Inte som planerat

Dagen idag blev inte rikitgt som planerat. Jobbade till 16,00 och se skulle jag hem och göra mig färdig för mannen och jag skulle till Malmö och äta. Men sessan har haft feber sen i onsdags, och har fortfarande. Så det blev en hemma kväll ist med kinamat. Inte fel det heller. Får försöka komma iväg en annan gång.

Nu blir det sängen för min del, blir nog ytterligare en jobbig natt för oss alla 3.

Massa kramar


Kommentarer
Postat av: Gabby

Hej! Jobbigt med förkylning hos den lilla. Hoppas hon blir frisk snart. Vi har haft en jättemysig kväll & barnen sover sedan ett bra tag tillbaks så bäst att själv sova lite nu så man får sina timmar;) Jag jobbade också som PA innan faktiskt. Vilket företag jobbar du för? Hur hinner du med pollen din? Våra små brukar vakna vid 6 tiden & sen ligger de & pratar & äter vid sjuk tiden sen somnar de oftast om en liten stund iaf. Hoppas ni får en lugn natt. Känns som om att det här med sömn är ngt vi föräldrar inte får allt fööör mkt av under barnens första år;) ibland är man ju helt död, hehe! Godnatt kram!

2010-10-23 @ 22:06:50
URL: http://gabbylita.blogg.se/
Postat av: Gabby

Ja hoppas verkligen du slipper ringa läkaren:( skönt att trivas så bra på jobb. Måste söka nytt jobb sen när det är dags för mig att börja arbeta igen så får se vad det blir för ngt skoj!;) Ja du har rätt, trots för lite sömn får man ihop det ändå, tur det!=)hehe. Hoppas ni har en bra sönkväll! kram

2010-10-24 @ 20:38:42
URL: http://gabbylita.blogg.se/
Postat av: Mamma till William

Godmorgon gumman.

Hoppas att din sessa mår bättre i dag.Inget skoj när de blir dåliga.

Ska bli skoj att träffas nästa tisdag på Ikea :) Ha en skön start på denna vecka.kram kram

2010-10-25 @ 10:16:00
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0