Segt

Usch vad det var segt at gå upp idag. Men men nu sitter jag iaf vid köksbordet med gröt och datorn. Kan inte bli bättre. Och M sover, så han stör inte heller.

Skriver kanske mer när jag kommer hem från jobb.

Ha en bra dag

Kommentarer
Postat av: Emma

Tror dinte de skulle funka. du förstår, tobbe är mammas pojke och hon tycker som tobbe att ja ska göra allt bara för ja inte jobbar., men ja är ju hemma för ja inte kan jobba och ja ska inte behöva göra allt. om ja inte diskar 1 dag så klagar han för ja varit borta hela dan och inte STÄDAT några timmar innan ja åkt iväg. han menar att han har sitt jobb på jobbet i 9 timmar o då tycker han ja ska gå här hemma 9 timmar o städa o sen ska han slippa allt när han kommer hem, och så funkar de ju inte. Han bor ju inte hemma mer.... men vi får se, de löser sig med tiden. För när lillen kommer, så kommer ja inte ha tid , eller så får han ta bebisen o ta lite ansvar. Men som sagt, de löser sig hoppas jag:) Har ni med fint väder idag?

2009-08-05 @ 09:54:17
URL: http://lillemspems.blogg.se/
Postat av: Anonym

de är de största problemet vi har i förhållande att vi aldrig kommit överrens om vem som ska göra vad...



men vi går hos en psykolog osm ska hjälpa oss, osso ska vi bli bättre på diskuttera,:9 Vi båda är envisa o dominanta o vill alltid ha rätt.. men nu ska vi gå där varannan vecka har ja fr mig, hon har haft semester o hon är snäll:) Av någon konstig anledning så är tobbe snällare när vi varit hos henne..de är ju bra att han lyssnar på andra:)

Händer idag?

2009-08-06 @ 08:59:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0