090627

Lördag och det är pizzakväll. NICE!!! Me like
Orkade inte laga middag idag så det blev pizza. Ringde M innan och frågade om han skulle ha något, så han fick en kebab sallad. Det blir inte så äkligt att äta kl 12 inatt när han kommer hem.

Nä, nu blir det några vänner avsnitt till och sen tidigt i säng, jobb igen imorgon.

Pratade med Katta innan på msn, var längesen vi snackade. var riktigt trevligt. Frågade om hon ville ta en pizza och snacka lite skit, men vi bestämmde att vi ska ta det i veckan ist. Alltid trevligt.

Nä, nu ska jag smällta min pizza ,blev rikigt äkligt mätt som vanligt.

Detta med att vara gravid och äta är ingen bra kombination, man blir mätt bara man luktar på maten. Men jag äter iaf, bebisen måste ju ha näring. Äter tills jag blir mätt, och sen får bebisen resten hehe.

Trevlig kväll på er

090626

Löning idag, och nu är pengarna redan borta. Typiskt. Tänk vad mycket pengar mna skulle ha över om man inte haft några räkningar och lån. Ojojoj. Men då hade nog staten sett till att man skulle betalt något ändå. men men. Det går runt iaf. Har kunnat spara undan en hel del iaf. Det kommer verkligen att behövas. Snart semester och en bebis på väg. Det kostar en del.

Vill verkligen åka utomlands men det får vänta till våren. Ska bli rikigt skönt. Längtar redan!!!

Blir en lugn hemmakväll, ska jobba hela helgen. Men det ska nog gå riktigt bra. Hoppas på fint väder så vi kan sitta och njuta i solen hela dagen. Då har man riktigt NICE jobb.

Hade Jessica på besök innan idag. Riktigt trevligt, det får vi göra om vännen.

Nä, nu blir dte lite vänner, coca cola o pringels

090625

Ledig idag med. Har lyxschema denna veckan, Sen har jag 2 helvetsveckor och sen är det SEMESTER LOVE IT!!!
Har varit en liten runda på stranden idag. Det blåste riktigt jävligt, men skönt i solen ändå. När vi var trötta på sandstormen så körde vi till McDonalds och sen blev det stor shopping på Willys. Det behövdes verkligen. Kyl, frys och skåp skrek tomma här hemma. Men nu är det fullt igen så nu kan vi äta 1 månad igen.

Har precis ätit och jag är riktigt mätt och belåten nu. Ska ev köra till Äsperöd så fort M är färdig i duschen.

Är ledig imorgon med, ska till stranden imorgon med om vädret vill, annars så blir det storstädning och bokläsning i soffan. Aldrig fel

Ha det bra så länge

090623

Tisdag och jag är ledig. NICE!!! Hade planer på stranden idag, men jag hinner inte. får bli på torsdag när jag är ledig igen. Ska bli rikitgt härligt. Då är M också ledig, em heldag bara vi, händer inte allt för ofta tyvärr. Men snart har vi semester 2 veckor ihop helt underbart. Hade planer på Stockholm, men får se hur det blir. Köper vi nu hus så har vi inte råd, men jag struntar gärna i semester för ett hus. Vill gärna ha ett hus och större plats.

Ska till Nova med Johanna nu i e.m. Ska möta upp henne på sjukhuset. Det var längesen vi var iväg, så det behövs. Är på jakt efter en sommar klänning, har hittat en, men nu är frågan bara om finns kvar. Vill verkligen ha den.


Vecka 17 -16+0 5.e månaden

Tiden går fort, men ändå inte. Men efter semestern så jobbar jag ca 10 veckor till sen ska jag vara hemma 2 månader innan min lill* bebis kommer. Längtar så

Nä, nu kallar disken.

Ska nog ta lunch först och sen diska så slipper jag göra det sen igen

Så jäkla roligt är det inte att diska

Kram på er

FAN JÄVLA SKIT

Det var ju så nära, men nu står vi på noll igen. När ska det vara vår tur????
Har haft högsta bud sen onsdag halv 2, och nu så har någon lagt bud över oss. Så det blev inget hus denna gången heller. Så jävla typsikt!!!

