ledig

Nu i 3 dagar, jobbar helg igen, känns som att dom helgerna jag är ledig inte finns längre!! Jaja, har jobbat nu mån-tis, känns jättebra för mitt samveta när jag kommer hem, ligger i sängen var morgon och vill bara inte gå upp, men upp kommer och även i tid till jobbet ändå, duktig jag är!!
Var och kollade på hus igår, men det blir inget köp där, fukt i väggarna och båda trapporna där inne var sönder, känner inte riktigt för att göra det direkt när jag köper ett hus, och om vi nus ak ta bort fukten så måste ju svärfar vara ledig så han kan gräva upp runt huset, ochd et är inte så lätt att hitta en dag som passar oss alla där inte. Men jag känner ingen bråska med att hitta hus, bor ju faktiskt bra här än så länge!!

Jipppieee, till helgen är det tjejfest. Ska bli kul och träffa brudarna igen, dom drar nog vidare till ystad sen, men jag följer inte med, känner inte för att komma hem vid 4 och sen jobba igen kl 7. Men jag kan vara taxi iaf, det är inte så jobbigt. Har möte med jobbet på torsdag 15-17. Sen är det träna som gäller, hoppas jag känner mig bättre denna gången när jag tränar, var inte alls roligt att känna mig så dålig som jag gjorde sist, men jag kämpade gott tycker jag!!

Nä, nu ska jag duscha, äta och lägga mig på soffan. Ska träffa josse och ev mysan imorgon.

Puss och kram julegran

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0