Fredag

Har varit riktigt varmt och skönt idag!! M e ledig hela helgen. Det var ett tag sen. Vi körde till Kåseberga idag och skulle köpa makrill och ha till sallad, men dom håller fortfarande på med hamnen, så där finns inga parkeringsplatser nånstans. SKIT BRA nu när semester börjar. Vi körde och åt glass hos josse ist i Nybrostrand. Och fick lite skitsnack på köpet oxå.
M ville bada,men vi hade inte badkläder, så vi körde hem och hämta dom och sen körde ut till svärfar och bada i hans pool, BBBBRRRRRRRRRr vad kallt det var. Men skönt att svalka sig lite.

Sen var det dax att fixa lite mat, var inne och kollad present till morgondagen, men blev ingen just då, visste inte vad den andra kom att kosta.
Har tyckt att telefonen varit tyst, inte så konstigt vajsing med nätet, märkte det när maggan skickade messatt hon inte kunde ringa mig. När jag och maggan fixat ena presenten så gick jag och köpte den andra, kan inte säga vad det blev, får ni veta en annan dag.

Nä, nu ska vi köra och hämta svärfar och "svärmor" dom ska på vinprovning. Ska se om Hansson e hemma sen, våldgästa han lite

Ha det bra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0