090620

Midsommardag och jag är rent slut.
Hade riktigt trevligt igår. Vi var i Äsperöd vid halv 1 och sen körde vi hem vid halv 12. Och hade kul och bra sällskap hela kvällen. Det gör jag gärna om.

Har kört M och några andra till Kulla, ska jobba imorgon så jag känner inte för att sitta där till 12 och sen ska jag upp 06,00 imorgon. Då är jag likamed DÖD!!! Så jag sitter hemma och kollar på vänner och äter mat.
Har varit så grymt sugen på jordgubbar hela dagen, och när jag körd ehem från Kulla så körde jag in för att fixa jordgubbar, men det fanns inte en ända, fick bli 2 liters glass med choklad, vanilj, jordgubb. Gott gott det med.

Nä, nu ska jag äta

Blir nog Bröllopsduellen i kväll

Glad midsommar

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLIHOP

Nu sticker jag snart, hemma i natt någon gång. Ska bli rikitgt trevlig

Hoppas nu ni får lika kul och trevligt som jag ska ha

Puss o kram





090618

Nu har jag jobbat färdigt för denna veckan, eller ja nästan iaf, ska jobba på söndag.
Känner verkligen att jag behöver vara ledig i 2 dagar. Men vem säger nä till att vara ledig???

Har fisken i ugnen nu, när jag ätit färdigt så ska jag köra ner till ICA och handla tils imorgon.
Hehe, ska köpa FantaCola till My oxå. Ska jag nog kunna fixa.

Ska bli kul och se om vi kommer få det vanliga midsommarvädret imorgon. REGN då alltså.

Nä, nu är maten färdig

Hörs kanske sen


090617

Usch vad jag är trött idag. Somande kl 8 igår, men är lika trött idag. Ska försöka hålla mig vaken längre ikväll. Ska bara slänga lite mat i magen och sen diska. Tråkigt men ett måste.

Jag håller mina tummar för att allt ska gå vägen nu. Vill verkligen detta. Och vi behöver det oxå.

JAG VILL JAG VILL JAG VILL

090615

Ojdå, klockan är 11 och jag har redan varit igång sen länge. Var nere på Pigor & Drängar och kollade om dom hade någon snygg kjol till en sådan tjockis som mig. Och det hade dom, 30% rabatt helt perfekt. Så jag har en ny jeanskjol så nu kan man gå bort och vara kläd riktigt. Skönt.

Var inne om banken och skulle sätta in pengar, men den funkade inte. Sen gick jag till cykelaffären och kollade om min cykel var färdig, men dom hade inte ens börjat med den, lämnade in den i slutet av april, men han sa att den skulle vara färdig till torsdag iaf. Så jag kan cykla till jobbet igen. Det behövs.

Nu ska jag till chefen och prata lite med henne, ska ha ett uppföljningsamtal. Ska se vad vi kommer fram till

Ha det bra så länge


Trött

Blir så trött på att detta med att skriva blogg. tänk vad skönt det skulle vara att skriva blogg utan att folk hela tiden ska komma med en massa kommentarer. Att dom sen inte kan avslöja vem dom är tycker jag bara visar hur fega dom är. Läs då inte min blogg om ni stör er på vad som skrivs i den. Man vill ju kunna skriva vad man vill i sin blogg utan att folk ska komma med en massa elaka och spydiga kommentarer, det klarar jag mig utan. Så trivs ni inte med det ni läser så läs då inte.


090611

Usch vad jag är trött idag!! Märks att man var ute och vandrade länge igår. Men det var riktigt skönt och trevligt. Då är det trevligt att vara bland roliga och goda vänner. Blev slö middag igår kväll hamburgare och pommes i sjöbo, var inte alls på humör för att laga middag. Men det var gott det med, får väl bli något snabbt och lätt ikväll, chili con carne blev jag rikitgt sugen på i natt när jag inte kunde sova, det får nog bli det.

