091127

Fredag idag igen. Nu får snart tiden sluta gå så fort.

Hade mycket planer idag, men det blev inte så mycket gjort. Eller jo egentligen.
Blev en runda till Rusta, ÖB o Babyproffsen. Köpte bla en spegel till bilen som jag kan ha där bak där bebisen ska sitta, så jag ser den i bakspeglen.

Har hunnit packa lite mer idag också, är snart inte så mycket mer kvar, så skönt!!!!!

Det ska bara packas upp sen, men det brukar gå fortare av någon konstig anledning. Kan bero på att man HATAR flyttkartonger överallt just nu. Hehe!!

Imorgon SKA jag stryka mina gardiner, om jag kommer hem i tid vill säga, M har tagit ner taklamporna i vardagsrummet, så man ser inte så bra här när det mörknat. Ska till Vellingeblomman med en kompis imorgon. Ska bli mysigt och kolla på alla julsaker och bara mysa.

Nä, nu ska jag packa lite till innan idol börjar.


091126

Så ja, snart har denna månaden också gått. Kan inte fatta vart tiden tagit vägen. På både gott och ont kanske.

Har varit fullt upp idag med, varit ute i stallet och lämnat lite grejor till hästen och sen lite rexfler som dom kan använda när dom ska rida ut, säkerheten före allt.
Han tjocka goa vintertäcke kom också dit, så blir det rikitgt kallt åker det på. Då njuter han riktigt så härligt och se.


Var en runda hos mormor också. Blev en fika och sen fick jag pengar till åkpåsen. Så nu är den betald. Ska hämta och betala resten tisdag eller onsdag. Får se vilken dag vi har bäst tid till det. har ju fullt upp hela nästa vecka också.

Jag ska på julkul med kollegerna på jobbet på onsdag också. Äta julbord och bowla. Ska bli supertrevligt. Det behövs.

Nu väntar jag på att potatisen ska bli färdig, blir korv och mos till middag ikväll


091125

6 dagar tills vi får nycklarna. Ska bli SÅ SKÖNT!!!! Större plats och lite mer ens eget. Kna göra som man vill med allt. Och framför allt, egen tvättmakin och tvättstuga. Slipper trängas och bråka med alla andra.
Var och gjorde städbesiktningen igår, utan anmärkning. Super, visst vi får torka av skåpen innan vi sätter in grejorna, men det det blir ju lite dammigt ändå.

Var inne på boan innan idag, hittade mycket fina saker till älsklingen i magen. Men eftersom vi inte vem vem som finns där inne, så är det jättesvårt och handla. Vet ju inte där den lill* behagar titta ut heller. Men vu redo att träffa dig, så nu väntar vi bara på dig. Så välkomen så.

Nu, ska jag köra på föräldrautbildning sista gången, ska ha en återträff i februari. Den dagen ska vi bestämma idag.


091122

Blev ingen blogg igår. Hade fullt upp hela dagen!!!
Var på gåsmiddag hos svärfar och "svärmor" rikitgt gott och mycket mat. Så man var verkligen inte hungrig när man körde därifrån.
Fick höra en gullig grej igår, "svärmors" minsta barnbarn kom fram till mig och sa: när vi varit i egypten så ska jag komma och kolla på din bebis. Lägg då till att hon bara är 3 år. Klart hon ska få komma kolla på bebisen.

Ifredags så ringde läkaren från lund som opererade mig, där var ett företag som ville göra en intervju med mig angående att jag fått en pacemaker och att jag var gravid när dom gjorde det. Så nu väntar jag på att företaget ska ringa tillbaka och kolla om vi kommer fram till något bra resultat.

Var inne om hos tanten som jag jobbar hos i vanlíga fall också i fredags. Hon fyllde år i torsdags så jag gick in om och grattade henne. Hon blev rikitgt glad att tjockisen kom in och pratade lite. Skönt och se att hon mår bra.

Nä, nu ska vi se om vi kommer på något och göra den grå söndag

091119

Hej o hå. Har verkligen upptäckt att tiden är så lång när man inte kan sova på nätterna. Och ingen sömn på dagarna heller gör det inte bättre.

