönt när det är helg.

Tror nog jag slipper träningsvärk denna veckan, var på box i igår, skit kul, jag jennie maria. Alltid kul när man är några stycken.

Har inte hänt så mycket denna veckan, fått ordning på mina glasögon nu. Alltid bra.

Har 2 olika alternativ om lördagkväll, så får se vad som händer, måste få festa lite iaf.

Nä, nu ska jag kolla färdigt på IDOL

Ha det bra

jahapp

Då var det ny vecka igen!! Fan vad tiden går fort, snart är det 2008, hinner inte med!!!

Denna vecka är lugn, jobbar torsdag och fredag. Skönt med kort vecka, eftersom jag inte mår bra, får hoppas jag mår bättre tills torsdag. men jag måste jobba ändå, har inte råd att vara hemma.
Ska kolla på Onsdag när jag ska prata med chefen, om jag kan få mitt friskvårdskort, så jag kan gå och få massage, hade varit riktig skönt.

Nu kommer lite om min helg:
Lördag: Jobba 7-16:30 inte alls kul att jobba helg, men jag får ju bra OB så jag ska inte klaga egentligen, sen var det hem och laga mat och bara slöa framför tven. Blev shinzel med potatis och gräddsås. mums mums. Hade bara en i kylen så martin fick ingen hehe!! Såg på Svensson svensson och en film med Hillary Duff den är jättebra, kommer inte på vad den heter bara. Martin kom hem tidigare än  väntat, han var hemma redan 22, jag väntade han vid 23:30. Men skönt att ha han hemma tidigt ibland, så man kan mysa innan man somnar när man ska upp tidigt igen dagen efter.

Söndag: Jobba 7-16:30 fan vad jag var trött. Söndag borde vara förbjudet att jobba på hehe. Var inne en sväng på bo Ohlsson när jag jobbade, bra att jobba som personligassisten då kan man göra lite som man själv vill inte helt fel, hittade julklappar till Måns och Simon ska köpa dom så fort jag vet hur mycket jag har kvar denna månaden att leva på. men det ska nog bli över till lite julklappar oxå. Träffade Håkan på boan, snacakde lite skit med han samtidigt, sen gick jag och kollade på julsakerna som kommer upp lite smått nu. Sen vi in till ICa och handa de kaka till kaffet, det är ett måste i det huset, men det är gott. Jag är ett riktigt kakamonster egentligen jag med. Hem 16:30 och bara ta det lungt, åt fisk var fakyiskt gott, martin fick göra den, eftersom jag inte själv gillar fisk så ställer jag mig inte och tillagar det heller. Sen körde vi till Johan och snackade lite skit och kollade på hans nya motorcykel, skitfräck. Sen allmänt skitsnack inne hos han, Martin försökte övertala Johan till att följa med till Tyskland, men det gick inte. Så han får väl sova själ den helgen, jag skulle med men jag jobbar den helgen och det är röda dagar både lör-sön så jag förlorar förmycket att bli hemma.

Måndag: skulle varit på utbildning idag 9-11 men min chef skickade ett mess och frågade om det gick bra om vi tog det på onsdag när jag ändå ska dit där. Klart jag kunde ta det då, är inte så svår. Sen var jag och MArtin en sväng på Bo Ohlsson och köpte skor till han, dom andra är där hål i, träffade på Josse där hon skulle ha resväska och skor, dom åker till Turkiet på onsdag, vilka gottegrisar. Sen har vi varit en sväng i ystad oxå.
Jag skulle varit i stallet ikväll och ridit men det blir inte, har svin ont i ryggen/svanskotan, och ibland så låser benet sig så jag inte kan gå, skulle behöva få riktig massage, men jag får ta martin till hjälp så länge.

Nä, nu är det snart mat

Kram

image7


LUND

Har varit i Lund med josse idag!! Skulle se om jag hittade några skor på skopunkten, men som vanligt inte. Gick in en sväng på Nova oxå, hittade ett par där, josse gillade dom med, så hon tog dom, jag har skor hemma så det räcker, men det är ju så kul att handla skor.

Jaja, gick sen vidare på nova, hittade det jag skulle ha, ny årskalender, skulle bara ha bladen, resten har jag.
Hittade även paket till Martin, han fyller förvissp inte år förän i December, men nu nar jag hittade så kund ejag inte låta bli att köpa det. Han så få nåt mer oxå.

Kom fram till att jag ska köpa alla min julklappar lite då och lite då, så går inte alla pengarna så fort iväg.

Hämtade mina nya glasögon oxå idag, skit snygga men dyra. Men det får det vara värt, ska in där igen på måndag.

Jippiiiiieeee,,, har hittat ett hus som jag verkligen vill ha, ska visa det för martin sen när han kommer hem. Var riktigt fint.

Nä, nu ska jag ner och hyra film.

Kommer en ny blogg imorgon

Kram


Vad gör man...

sitter här och föröker hjälpa till så gott det går. Inte alls kul, när ens kompisar har problem. Vill ju hjälpa men ibland vet man inte hur man ska göra!! Inte lätt, inte lätt. Blir så ledsen, man vill ju att alla sin kompisar ska må bra, men det är ju tyvärr inte så det är. Jag får försöka hålla humöret uppe för deras skull när det blir problem, för sen vet jag att dom gör detsamma för mig. Det vill jag kalla riktig vänskap, Vet inte vad jag skulle gjort utan mina vänner. Inte överlevt tror jag iaf.

Jag sådde några blommor en för varje vän
Jag tror det var fyra men särkildt minns jag en
Det blev höst och vinter och blommorna det dog, på våren kom det åter men kvar endast tre stod
Så kom det mörka regnet med moln stora och grå
Och nästa gång jag fann dom så var dom bara två
Sen kom solen med allt ljus den har
Och då står en ensam blomma kvar
Du härdades i solen
Drunknade i regn
Men en sak är säker
Du är en riktig VÄN

Har lärt mig en sak, hur mycket ovänner man än är/blir är man riktiga vänner så övervinner man det.
Glöm aldrig berätta för era vänner att ni finns för dom och hur mycket dom betyder för er, det går snabbt och det värmer i hjärtat hos dom som får höra det.

Det som används alldeles förlite i vårt samhälle är uppskattning.
Avunssjuka ska man visa och ilska, men om man visar uppskattning så är man svag.

Det förstår jag inte alls, men klart man ska inte förstå allt

Vill bara säga en sista sak, ta vara på era vänner, det kan man aldrig få för många av. Om man sviker ett förtroende så har man till slut inga vänner kvar. 

Måndag

Japp, då var denna måndagen slut.
Jobbat, och ridit och tiden har bara sprungit iväg. Hoppas den gör det imorgon med.
Ska jobba imorgon med, skönt. Sen jobbar jag igen lördag söndag!! Ska göra en del nu när jag är ledig i 3 dagar, städa och handla. Kan behövas ser ut som kriget här hemma. Men jobbar man så jobbar man, då prioriterar inte jag att städa när jag kommer hem.

Det gör jag när jag är ledig och martin är på jobb. Blir lättare när han inte är hemma, då springer int ehan och stökar upp där jag precis har städat.

Har hittat julgardiner, ska beställa dom i veckan oxå, skit snygga.

Nä, nu ska jag in i duschen och sen lägga mig. har precis ätit, klämmde i mig 4 varma mackor gott gott.

Vi hörs imorgon

Kram kram 

RSS 2.0