Dagen idag blir till att städa och plocka lite här hemma, tråkigt men det måste göras. Men det är trevligt sen när det är färdigt och man ser skillnaden.

Ska lägga in ett kort som vi fick av svärmor förra veckan, dom är nästan mer uppe i detta med bebisen än vad jag och M är. men det är bara trevligt.



Ha det bra så länge

090609

Tisdag idag och jag är ledig, vad ska man hitta på????
Håller förvisso på och tvättar för fullt, men det tar inte hela dagen.
Får se vad M vill göra, jag vill till Nova, men det vet jag att M verkligen inte vill. Så får sticka dit en annan dag.
Nä, nu måste jag ta tvätten igen

Hörs kanske senare idag

En underbar känsla

Var på akuten igår pga kraftiga buksmärtor. Gjorde ultraljud, och där var en liten bebis och hjärtat slog helt normalt. Var riktigt underbart att se. En sten som lättade från mitt hjärta.  Ville verkligen inte att det skulle vara något fel på min lilla bebis. Så nu kan jag slappna av lite mer. Bebisen var liten, så blir nog framflyttad 1 vecka. Men det blir bra det med, bara allt är okej. Men den får gärna komma 1-2 veckor tidigare, är så efterlängtad. Av mig M och alla runt omkring

090604

Usch är riktigt trött idag. är tacksam att jag kunde somna om när jag varit uppe på toa halv 7 imorse.
Har precis ätiti frukost, det var behövligt. Magen skrek efter mat.

M ville till stranden idag, men får se hur det bli med det. Jag vill till Ikea. Får se vilket det blir. Fast jag måste vara hemma igen till 15 då ska jag ha möte med jobbet. Tråkigt att det ska vara när manär ledig och mitt på dagen kunde haft det 10-12 ist. Men visst, det är svårt med jobbet och ha det på f.m. Man är aldrig nöjd

Nä, plocka av bordet och se om M är vaken och höra vilket han vill. Annars så kör jag kanske själv.

Ha det bra

090603

Jag och min vanliga otur. Ledig idag, och då regnar det. Blir så jäkla trött på detta. Man har aldrig en chans att få något gjort ute, visst vi bor i lägnhet på 2:a våningen. Men att bara sitta ute och läsa en bok och koppla av i solen, kan man inte göra det heller.

Har jobbat mån-tis och då har det varit gassande sol båda dagarna. Suck.

Men vi fick förvisso stor handlat idag på Willys. Det behövdes. Rent tomt i kylen och i frysen.

Nä, om jag skulle ta och käka jordgubbarna jag köpte innan M kommer hem och äter upp alla. Får passa nu när jag får äta jordgubbar. Nästa sommar kan jag kanske inte äta jordgubbar, beroe på om jag ammar eller inte.

Blir en film till jordgubbarna nu när regnet öser ner.

Ha det bra


Svar på kommentarer

Nä, jag är inte ensamstående. Men alltid kul och höra vad andra tycker. Andra tycker olika och kommer med andra förslag och påståenden som man kanske inte tänkt på själv. VI har bestämmt oss för denna vagnen och funderar på mellan dessa olika färger. Något fel med det?? Ibland så är det skönt och höra vad folk tycker man kan se det annorlunda efter det.

Besluts ångest

HJÄLP!!!!
Har beslutsångest, vet inte riktigt vilken färg vi vill ha på vagnen. Har beslutat oss för denna vagnen. Ni får gärna säga vilken ni tycker.
Wózek Emmaljunga Edge Duo Combi kolekcja 2009 kolor Brown Check
Brun rutig


Wózek Emmaljunga Edge Duo Combi kolekcja 2009 kolor Pro Java
Svart/vit

Wózek Emmaljunga Edge Duo Combi kolekcja 2009 kolor Pro Forest

2 olika nyanser gröna
Wózek Emmaljunga Edge Duo Combi kolekcja 2009 kolor Lime Check
Limegrön rutig

Snälla hjälp

RSS 2.0