Så nu är det jobbigt.

Har varit på återbesök i Lund idag med min pacemaker, och allt såg superbra ut. Enligt dom ska jag dit igen om 2 år om inget annat händer.

091118

Hjälp vilket liv i magen idag!!! Sitter och kollar på magen och ser hur fötterna och händer trycker mot magen. Underbart!!!

Har ännu inte bestämmt mig för hur jag ska göra sen när bebisen kommit med bloggen. Jag kommer fortsätta blogga, men vet inte om jag ska göra den låst eller jag ska ha den öppen. Vet inte om man kan göra en del inlägg hemliga och en del inte. Får kolla upp det.

Men vi har bestämmt oss att det till 99% är säkert att det inte blir några bilder på älsklingen här iaf. En familjebild blir det iaf, sen är det nog stopp.

Men jag har absolut inget emot dom som gör det, det är upp till var och en.

Nu ska jag greppa tag i dammsuagren innan det är dax för lite lunch och sen möte med jobbet efter det stressa tll Ystad för föräldrautbildning.

Skönt när det är fullt upp någon dag iaf


Vår barnvagn

Emmaljunga City Cross Offroad  Emmaljunga Citykorg Offroad




091117

Usch vad det trycker på idag. Men jag får se det som positivt just nu. Allt för att min älskling ska komma ut så fort som möjligt.
Har varit en runda i stallet idag också, var super skönt och vara där ute och känna lukten och tystnaden. Perfekt.

Figge såg ut som han inte sett en borste på flera veckor, fast jag var där i lördags, men jag är inte chockad, han lyckas alltid hitta dom största lergroparna och ska ju givetvis rulla sig i dom.

Nu blir det vila innan det är dax för mat, blir tonfiskgratäng till middag ikväll. Gott gott

091116

OJOJOJ 26 dagar kvar till BF. Kan inte fatta det, men samtidigt så är det skönt att det går fort neråt.
Vill ha min älskling hos mig så fort det bara går. Men jag räknar med att jag kommer gå och vara tjockis över jul. Likabra och ha det inställt så blir jag inte besviken.

Vattengympa idag, superskönt. Tränar mycket andning där, och det har jag stor nytta av nu kan jag säga. GULDVÄRT!!!!!

Efter vattengympan körde jag till Maria och fika, köpte ett babygym av henne. Var superfint, så nu är det också fixat. Skönt.

Nä, nu är det tv lite innan det är dax för sängen och försöka få lite sömn inatt. Inte troligt men värt ett försök iaf

091115

Fast gårdagen inte blev som planerad, så blev det den bra ändå.
Vi skulle varit i väg och bowlat på Big Bowl med ett gäng kompisar. M jobbade, men jag skulle kört in till Malmö. Men eftersom jag haft så ont och har fortfarande så fick jag hoppa över det. Tråkigt men sant. Men som dom andra sa, det kommer fler gånger.

Jag körde ner en runda till stallet ist och hade mys med hästen. Härligt. Sen körde jag till mamma och var där hela kvällen. Alltid trevligt.

Idag så är det tvätt som gäller, har inga fler planer, men vi kommer säkert på något att göra.


091113

Fredagen den 13???? Vet egentligen inte om jag är så skrockfull, tog studenten fredagen den 13, och det har ju gått bra ändå.

Har varit uppe på BB idag och där fick jag en sovdos. Ska prova det inatt, ska iväg imorgon kväll, så jag behöver sova.

Så fort M kommer hem så tar jag det, vill inte ta det innan. Vet ju inte hur jag kommer reagera på det.

Nä, nu ska jag se slutet på idol och sen läsa lite innan jag ska somna in och sova gott hoppas jag


???????

Vad är det som händer i min kropp??? Vill veta. Som sagt haft förvärkar sen halv 9 igårkväll, och dom är fortfarande igång. Har provat med värme på magen, och ett varmt bad, men inget funkar. Nu går jag emot mig själv och tagit 2 panodil. Jag hoppas jag kan få sova lite iaf.

Är det inte bättre i morgon så ska jag försöka få tag i min BM och se vad hon säger. Just nu så vill jag bara attd en ska komma ut, även om det ska bli med snitt. För detta gör så jävla ont just nu.


091112

Torsdag och jag är TRÖTT idag. Ingen sömn inatt heller, och dagen känns inte som den bli så mycket annorlunda den heller.

Nu vill jag bara att min lill* älskling ska komma ut, har SÅ ONT!!!!


091111

Onsdag och det är lika tråkigt väder idag med. SUCK!!!!!

Men jag har varit en runda i stallet och fick ha lite utvecklingssamtal med hästen. Jag pratar och han nickar heheh!

Ska snart börja på middagen, vi ska FUB 17,00 så vi ska äta innan vi kör dit.

Nä, nu är det disken som ska fixas sen en snabb vila.

kram kram på er

091110

BM idag på morgonen. Bebisen är nu helt fixerad och den ligger långt ner, så nu är det bara till att vänta tills den vill komma. Du är välkommen när du vill min älskling!!!

Dagen har annars beståt av slö och vila. Behövs i detta j*vla vädret. Skulle kört till stallet idag, men jag är optimist och hoppas på bättre väder imorgon.

Får ju se hur han är nu i sitt nya stall. Flyttade min andra älskling i fredags em. Men får ge det lite tid, det blir säkert kanonbra där han står nu.

Nä, nu ska jag börja på middagen. Biffar med potatismos och sallad till det. GOTT GOTT

091109

Nu har jag gått in i vecka 36. Tiden går riktigt fort nu. Mina vänner har börjat med vadslagning om när min lill* rövare ska komma. Första tipset är nu helgen som kommer, så vi får se om hon har rätt eller inte. För mig så får rövaren gärna komma ut närsomhelst.

Har hur mycket energi som helst idag, vet inte var den har kommit ifrån, men får passa på idag. Har hunnit tvätta, byta däck på bilen och hur mycket som helst. Ska till Ystad sen när all tvätt är färdig. Ska kolla på TV och sen ska jag försöka få M med mig in på babyproffsen och kolla på en spegel att ha i bilen, vi har bestämmt att ha bebisen bak i bilen, så jag vill gärna ha spegel i bilen så jag har lite koll och så den kan ha koll på mig efterhand som den växer.

Ska på vattengympa ikväll också, ska bli superskönt och få komma ner i det varma vattnet.


Förvärkar

Usch, från 20,00 igårkväll till 04,30 imorse har jag haft förvärkar. Rikitgt jobbigt. Har gjort rikitgt ont vissa gånger, men andra helt OK!!! Så det ska bli späänande och se hur dom riktiga värkarna kommer kännas sen. Men har fått lite försmak på det iaf.

Hittade lite info om det på nätet igår, och där stod att kom dom med ca 15 min mellanrum eller 4 per timme aå skulle man kontakta förlossningen. Så vid 23 ringde jag till BB, och svaret jag fick där vara att det var ingen fara, jag skulle gå och lägga mig och försöka sova, visst jag vaknade säkert av förvärkarna men det var ingen fara. Dom kunde hålla på i 6-10 timmar och sen försvinna i 18-24 och sen komma igen. BM sa att det är alltid svårt att bedömma, men så länge dom inte kommer regelbundet och med 2-4 min intervaller så skulle jag ta det med ro. Sagt och gjort, visst inte mycket sömn inatt men det känns lite bättre idag iaf. Ska till min BM på tisdag får prata med henne då om det.

Nä, nu ska jag plocka lite tvätt och diska, fick inte det gjort igår.


091105

Usch, vad det var längesen jag bloggade. Har varken haft tid eller lust om jag ska vara helt ärlig. Men ska försöka bättra mig.

Jag tror att min beräknade december bebis blir en november bebis ist.

Har konstant ont i magen och underlivet, så vi får se vad BM säger på tisdag.

Har börjat på vattengympa underbart härligt och vara i varmvatten bassängen.

Igår började föräldrautbildningen, mycket snack och lite verkstad tyckte jag, men blir nog bra ändå.

Nä, nu ska jag köra med min bil till verkstad och se vad som är fel, har en lampa som lyser lite då och då i bilen. Inte alls bra

RSS 2.0